utorak, 12. ožujka 2013.

Modni trendovi koji mi idu na živce

Ugg boots (ugly boots?)


Što reći o obući u kojoj stopalo izgleda kao lepinja? Ne mogu vjerovati da je nešto ovako ružno postalo toliko popularno. I kao da nije dovoljno što je ova rugoba boje dječjeg proljeva postala hit, tu su i njene sestrice u kričavim bojama, sa uzorkom i sl.


Animal print


Ne mogu reći da mi je animal print općenito ružan, ali silovanje ovog trenda mi je postalo, blago rečeno, naporno. Odjednom su svi počeli nositi haljine leopard uzorka, koje su se do unazad nekoliko godina smatrale kičem (i cajka lookom). Šal leopard uzorka postao je must have. Mislim da je svaka druga cura furala taj šal. Danas kad ga vidim dođe mi da si nakapam solnu kiselinu u oči. Obuća i nakit sa istim uzorkom su postali hit, pa čak i manikura na noktima. Mislim da je ovaj trend lansirala Alka Vuica da se osveti svima koji su ismijavali njen ormar.


Asimetrične suknje





Prošlo ljeto, kad bih sjedila na terasi i pijuckala kavicu, često bih imala osjećaj da sam u nekom filmu Klonovi napadaju. Imala sam dojam da baš sve cure nose ovakve asimetrične suknje. Nadam se da neću gledati isti film ovo ljeto.


Peplum


Svi su ludi za peplumom - nose se suknje sa peplumom, majice, haljine, jakne... Još malo će se nositi samo peplum. Ili npr. peplum za plažu. Ili čak i za kućne ljubmice. Ista stvar kao sa asimetričnim suknjama - prodaju ih i pod foru da svima stoje. Kažu, idealan za istaknuti struk onima koji ga nemaju i idealan za sakriti trbuh onima koji ga imaju. How yes no - cure sa trbuščićem mi izgledaju još deblje u tom čudu. Osim toga, njujorkerske i terranovske haljine sa peplumom izgledaju kao da je taj peplum šivala pijana osoba. 


Pismo torba koja izgleda kao kuverta


Inače volim pismo torbe/clutcheve, ali ova šarena čuda mi izgledaju kao kuverta. Još gore izgledaju u lakiranoj varijanti. 


Christian Louboutin poluprozirne salonke

izvor

Ove cipele mi definitivno nisu sjele. Ne bih baš rekla da se ovaj trend primio kod nas, ali strani selebovi su popiz* za tim modelima. Osim što mi je vizualno nelijepo što se proziru pa noga izgleda čudno, imam dojam da se noga usmrdi u toj gumi, ili čemu već. Ovaj remenčić ne pristaje svima jer vizualno skrati nogu pa mi zbog toga na nekim curama izgleda još gore.


Toliko od mene za danas. Imam neki dojam da će ovaj post imati i 2. dio.



- Zverka

Broj komentara: 10:

  1. Ahahaha, jako duhovito napisano! Slažem se s tobom, ali ne mogu vjerovati da si zaboravila spomenuti sveprisutne sovice :O

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A daj, baš su slatke sovice. Baš mi jedna visi oko vrata. :P

      Meow

      Izbriši
  2. Ovako na brzaka:
    1. Ombre - kada je dobro napravljen izgleda uredno, efektno i prirodno. Kada nije, ne izgleda nikako, oštri prijelazi od crne do platinasto žute na dužini do ramena i slični primjerci izgledaju jedino ofucano.
    2. Uggsice na svima starijima od 10te godine života
    3. Creppersice i one neke baršunaste cipele sa zlatnim ukrasima odnapred kaj izgledaju kao papuče za noniće iz 80ih.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj, meni su creepersice i mokasinke grozne. Također se slažem s komentarom o lošem ombreu.

      Meow

      Izbriši
  3. Uggice obožavam,baš me briga kako izgledaju,glavno da mi je toplo :P
    A meni su očaj one "Bershka" torbe za laptop i ine kopije iste, koje svi furaju kao obične torbe O_o

    OdgovoriIzbriši
  4. Kao što napisah, imam materijala i za drugi dio. :)

    - Zverka

    OdgovoriIzbriši
  5. Moram dodati šta je meni užasno išlo na žifce cijelu zimu: čizme sa zakovicama. U-fuckin-žas!
    http://imageshack.us/a/img546/2594/cizmeb.jpg

    Još je bolje u kombinaciji sa hlačama sa zakovicama, majicom sa zakovicama, jaknom sa zakovicama i torbom sa zakovicama :visi:

    OdgovoriIzbriši
  6. a sta vi onda nosite uopce kad vam se nista ne svidja ?! O.o

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nije vi, već ti, jer nas četiri piše blog i ja sam jedna od njih - Zverka. Živim u šumi, nemam ombre, ni uggsice, ni suknju asimetričnog kroja. Ne pratim slijepo trendove i nemam Kajli Džener app na mom najnovijem gejfonu.

      Izbriši