subota, 26. siječnja 2013.

Stipe i Bošca - epizoda 2

Bošci je to bio eliksir mladosti nježnog virdžina. Žudjela je za njegovim tijelom otkako ga je prvi putalaneta vidjela bez košulje dok je cijepao drva, a kapljice znoja klizile po njegovim snažnim, dlakavim prsima. Dlake na leđima bile su također orošene. Da, Stipe je imao tijelo medvjeda, ali oči laneta. U tim očima Bošca se poželjela izgubiti. U tom zagrljaju željela je ugasiti svoju žeđ za njegovim dodirom. Noću je maštala kako ju uzima svojim snažnim rukama i baca na sijeno, svojim tijelom ju pritisne i počne strastveno ljubiti dok im mjesečina osvijetljava tijela. Ah, koliko li je maštala o ovom trenutku.
 Stipe je sjedio pred njom, spuštenih hlača i spuštenog pogleda, zacrvenjen u licu rekao: 'Bošce, jo, jo...'* Bošca se ustala i pritom joj je ručnik pao na pod. Na sebi je imala novi Aire bra. Pogled na njene pamučne gaćice iz kojih je samo izvirivao tek pokoji prameničak koji je odavao fajr krač u njemu je probudio zvijer. Naime, Stipe je posjedovao par filmskih kaseta sa tematikom za odrasle koje bi znao ponekad, kad svi spavaju ubaciti u video i rukovati se sa gospodinom Srećkom. Te kasete bile su poklon rođaka Mate iz Hamburga, koji je došao u goste jedno ljeto osamdesetih. Od svih gospođica iz filmova Stipi se najviše sviđala crvenokosa (posvuda je bila crvenokosa) Gertruda. I dok je gledao Bošcu pred njim, sjetio se rasne Gertrude i riječi 'Spritz mir in der Mund', ponos mu je opet krenuo rasti i vinuo se u visinu. Ustao je, poluspuštenih hlača, jednom rukom podigao Bošcu i strastveno poljubio, a drugom rukom skinuo svoje hlače i gaće (majka mu je kupila novi paket na pijaci od najfinijeg turskog pamuka).


Bacio je Bošcu na krevet. Legao je kraj nje i poljubio ju. Njegove ruke milovale su njenu još vlažnu.....kosu. Tijelo joj je drhtalo od njegovih poljubaca. Skinuo je polako i njene gaćice. Pogled na crveni vulkan ga je uznemirio, divlja zvijer u njemu postala je nesavladiva, privukao ju je sebi i svojim ponosom ušao u unutrašnjost vulkana. Imao je osjećaj da je na vrhu svijeta. Pomicao se onako kako je vidio u filmovima. Odjednom se Bošca počela tresti, noge su joj se grčile... Stipe se jako uplašio. Odmaknuo se od nje. 'Bošce, pobogu, jesi l' dobro, Bošce! O Isukrste što učini od žene?' Bošca je ležala. Imala je veliki osmijeh na licu. 'Stipe', uzdahnula je, 'ovo je bilo predivno'. 'Ali, Bošce, oči su ti bile ki u onom filmu s onom cur'com šta ju đavo opsjedne', rekao joj je. 'Stipe, doživjela sam sladostrašće'. 'Koji je to đavo, Bošce?', opet će on. 'Pa to je kao kad vi muški dožvite prasak i izbacite sjeme', reče mu ona. 'Uime Oca i Sina i Duha', reče on, prekrstivši se. 'Pa i vi to imate?' Gledao je u šoku i prozborio 'Ali, ali, u filmu toga nema'. Bošca se nasmijala i rekla da puno toga ima u životu što u filmu nema, kao na primjer ljubavi koja ih sada spaja svojom niti ljepšom od svile.



*Božice, ja, ja...






- Zverka

1 komentar:

  1. Internet je ubio svu draž nekadašnje pornografije s VHS-a. ;)

    OdgovoriIzbriši