srijeda, 16. siječnja 2013.

Kako upecati frajera na facebooku u samo 6 koraka

Vaš ljubavni život pada kao temperatura vani? Ne očajavajte! Ovaj post može vam pomoći u dizanju ljubavnog života na noge. Unaprijed se ograđujem od možebitnih neuspjeha, ali ukoliko se pridržavate svih koraka – utoliko je uspjeh GOTOVO siguran. I da, ne brinite se, za sada nećete morati izaći iz topline vlastitog doma jer se ova operacija obavlja preko mreže ili da budem egzaktnija, preko facebooka. Bacimo se sada na posao – po koracima.

Korak 1. Pretpostavit ću da već imate profil na ovoj društvenoj mreži. Ako imate više od 300 prijatelja preskočite ovaj korak. Ako ste i dalje ostali na ovom koraku, treba vam biti neugodno, jer koji k radite na fejsu, ako niste uspjeli skupiti 300 prijatelja? 


No dobro, ako nemate tih 300 – pod hitno ih skupite. Nebitno kojeg spola i godina. Kada skupite, prelazite na sljedeći korak. Upozoravam, nemojte varati na koracima jer će krajnji ishod biti nezadovoljavajući.

Korak 2. Za početak, sredite profil tako što ćete izbrisati sve pjesme koje imaju smislen tekst i na koje se ne može njihati bokovima. Evo savjeta koji izvođači će stajati lijepo na Vašem zidu: Rozga, Magazin, rumunjski pop i ekipa s Granda. Smijete tu i tamo ubaciti klape i Balaševića da pokažete i emotivnu stranu. Izbjegavajte duboke statuse i citate, pogotovo o ljubavi. Vaš zid je jako bitan, ali ne kao sljedeći  korak.


Korak 3. Muškarci su općenito vizualna bića, pa stoga slika ima iznimno važnu ulogu u privlačenju njihove pažnje. Vaša facebook profilna trebala bi biti pokazivati seksipil, a sakriti mane. 

Ovako nekako                                                     izvor


Ako su vam adut guza ili noge – oni zaslužuju biti na profilnoj.
Nemojte se bojati služiti fotošopom. On je tu da ispravi nedostate Majke prirode.
Što nikako ne bi smjela sadržavati profilna slika: slatke životinje, djecu, hranu, mudre citate, prirodu itd. Profilnu zaključajte za javnost da ostavite dojam misteriJoznosti.
Dosta je 15ak profilnih slika koje ćete brzo izmjenjivati. Neka sve budu u skladu s opisanim pravilima. Ružne slike gdje ste označeni, brzo brišite sa zida. 
Sada se bacimo na sliku timelinea. Ako nemate svojih slika u badiću, ili u istom izgledate kao morž, a nemate ni oku ugodnih slika sa zgodnima prijateljicama – jednostavno stavite neku seksi sliku starletica. Također izbjegavajte sve ono što sam napomenula kod izbora za profilnu. Ne mijenjajte ovu sliku, neka ostane samo jedna.

Korak 4. Ovaj korak je najjednostavniji – dodajte sve veće klubove u okolici. Po mogućnosti, narodnjačke, ali ne isključujte ostale. Lajkajte statuse i ostavljajte komentare. I čekajte.

                                                                             izvor

Korak 5. Dosad vas je već netko trebao bocnuti, ako jest – bocnite ga natrag. Ako on vrati, tek onda pošaljite poruku sadržaja: „Hej, se znamo?“. Ništa više. Ako vas nitko nije bocnuo  izgleda da se niste pridržavali dobro pravila, pa ćete sada sami morati bockati. Odaberite desetak kandidata za početak i "pouknite" ih. Izbor vršite samo na temelju fizičkog izgleda. Dok ne stupite u kontakt s nekim, ne prelazite na sljedeći korak. Ukoliko ste stupili, slobodno prijeđite.

Korak 6. Bravo! Uspjeli ste.


Stupili ste u kontakt s random likom s fejsa. Sada ga samo morate brzo zainteresirati da vas pozove na piće. Lajkajte mu neke slike i statuse, samo NEKE! Nemojte se često javljati prve. Ne pišite puno o sebi i ne šaljite nove slike, čak i na njegovo inzistiranje, odbijajte slanje uz komentare poput  „Bolje izgledam uživo“. Budite dvosmislene, ali ne previše, da ne pomisli da ste lake. Često koristite „hehe“ i „Ma da? Nisam to znala“. Zasad ste mirne dok ne pozove na piće. Ako se to već dogodilo – ne paničarite! Uskoro pišem novi post o pripremi i ponašanju na prvom spoju.- Zverka

Nema komentara:

Objavi komentar