četvrtak, 31. siječnja 2013.

Stipe i Bošca - epizoda 5

Duboko razočaran i ljut njenim ispadom Stipe je čak povisio ton na Bošcu: 'Bošce, srom te i stid bilo! Koji đava te obuzeo?' Ona je kroz suze rekla da se nije mogla kontrolirati kad ga je vidjela kako razgovara s drugom ženom i kako ju pohotno gleda. Ostali kandidati su ih malo smirili. Uskoro je došla i voditeljica Marijana i kamere su se opet upalile. Nitko nije spominjao nedavni incident, ali bilo je riječi o Boščinoj ljubomori. Stipe je opet ponovio magične riječi ove sezone showa: 'Ostat ćemo prijatelji'. Bošca je rekla da je to očekivala i da nije razočarana, ali zapravo nije bilo tako. Gutala je knedle i susprezala suze. Snimanje je završilo i svi su otišli u sobe spremiti se za povratak. Morali su se brzo spremiti pa nije bilo previše vremena za razgovor. Rekao joj je da se ne ljuti na nju i da mu je draga, ali da je ipak malo razočaran zbog incidenta. Dogovorili su se da će se čuti i posjećivati. Rekla mu je da se još mora otuširati te da ju ne čeka. Čim su se zatvorila vrata sobe, pala je na pod i počela plakati. Suze su močile grimizni tapison... Mislila je da ovaj prekid neće preživjeti i molila Gospu da joj da snage da izdrži samo ovaj dan.

Nakon što se vratila kući Bošca je prvo prepričala ukućanima dojmove, a potom se zaputila u svoju sobu da se raspremi. Kad je sortirala odjeću za pranje, valjda je zabunom u vrećicu s prljavim rubljem stavila i Stipine bokserice. Steglo ju je oko srca. Uzela ih je u ruku i pomirisala. Bio je to opojni miris Ralona.


Prisjetila se strastvene zajedničke noći. To je bio trenutak kad je shvatila da će ga samo odlučnošću vratiti prije nego ga neka druga ščepa. 'Nikada', prosiktala je kroz zube tiho 'Nikada ga nećeš ti imati, kurvo mala! Bit ćeš moj opet!'. Uzela je telefon i nazvala Stipinu majku, koja je Bošcu naprosto obožavala. Isprva su razgovarale o dojmovima romantičnog vikenda, potom ogovarale Anitu, izbačenu kandidatkinju koja se također borila za Stipinu naklonost. Bošca joj je i izdiktirala recept za crnca bez jaja, kolač koji je Bošca ispekla dok je bila kod njih, a koji se svima svidio. Nakon toga Stipina majka ju je zvala kod njih na unukin rođendan. Bošca je, naravno, objeručke prihvatila poziv. Još su malo ogovarale Anitu pa se i pozdravile. Bošca je opet bila sretna, samo 4 dana dijelila su je od ponovnog susreta s čovjekom njenog života.

'Gazde!, rekla je glasno Bošca ulazeći u dvorište Stipine kuće. Njegova majka izašla je i izljubila ju. Bošca joj je pružila vrećicu s poklonima. 'Nisi trebala', rekla je Stipina majka. 'Ma samo pokoja sitnica', odgovorila joj je. Bile su tu neizostavna 'ciglica' te šećer u kocki, crni Ribar i napolitanke. Ušle su u kuću. Tamo je bila Stipina sestra i njena kći, slavljenica. Bošca joj je dala poklon. Bio je to rozi Fa set. Djevojčica se obradovala što ponovno vidi Bošcu. Žene su popile kavicu i porazgovarale. Nakratko su se dotaknuli teme o romantičnom vikendu i majka i sestra su komentirale da Stipe nije puno rekao. Bošca je rekla ponešto o vikendu, ali se teme njih dvoje kao para nije doticala.
 U kuhinju je ušao Stipe, jer mu je nećakinja otišla reći da je Bošca stigla. Iako si nije htio priznati lepitirići su se pojavili u trbuhu kad ju je ugledao. Samo su se rukovali, ali taj dodir ruku bio je toliko snažan, gotov električan. Oboje su se zacrvenjeli i zbunili. Stipe je rekao da je janje gotovo i da postave stol za ručak. Tako je i bilo. Bošca je sjedila prekoputa Stipe. Gledala ga je kako jede. Brkovi su mu bili masni i oblizivao se. Isisavao je leđnu moždinu iz kosti. To ju je podsjetilo na palucanje po dražici koje ju je izluđivalo. Pogledao ju je ispod obrva. Ona je oblizala prste i nasmijala mu se. Njega je prizor na to uznemirio. Sjetio se onog dana kada mu je prišla omotana ručnikom i uzela ponos u ta divna usta koja su se sada sladila janjetinom. Uzeo je mladi luk i žestoko ga odgrizao. Njena Vulkanica postala je opet nemirna. Štiklom ga je dodirnula po nozi. Penjala se prema Stojku. Stipe je zastao sa jelom da bi uživao u tom prizoru. Penjala se gore dolje. Očima joj je dao signal da uđe u kuću. Ispričala se i rekla da mora do toaleta. Minutu nakon nje Stipe je rekao da ide po još mladog luka u kuhinju. Ušao je u kuhinju i ugledao ju. Sjedila je prekriženih nogu na stolici. Potom je raširila noge. Bila je bez gaćica. Pogled na fajr krač u njemu je opet probudio onu divlju zvijer. Uzeo ju je u naručje i odnio do svoje sobe. Bacio ju je na krevet.

- Zverka

Nema komentara:

Objavi komentar