subota, 23. ožujka 2013.

Ljubav je na selu vol. 6

Prošla je još jedna epizoda emisije Ljubav je na selu, a u skladu s time, vrijeme je i za naš post. Da ne duljimo previše, krenimo na komentare...


KOD MARINKA


Mica Kuharica: Kod Marinka je bilo zanimljivo kao u reklami za higijenske uloške. Jedino me malo trgnula priča o centimetrima (vjerujem da je mama od sestara jako ponosna na njihovo znanje kojim se hvale i na tv-u ) i Marinkova crvena faca, tip izgleda kao polupečeni odojak  upravo skinut s ražnja.
Mislim da će Marinko doma poslati onu lijepu curu sa stravičnim obrvama.


Zverka: Marinko je kao lik iz Malnarove Noćne more - pijan i ništa ga ne razumijem kad priča, ali me uvijek nasmije. Ono naslikavanje na traktoru podsjetilo me na ovaj hit, upravo zbog kirvajske atmosfere:


Plava seka pokušava sa drolija-spikom o muškarcima i centimetrima zasjeniti crnu. Meni njen komentar nije bio duhovit, već mi je bilo žao.

Meow: Marinko je u ovoj epizodi bio posebno nerazumljiv, a Marinine su ekstenzije izgledalo posebno loše. Ako joj je frizerka rekla da nitko neće primijetiti da ima ekstenzije, lagala je. Općenito Marina izgleda starija nego što jest, mlađa je od mene nekoliko godina, a da je sretnem na cesti, obratila bih joj se s "teta". Marinko ih je odveo na izlet u špilju gdje se cure nisu propustile osramotiti svojim (ne)znanjem i komentarima o centimetrima i tome kako su ih očito frajeri dosad prevarili kada su pričali o centimetrima. Mislim da je svekoliko pučanstvo koje je pratilo ovu epizodu instantno zauzelo ovu pozu u tom trenutku.Kasnije ih je odveo da pogledaju "njegovu mašineriju" (moram priznati da se curama u tom trenutku mogla primijetiti zabrinutost u očima). Ipak nije razgrnuo kaput ispod kojeg je bio gol, već ih je odveo u muzej radnih strojeva, gdje su odradile i photo shooting. Kako je to neprirodno crveni Marinko, koji je izgledao veselo kao Dedolores Lampaš u staračkom domu, rekao: "traktori i obline", uz ovakav smiješak.


 Mislim da će kući poslati slatkicu Saru ili eventualno čovječju ribicu Majicu.

KOD ANTE

Mica Kuharica: Večeras sam imala dojam da Ante nosi pelene za inkontinenciju, ne znam zašto. Lik je predosadan. Gabicu i Anitu nisam ni zamijetila kraj Nine, koja se opet pojavljuje zalizana i bez ikakve šminke, tjerajući nas gledatelje na plač. Strašno me podsjeća na lik Male Mu iz švedskog crtića Mumijevi, kako izgledom, tako i karakterom, a Anto me podsjeća na Tatu  Mumija.
Moje predviđanje je da Tata Mumi  doma šalje Gabicu :(

          Nina aka Mala Mu   


        Anto aka Tata Mu   

Zverka: Na kraju će Anto ispast' najnormalniji natjecatelj.

Meow: Nekako su mi uvijek najdosadnije scene kod Ante, ne znam zašto. Njegova mornarska majica je pravi modni zločin i zbog nje mu samo grudi izgledaju veće. Gabica je jedva dočekala da mu se uvali u krilo u njegovom brodiću, zbog čega sam se instantno sjetila novog trash hita. Zapravo, komotno su Anto i njegova ekipa mogli snimiti spot za ovu pjesmu.


WTF moment priloga kod Ante je bila njegova izjava da bi volio ležati, a da mu Nina pleše po trbuhu i da ga tako masira, a da bi je on mazio. Iju. Iju na kvadrat.
Mislim da će doma poslati Gabicu.KOD SILVIJE

Mica Kuharica:  Joj Bože,opet ona i stari s kapicama na glavi i match gumenim čizmama. I melju, do besvijesti. Da starom zašihtamo ogromnu kosu stravično ispucalih vrhova mislili bi da je Silivija u sivom izdanju kapice, čizama i sva zapljuvana od konstantnog blebetanja.
Dečki su divni!
Matiju i Ivana bi na vreći krumpira, što bi Đurđa rekla! Željka ću prepustiti Meow :D


Zverka: Za početak, bilo mi je neugodno gledati (slušati) tatine fore u štali. Dečki su bili simpa, kao inače. Ne kužim zašto ne daju petama vjetra. Silvija i tatek se ponašaju kao da traže radnika na imanju.

Meow: Mislila sam da je Tatek odavno dosegnuo svoj vrhunac, no ovo "dojenje krava i masiranje sisa" (parafraziram), u režiji Tateka je bilo takvo, da je mene bilo sram gledati. Tatekove opscene i vulgarne opaske su zbilja bile "too much", bojim se i pomisliti čega se sve Mamek naslušala u spavaćoj sobi.

Učinilo mi se ipak u jednom trenutku da su i krave bile sretne kad ih se Matija dočepao. Kad smo već kod Matije, nije mi u ovoj epizodi bio sexy kao inače, ne znam što se dogodilo. Valjda ceh teškog nadničarskog života. 
Mislila sam da ne može gore od one crvene Silvijine kapice, ali ju je uspjela nadmašiti istom takvom, ali ljubičastom kapicom i matching gumenjačama.


Umrla sam od smijeha na to kako je Ivan zamišljao da je krava žena, pa joj je "milovao sise". Ipak, i tu je Tatek uskočio i uvukao jadnog Ivana, kojem je evidentno bilo neugodno, u raspravu o tome kakve sise Ivan želi da njegova žena ima - želi li da budu nježne, meke i velikih kapaciteta. Prilično uznemirujuća rasprava, uzme li se u obzir da se Ivan bori za naklonost njegove mezimice. Ne znam koji bi frajer nakon ovih scena dobrovoljno došao živjeti na farmu, u takvu atmosferu. Ivane, slobodno se javi u inbox da te utješimo. ;) Mislim da će Silvija kući poslati dobricu Željka. :(


KOD ZVONIMIRA

Mica Kuharica: Planirala sam večeras ispeći palačinke, ali nakon one scene od sinoć, ne vjerujem da ću ih poželjeti do jeseni, najodurnija scena sezone!
Drugo, fascinirali su me Đurđini našminkani očni kapci, djeluje kao da ih je premazala svinjskom mašću, pa se sjaje i masnjikavi su, wtf ??!!
Molim da pogledate reprizu na netu i javite me svoje dojmove o svinjskoj masti na kapcima ili koji joj je to penis na očima?!
Zvone bi sa svojih 47 godina trebao prestati nositi majice iz zlatnog doba njemačkog techno zvuka devedesetih.


Zverka: Malo sam povratila u sebi kad su se Zvone, Đurđa i Iva hranili. Đurđa iskorištava svaku priliku da nasrće na Zvonkeca, pritom se koristeći najlošijim uletima ikad. Podsjeća me na uspaljene pse kad naskoče nekome na nogu. Iva je i ovaj puta sporedna glumica, i odlično se snašla u ulozi best frendice - psihijatrice (sjetimo se epizode "Nije iste vjere" by Stjepan i Nikolina). 


Meow: Zašto Đurđini kapci stalno izgledaju tako masno? Malo mi Đuki baca na Boy Georgea. Najviše me u ovoj epizodi uznemirila scena gdje Iva peče palačinke dok dvoje ljubavnika mladog mjeseca guguće, nakon čega Iva poskakuje oko Đurđe, mazi je i ljubi, da bi sve začinili Đurđinim i Zvoninim hranjenjem. Mislim da ću tu scenu skinuti na mobitel i pogledati je svaki put kad poželim pojesti palačinke. Pomoći će. Nisam mogla ne pomisliti na scenu gdje Iva servira švedski stol na Đurđinom tijelu, s kojeg Zvone s guštom uzima hranu i pohotno je jede.
Đurđa i Zvone su potom imali romantičnu scenu gdje su se vagali, a koju je Đurđa zaključila riječima da samo još želi da joj Zvone dozvoli da ga "povali na vreći" - koja romantika. :rolleyes: Ivi se Zvone uopće ne sviđa, a Đuki se zaljubila kao šiparica.


KOD SAŠE


Mica Kuharica: Onaj cajka party u organizaciji koga drugog nego one brđanke Lucije je bio uznemirujući na toliko levela, posebno scena di Kedžo s jastukom ispod haljine glumi trudnicu i sa sjajem u očima gleda na taj jastuk (majčinski ga gladeći) i Sašu te ponosno izjavljujući u kameru kako se Saša nada da će biti curica, i to sve uz ovu pjesmu :


      

 P.S  Saša doma šalje Kedžu jer se nakon scene s jastukom čovjek se vjerojatno s razlogom zabrinuo da bi ga ova mogla kidnapirati i silovati do besvijesti, dok ne zatrudni,. Kedžo, ne Saša.
                                                                           
Zverka: Ova Lucija je tako prokleto naporna sa tom glumom šašavice. Ženska pati od žešćeg atenšn horinga. I još se nekome ruga kako pjeva. Pa naspram nje Ekrem pjeva kao slavuj.

Meow: Marijino glumljenje da je trudna uz zvuke cajki je bilo koma, čak mi je bilo malo žao jadne Marije. Ipak, i to je bilo bolje od scene Saletovog "plesanja". Luce je sve napornija sa svojim atenšnhoringom i svojim forama u rangu "ajoj, pukle su m' gaće". Kasnije ih je Sale odveo na penjanje, da im promatra ritice odozdola. Nice try, Sale, nice try. Ipak, bio je ljubomoran na instruktora "Tarzana".
Mislim da će poslati kući radišnu Mariju, jer je oh-tako-tipično da izabere ženu kojoj se uopće ne sviđa, te otpili ženu koja je najviše zainteresirana za njega i vođenje njegovog domaćinstva, samo zato što nije tako šašava i atraktivna kao ostale. - Vaše Grumpy Čke -


Koji je vama bio najbolji trenutak ove epizode? Što mislite, koga će farmeri i farmerica poslati kući?1 komentar:

  1. Mislim da bi Saša mogo izbacit Luciju jer je na reklami bilo prikazano da će izbacit "onu koja se ističe". Bio bi red da Luce ide kući,smorila je fakat.Baš joj pristaje to njeno prezime Shallow xD

    OdgovoriIzbriši