petak, 1. ožujka 2013.

Ljubav je na selu vol. 3



Još jedna epizoda Ljubavi na selu je iza nas, a svi znamo što to znači – kratak rezime naše omiljene reality sapunice. :) Nadamo se da ste pratile ovu epizodu, no ako niste, nema veze. Zato smo mi tu!


KOD SAŠE

Meow: Preslatka gesta dobrodošlice Sašinih sinčića, vidi se da ih je dobro odgojio. Doduše, pomalo me užasnulo stanje u kojem je kuća – dugo nisam vidjela tako prljav prostor van emisije „Hoarders“. Ok, kužim da obnavlja kuću, no nema opravdanja onakvo stanje wc školjke i ostalog, pogotovo kad mu u kuću dolaze gosti i televizijske kamere.  Također sam se malo lecnula na Marijinu tetovažu koja izgleda kao da je kupila žvake s tetovažom i potom nalijepila tu tetovažu na ruku. Papa (L)Ina mi se čini kao prava prefriganka, nikako mi nije sjela, kao ni Lucija. Znaju se skidati pred kamerama i ići u šoping, a Papalina ne zna ni štednjak upaliti. Imam osjećaj da su obje totalne atenšnhors i da su se prijavile samo da im guzica vidi puta i da se kasnije mogu gledati na televiziji. U jednom mi se trenutku učinilo da se jedan od Sašinih sinova zove Maršal i moram priznati da mi je bilo žao malog. Srećom, pokazalo se da sam krivo čula.


Mica Kuharica: Saši se isplatilo samo prijaviti se u emisiju samo da mu se kuća očisti, kad već nije mogao sam, inače bi ga koštalo dosta love, ako bi uopće našao nekoga da želi očistiti ono i za keš. Iako, Marija aka Kedžo bi platila Saši da mu čisti školjku svaki dan, ali ne znam jel bi tada imala vremena da si pravi sarmice na glavi. :) Klinci su preslatki!

Zverka:  Za početak, kuća je u groznom stanju. Razumijem da je čovjek samohrani otac, ali daj pobogu, očisti kuću. Što se čišćenja tiče, najdraži mi je trenutak kad Lucija riba WC i pridržava kosu – pokazala je da je ženstvena u svakoj situaciji. Gotovo filmski trenutak, odnosno iz sapunica. Saša bi trebao naučiti da nitko stariji od 7 godina ne bi trebao imati onu jež frizuru.


KOD SILVIJE

Meow: Jao. MenaĐer Matija. Poderala bih ga kao kaznu za švercanje u tramvaju. Silvijin tata je naporan do bola, ukrao je cijeli show i veselim se scenama bez njega kao što se Nikolina Pišek veseli kolagenu u usnama. Bilo mi je grozno kad su smjestili dečke u šator nasred kamenjara. Zločesta Pepeljugina maćeha je ništa naspram Silvijinog tate.

Mica Kuharica: MenaĐera Matiju bi potrošila ko seljak poticaj! Iskreno, imam isti pogled kao napaljeni Marinko kad razmišljam o menaĐeru. .


P. s. Mali zna kako do tatinog srca, preko šljivovice ljute

Zverka:  Tata je opet pokazao je da je čoban na nivou ovim spavanjem u šatoru. Valjda se pobojao potencijalnog šatora u gaćama kandidata i nasrtanja na njegovu mezimicu. Matija je još jednom pokazao ostalim kandidatima kako se to radi donošenjem slavonske pijače.


KOD MARINKA

Meow:  Ostala sam poprilično šokirana kad sam vidjela u kakvu je šupu smjestio cure, pogotovo kad sam vidjela disko kuglu umjesto lustera. Srećom, ipak se samo zezao i moram mu priznati da je to carski odradio, baš sam guštala kad sam vidjela izraz lica koji su Marinkove cure imale. :) Sarina kosa ne bi nikada smjela vidjeti danje svjetlo jer izgleda naprosto užasno. Uopće mi nije jasno što je pokušavala postići tim „lookom“. Marinko je cijelo vrijeme izgledao kao da se nacugao prije nego su cure došle, a također je toliko pogledom proždirao Marinu (Crna Sestra), da mi je bilo naprosto neugodno. Ako niste gledali, to je izgledalo skoro ovako:


 Mica Kuharica: Bože, tako je naporan i napaljen na pljačkašicu Marinu, da vjerujem da bi joj rado držao stražu kad sljedeći put bude pljačkala kladionce. E to mora da je ljubav! Sarina kosa me fascinira, kakve su ono boje, kojim kemijskim postupkom se dobivaju i kako...


I da, osim Sarine kose fascinira me i hod one pljačkašice u štiklama, nabada jednako loše kao što Marinko priča ili je jednostavno navikla šuljati se u tenisicama oko kladionica s crnom najlonkom na glavi pa joj je neobično. Ajd, biti će bolje.

