srijeda, 27. ožujka 2013.

Volim gifove - dio drugi

Nadam se da vam se svidio prvi post o gifovima, jer je sada došlo vrijeme za drugi. Mislila sam da će ovo biti i posljednji dio postova o gifovima, no naišla sam na toliko dobrih i smiješnih gifova, tako da mislim da vas čeka barem još treći dio. :)

Danas ću vas podučiti kako koristiti gifove za flertanje, zavođenje, iskazivanje ljubavi i žalosti ukoliko vaša ljubavna priča ne bude imala sretan kraj. Gifovi su divna stvar, ima toliko mnogo područja koja pokrivaju i toliko mnogo primjena!

Krenimo na gifove...

GIFOVI ZA FLERTANJE

Upoznali ste super frajera ili curu na netu i besramno flertate preko chata? Zamijetili ste privlačnog pripadnika ili pripadnicu istog ili suprotnog spola i tek vam preostaje da ih osvojite? Ponekad riječi nisu dovoljne, a mogu se shvatiti i dvosmisleno, no s ovim gifovima ne možete pogriješiti jer sasvim jasno odaju vaše namjere. Kada vaši razgovori pređu u besramno flertanje ili kada se osjeti nešto posebno u zraku, pošaljite im neki od ovih gifova za veći uspjeh.

SEXY + POMALO OPSCENI GIFOVI

Gifovi za flertanje su upalili? Odlično! Pređimo sada na iduću razinu. Želite li da vas predmet vaše čežnje besramno iskoristi, kao Đurđa Zvoneta na vreći krumpira ili da započnete s vrućim igricama preko web kamere i uživo, svakako se poslužite ovim gifovima. Ako im nakon gifova za flertanje nije postalo jasno da se palite na njih kao piroman na benzin, nakon ovih gifova će im to postati nedvosmisleno jasno. Javite nam da li je upalilo. ;)"VOLIM TE" GIFOVI

 Pretpostavimo da je akcija "uzmi me na vreći" upalila i da ste dosad proveli već mnogo ugodnih trenutaka. Pritom ste počeli osjećati nešto više od strasti i privlačnosti. Cure, došle ste do faze kada želite da vas iz kolica gledaju Njegove crte lica? Dečki, došli ste do faze da potajno puštate pjesme Enrique Iglesiasa razmišljajući o njoj i da vam je draže maziti se s njom, nego izaći na cugu s frendovima? Ako je odgovor da, spremni ste na ovu fazu - iskazivanje ljubavi. Ne znate se izražavati, a želite joj reći da je/ga volite više nego Popaj Olivu, Cigi botox, Hurem Sulju, Grumpy cat tuđu nesreću, komercijalne televizije prikazivanje reklama i rezanje filmova prije kraja, sponzoruše poklone i djeca bajke? Ne brinite, donosim vam nekoliko prigodnih gifova za prvu pomoć!


SUZA-SUZU-TJERA GIFOVI

Ako pak flertanje i zavođenje nije upalilo ili jest upalilo, da bi kasnije veza ipak došla kraju, vrijeme je da se dobro isplačete, budete neko vrijeme žalosni, potom prebolite taj događaj, zaliječite slomljeno srce i krenete dalje. No, nećemo trčati pred rudo. Sada je vrijeme za žalovanje. Vjerojatno vam je teško pričati o tome, a svi su primijetili da niste dobro raspoloženi i pitaju vas za razlog. Recite to gifom!
  Toliko od mene zasad...Vidimo se u idućem nastavku "Volim gifove"!

- Meow -

Koji su vam se gifovi najviše svidjeli? Kao i prošli put, ako imate neke gifove na ovu temu, slobodno podijelite u komentarima.

4 komentara:

 1. ova dva sa robertom downeyem jr.-om. NAJBOLJI JE IKAD :D
  i želim ga za po doma. roberta. ne gifove :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Joj i ja. Robert, ako ovo čitaš, smiluj se Em i meni, barem na jedan dan. :P

   Meow

   Izbriši
 2. Tematski bi išlo uz prošli post, ali ne mogu ne podijeliti svoj novi najdraži gif http://25.media.tumblr.com/tumblr_m3l0xblS5t1qzxdgfo1_r1_500.gif

  OdgovoriIzbriši