petak, 8. ožujka 2013.

Najvruće slike (polu)obnaženih Hrvata - OPREZ! - nije za dame slabijeg srca

Iako nam polako stiže toplije vrijeme, slike koje sam za danas pripremila još će Vas dodatno zagrijati. Riječ je o najzgodnijim Hrvatima, koji nekim čudom nisu postali modeli. Ah, sudbo kleta!
Ako želite vidjeti veću sliku, ili pak više njih kliknite na "izvor" ispod slike.


Moj prvi kandidat je Marko Grubnić aka Modni Sra Mačak, muškarac za kojim se okreću muškarci i žene. Muškarci žele biti on, a žene žele biti s njim. Ili je zapravo obrnuto?


Kamo sa slikom? Idealan timeline cover ili napraviti poster i pokloniti bratu za rođendan.

Drugi, ali još napetiji kandidat je Darko Milinović, po meni jedan od naših najzgodnijih političara. Pravi 'Rvat i katolik - šarene havajke i križ na snažnim, dlakavim prsima.



Kamo sa slikom? Zalijepiti ju na zid, pustiti glazbu te uzeti bučice i baciti se na vježbanje.

Treći kandidat je najvatreniji Hrvat, čiji medijski ispadi vlaže gaćice ženama diljem Hrvatske, jedan i jedini - Zdravko Mamić. Ima nešto seksi u muškarcu kada nabija sve na k*rac. Ovo je ujedno i jedna od rijetkih slika na kojima je pokazao svoju vedru narav i divan torzo.



Kamo sa slikom? Na noćni ormarić ili pokloniti svekrvi za 8. mart.

Glazbenik, nesuđeni političar i duhovni guru, muškarac kojega ne vole drugi muškarci kojima se ne diže i muškarac za kojim uzdiše svaka prava Hrvatica - Siniša Vuco. Iako sada ima 20ak kila više i kratku kosu - ova slika će ostati jedna od njegovih najboljih. 



Kamo sa slikom? Uramiti i na zid. 

Peti kandidat i najstariji na listi je Josip Radeljak Dikan, muškarac za kojim luduju trostruko mlađe žene. Njegovo preplanulo tijelo i sijeda kosa koja vijori na vjetru, u kombinaciji s ovim hlačicama naprosto su me oduševile i dala bih mu... mjesto na ljestvici.


Kamo sa slikom? Obradujte baku.

Moj šesti kandidat - Jadranko aka Zadarski Modni mačak, muškarac neobična stila i vitka isklesana tijela. Apsolutno podržavam trend koji on pokušava pokrenuti u muškoj modi, a to je nošenje vrućih hlačica.


Kamo sa slikom? Napraviti kolaž njegovih modnih eskapada i zalijepiti na ormar.

I za kraj, jedan XXL model kojem ćete pogoditi ime uz pomoć male pogađalice: velik trbuh, dubok džep, kosa kao naštukana od stidnih dlaka. Ako i dalje ne znate tko je to, evo odgovora - Željko Kerum. 


Kamo sa slikom? Zalijepiti na hladnjak. Svaki puta kad Vam padne na pamet otvoriti ga, možda Vas ova slika odvrati od toga.


Nadam se da ste uživale.

- Zverka










Broj komentara: 5: