srijeda, 7. kolovoza 2013.

Najvruće slike (polu)obnaženih Hrvatica

Nakon posta Najvruće slike (polu)obnaženih Hrvata - OPREZ! - nije za dame slabijeg srca, red je došao i na vruće slike seksi Hrvatica.Prva kandidatkinja je Gianna Apostolski, bivša voditeljica Golih vijesti Red Carpeta. Ne znam tko bi joj "oprostio" kad je vidi u ovoj zamamnoj pozi, dok gleda u nebo i vjerojatno pjeva onu Zečićevu "Pokidat ću lance sve, što me vežu ze tebe!".

                             izvor

Kamo sa slikom? Zbog ove poze idealan je poster je za WC teretanu.Druga kandidatkinja je pjevačica nježna glasa i vitka stata, jedna i jedina - Goga Buzov.
Nisam se mogla odlučiti je li seksipilnija kao crnka ili kao plavuša pa sam stavila obje fotografije.

     izvor
                      izvor

                                                                   (Spot za pjesmu Morska sirena)

Kamo sa slikom? Ovako vruće slike zaslužuju biti na zidu automehaničarske radionice ili garaže. Lijepe žene i auti - dobitna kombinacija.Treća kandidatkinja je Ava Karabatić - seksi starleta srnećeg pogleda. Osim lijepog izgleda, krasi ju domišljatost i duhovitost.

    izvor

Kamo sa slikom? Zalijepiti na strop. Ima li što ljepše od gledanja ove ljepote svaku noć prije spavanja i svako jutro nakon buđenja?Četvrta kandidatkinja je rasna plavuša - Sandra Dabo, poznata kao Novaljska kraljica.

                      izvor

Kamo sa slikom? Pokloniti ocu/tetku/stricu za rođendan. Oni će vjerojatno više cijeniti ovu putenu ljepoticu.Na petom mjestu su 4 najdomoljubnije hrvatske sise čije su vlasnice Gole sestre. Postoji li bolji način na koji mi žene možemo iskazati ljubav prema domovini?


                           izvor

Kamo sa slikom? Na zid, između križa i Tomconove slike.- Zverka


2 komentara:

  1. ne znam tko je ovaj buzov-žena, ali mislim da se osoba starija od 50 godina ne bi smjela slikati u takvim odjevnim kombinacijama. O.o isto vrijedi za stariju žensku koja se zove sandra dabo. dabo...trebala bi se zvat DABOg-da-se-odjene !! ove nogometne sestre mi se gade, te je ispipao svaki pijani seljačina od poljske do zagreba. :bljuvanje:

    OdgovoriIzbriši
  2. sve same lipotice... :P ali ove dvi "navijačice" su definitivno dno dna! :D

    OdgovoriIzbriši