Zverka: Sarin dip dye, ako se može tako nazvati, i DJičine ekstenzije su def. frizure ove sezone. Oni repići koji izviruju ispod čupave crne grive su must have. Bolje da nam je pokazala kako pljačka, nego kako miksa.


KOD  ZVONIMIRA

Meow: Zvone je odmah izveo Ivu i Đurđu na dejt u polje. Imam osjećaj da se Đurđa žestoko usaftala. Valunge + 35 stupnjeva + poliesterska majica nikako ne mirišu na dobro. Doslovno. Posebno mi je bilo toplo oko srca kad mi je frendica ukazala na činjenicu da Đurđa nosi najlonke koje glume tajice. Iva se pak doima kao teža sirovina. Mislim da se ta nikada neće udati – nikad ŽMK od nje. Ostala sam paf na Zvonine treši foto tapete. Mislim da se tim detaljom Zvone zauvijek uvukao u srce svih pravih trešerica. 

Đurđa me također naprosto oduševila svojim zavodničkim plesom po šanku kojim je zasjenila profesionalku Ivu. Šteta što ima osjećaj za ritam kao krava za balet. To je izgledalo otprilike ovako:


Ipak, sviđa mi se kako je poduzetna i kako je izgurala želim-se-udati-a-za-koga-to-je-manje-bitno Ivu. Vidi se da je to žena sa životnim i ljubavnim iskustvom. Razveselila sam se kao malo dijete kad sam vidjela najavu za iduću epizodu i Đurđu kako oduševljeno kliče Zvoninoj mami: „Svekrvice!“, a svekrvica izgleda mlađe i od nje i od Zvone (vječni misterij). Također, vjerujem da će njena izjava „Ljubav je na selu, seks u zelju.“ ući u anale ovog showa. Đurđa, moraš je voljeti. <3

Mica Kuharica: O moj bože, ne mogu disati od uzbuđenja zbog lude zabave u Budislavcima! Prvo, znate da obožavam Đurđu, mada me je malo razočarala erotskim plesom, jer se kretala kao motukutivator po njivi, ali te neusklađene pokrete ću pripisati opijenošću Zvonimirovim međunožjem i držanjem a la Clint Eastwood ali vjerojatno i trovanjem organizma nekim toksinima koji su nastali kombinacijom one plastične šljokičaste majice u kojoj je brala kupus na plus 30 stupnjeva i njenog uzavrelog tijela. Iva i Đurđa su svojim erotskim plesom dovele atmosferu u bircu u Budislavcima do usijanja, prave čke!

Zverka: Ovo je vrhunac svih epizoda ove emisije i razlog zbog kojeg ju tako pobožno pratim. Mislim da je svaka prava obožavateljica LJNS malo svršila. Odjeća, ambijent, koreografija, pjesme… <3 Sve spojeno u jednu čarobnu večer. Savršeno.


KOD ANTE

Meow: Moram priznati da me njegov smještaj za žene najviše oduševio, čim sam vidjela tabletiće, bila sam gotova. :) Gabrijela je odmah iskoristila priliku da se baci na krevet, te sugestivno  pogledom proždre Antu i skine ga pogledom. Cijelo su me vrijeme pomalo dekoncentrirale Antine grudi. Kad ih jednom primijetiš, ne možeš prestati gledati.

Mica Kuharica: Anto ima veće sise nego ja, a moje nisu zanemarive i uzbudljiv je ko galeb s crijevnom virozom. No to ne sprečava savjetnicu za namještaj da ga proždire očima kao prase na ražnju, imam neki dojam da je već dala Anti, savjet za namještaj, mislim, ovaj... :) Inače, Nikolina izgleda kao da je pobjegla iz komune,a Gabriela nije željela iznijeti svoju tajnu taktiku čime samo potvrđuje moje sumnje iz prethodnog posta, da će pomoću uroka pokušati zamađijati Antu i njegove dojke.

Zverka:  Njegovo pohotno jedenje kamenica me asociralo na ovu scenu: 



Nadamo se da ste uživali u ovom postu skoro onoliko koliko smo mi uživale u gledanju ove epizode naše najdraže treši emisije. :)


Vaše Mica Kuharica, Zverka i Meow






4 komentara:

  1. đe je lajk baton, sunce vam trešersko :D

    upravo sam skužila da se to može gledati i online :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Lajk je na Fejsu. :P

      Ja sam ponovno pogledala najbolje trenutke online. Đurđin ples sam triput gledala. <3 Meow

      Izbriši
  2. I ja sam razumila da se Sašin sin zove Maršal,zar se ne zove tako?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Lucija je tako rekla, ali je Saša kasnije rekao Marsel. :) Već sam se uplašila da će jadno dijete maltretirati u školi zbog imena Maršal.

      Meow

      Izbriši