srijeda, 30. siječnja 2013.

Bošca i Stipe - epizoda 4

Stipe joj je jednom rukom milovao grudi, a drugom pomaknuo gaćice i dodirivao vulkan. Polako je zabijao prste u unutrašnjost koja mu je palila prste od vrućine. Uskoro su ostali goli oboje. Bošca se samo naguzila ne bi li ugasila lampu. Stipe, lud od čekanja, parkirao je, što od mraka, što od neiskustva u stražnji ulaz. Bošca je zavapila 'Stipeee, aooo, Stip'ce, Gospooo mojaaa, vadi ga, vadi ako Boga znaš'. Stipe se brzo odmaknuo. Bošca se ustala i od šoka ostala stajati s rukama na ustima. 'Bošce, nisam zn'o, oprosti, molim te'. 'Ljubavi, nema veze. Ako te i to zanima, probat ćemo, ali treba nam priprema'. Stipe je kroz mucanje priznao da ga zanima otkad je gledao davne 87.-e film o Utti na Sommerferien koju Otto puni u stražnji ulaz. Bošca je brzo otišla do stola sa sponzorskim proizvodima i uzela mileram. Namazala je njegov ponos njime i rekla 'Probajmo opet'. Stipe je upro u nju kao zvijer. 'Polakše, Stip'ce, polakše', rekla mu je. Onda je usporio. Polako ju je nabijao istovremeno dirajući po grudi pa po dražici. Uskoro su se oboje počeli tresti i dahtati. Erupcija sladostrašća ih je bacila na krevet. Samo su ostali ležati, a uskoro i zaspali.


izvor
Prve zrake sunca milovale su im naga isprepletena tijela. Bošca se probudila. Bilo je to najslađe buđenje ikada. Nije mogla vjerovati da to nije san, da je Stipe zbilja kraj nje. Gledala ga je kako spava. Podsjećao ju je na njoj najseksipilnijeg muškarca na svijetu - Thomasa Magnuma. Često je sanjala kako ju uzima na haubi njegovog crvenog ferrarija. Gledala je u Stipu, u njegova dlakava muževna prsa. Budio se onaj isti žar u njoj. Nije se mogla kontrolirati ruka je sama krenula ka njegovom Stojku. Stipu je to probudilo. 'Dobro jutro, ljubavi', mazno je šapnula. 'Dobroitro, Bošce', sneno je rekao. Ustao se i protrljao oči. Zaputio se ka toaletu. Bošca je ležala na krevetu gola i željna dodira. Ipak, vidjela je da Stipi nije do nježnosti pa se ustala i načela 'ciglicu' i pristavila vodu za kavu. Stipe je izašao iz toaleta i obukao se. Otišao je na terasu i sjeo. Došla je i Bošca s kavom. 'Ljubavi, evo kavica'. 'Hvola ti, Bošce'. Sjeli su jedno kraj drugoga i gledali u more. Naslonila mu je glavu na rame i poželjela da trenutak traje zauvijek. Ali, zazvonio je telefon i trgnuo je iz maštarije. Bila je to obavijest produkcije da budu spremni u podne jer idu na snimanje i ručak. Bošca je postala svjesna da je romantičnom vikendu došao kraj i da će uskoro morati kući. 'Što onda?', pitala se. Ipak, ušutkala je taj glas jer je htjela provesti još ovo malo vremena što imaju bez opterećenja. Vratila se na terasu i opet sjela do Stipe. Pili su kavu i uživali u ljepoti prizora. Šutili su. Bili su to najljepši trenuci njenog života. Znala je da je on čovjek njenog života, njena srodna duša. Maštala je o životu u Lici u njegovoj kući i hladnim zimskim noćima uz 'police krumpira' i kiseli kupus te njegov zagrljaj.

izvor

Kasnije se se pošli spremiti za snimanje, a potom je došao auto po njih koji ih je odveo na ciljanu destinaciju. Sjeli su za stol i kamera se upalila. Postavljana su im pitanja, između ostaloga što nakon romantičnog vikenda na koje je Stipe odgovorio da ostaju prijatelji. Bošci je zapela knedla u grlu, srušio joj se cijeli svijet. Jedva se suzdržala da ne zaplače. Bio je to trenutak kojeg se bojala od dana kad su se upoznali. Njen najveći strah se obistinio. Odglumila je pred kamerama da prihvaća njegovu odluku, iako se iznutra raspadala. Ipak, nadala se i dalje da se to može promijeniti. Nije mogla prihvatiti činjenicu da prošla noć Stipi nije značila ništa.

Nakon tog ručka vratili su se u apartman gdje su ih čekali ostali kandidati. Sjedili su, pili i razgovarali o dojmovima. Ana, jedna od mladih kandidatkinja, zapela je Stipi za oko. Njen veseli osmijeh i bujne grudi su mu okupirali pozornost. Ona mu je prišla i upitala iz kojeg je on mjesta, jer žive u blizini. Raspričali su se o rodnom zavičaju. Bošcu je taj razgovor izludio. Gledala je Anu kako se smješka i miče šiške sa lica. Vidjela je kako Stipe oblizuje prste i njima namješta brkove. Vidjela mu je u očima da bi ju složio kao dva metra drva. Ustala se i prišla im. 'Kurvo bestidnička, na zauzeta muškarca se bacaš!', viknula je. 'Gospođo Božice, mi razgovaramo, šta vam je pobogu?', odgovorila je Ana. 'Bošce. što ti je?', rekao je Stipe. 'Šuti Stipe, ako Boga znaš', rekla je kroz suze bijesno 'Zar ti ono jučer ništa nije značilo?'. 'Bošce, ja', pokušao je nešto reći, ali uzalud, Bošca ga je prekinula. 'Zaveo si me i naveo na grijeh, ti bestidniče anđeoskog lica i lički Apolone!'. Ana se pokušala ustati sa stolice i ostaviti ih da sami riješe svađu. Međutim, Bošca je povukla Anu za kosu. 'Droljo mala, zbog tebe me ne želi, ti si kriva!', vikala je i vukla Anu za kosu. Jedan od kandidata, odnosno najsnažniji, Stjepan, jedva ju je maknuo od Ane. 'Nemoj to radit', e', rekao je. Ana je plakala. Ubrzo se tu stvorio Tomislav i njegova majka. Tomislav je rekao: 'Gospođo, polakše!' 'Poslušajte ga', rekla je Tomislavova majka, 'zna što govori'. Bošca je sjela i zaplakala. Zamolila je sve da joj oproste i rekla da ne zna što ju je obuzelo. Prišla je Ani i ispričala joj se. Ana je kroz suze rekla da joj oprašta. Stipe joj je objasnio da su samo razgovarali o rodnom kraju i da ne može tolerirati njene bjesne ispade te da je jako razočaran. Molila ga je da joj oprosti.


- Zverka

Nema komentara:

Objavi komentar