petak, 22. veljače 2013.

Ljubav je na selu vol. 2



Više nije nikakva tajna da Grumpy čke prate najkul treši emisiju ikad, “Ljubav je na selu”. Odavno je izašla iz sfere “guilty” pleasurea i danas LJNS volimo javno. Naravno, svoje smo rasporede i danas prilagodile kako bismo mogle pogledati večerašnju epizodu i odmah podijeliti svoje impresije s vama.



Da ne duljimo, bacimo se na posao! Ovaj put naglasak je na kandidatkinjama i kandidatima koji se natječu za ljubav naših farmera, te koji su se predstavili u ovoj epizodi.

MARINKO (26)


MARINA (sestra 1)


Zverka: Niki Belucci ove emisije - DJica toliko seksi da se njeni atributi, ovaj, loše ekstenzije i grozni hod u štiklama zasjenile njenu glazbu. Imam dojam da pusti playlistu na youtubeu i pravi se da miksa.

Mica Kuharica: Pljačkašica kladionica, DJ...zanima me kakve još talente skriva.

Meow: Veoma mi je nastrana ideja toga da se sestre natječu za istog frajera. Ajde, još mi je donekle i jasno kad je u pitanju ovakav primjerak muškarca poput Marinka, ali ipak...Slavna DJ-ica, kojoj hodanje tj. nabadanje u štiklama ide jednako dobro kao i pljačkanje kladionica. Ček, što kažete, uhićena je zbog toga?


MAJA (sestra 2)

Zverka: Ono glumljene cure iz kvarta je toliko loše, skoro kao engleski naše Ingrid.

Mica Kuharica: Totalno nezanimljiva. Jedino sam primjetila loše šiške i neke plastične cipele. Mislim da je svjesna da je u sestrinoj sjeni :(

Meow:  Plavi dio sestrinskog dua, koja je, kako kaže “spremna podijeliti dečka sa sestrom, ali joj ne da traperice”, također je odmah istaknula kako je velika ljubiteljica nogometa i igrica. Yeeeeeah right...to će joj kod Marinka sigurno upaliti.

SARA

Zverka: Obrve! Gdje su? Ovaj tvor – dip dye neću ni komentirati.

Mica Kuharica: Također sam ju upamtila samo po lošim obrvama, mislim da kraj ovo dvije sestre nema šanse.

Meow: Čini se kao draga i simpatična cura, samo pobogu, pusti te jadne obrve na miru. Samo odvlači pažnju s tog slatkog lica.

ANTO (43)


NIKOLINA

Zverka: Da smo u hrvatskoj sapunici njega (Antu) bi glumio ocvali šarmer Frano Lasić, a nju Doli Lambaša. Ipak, Nina još mora puno učiti od Doli.

Mica Kuharica: Osim što sa svojih 27 godina izgleda kao da ima 37, pari mi i zločesta...ne bi ta prala Anti ni gaće ni sandale mu laštila.

Meow: Drago mi je da se Anto riješio svoje naušnice, koje se ni Jack Sparrow ne bi posramio (u idućoj bi rundi mogle otići i češke turističke sandale). Upravo je to nešto što je smetalo ovoj kandidatkinji, koja mi se ne čini spremna da se skrasi s Antom uz more i pjesmu u njegovoj izvedbi.

ANITA

Zverka: Kliknulo je među njima i to se baš vidi. Jedino, ako ostane s njim mogla bi vratiti onih 40 kila.

Mica Kuharica: Savjetnica za namještaj- ovo zvuči kao da radi u Vladi, a ne u salonu namještaja. Žena koju pale hlače trofrtaljke. Savjetnica za namještaj koju pale hlače trofrtaljke. Očima ga jede.

Meow: Wow, svaka čast, skinula 40 kg, odaj recept! Mislim da će njena izjava da je samo prava žena sposobna od galeba napraviti kanarinca” itekako ostati zapamćena, a hoće li joj to uspjeti...ostaje da vidimo. P.s. Što je savjetnica za namještaj, kakvo je to zanimanje?

GABRIJELA

Zverka: Danijela Martinović vonabi. Želi vidjeti Antin brodić i bit će raspašoj.

Mica Kuharica: Ne znam, na trenutak najsimpatičnija, još ima sve zube, ali pogled joj je sajko, mislim da se zagrijala za Antu i želi provesti život lašteći mu sandale i naušnicu do visokog sjaja, mislim da igra prljavo, ostale kandidatkinje neka se čuvaju crne magije i uroka. La Usurpadora.

Meow: Iako se čini simpa, ima neku malo sajko vibru. Još je i plava, idealna za Hitchcockove klasike. Guzda, mene struh!

SAŠA (30)


MARIJA

Zverka: Kedžo.

Mica Kuharica: Što reći, kad sam vidjela onaj casual slamnati šešir ispod kojeg izviruju svatovski uvojci, skoro sarmice, zacementirani lakom, raspala sam se...tako chic, a tek tetovaža, crveno srce na nadlaktici, uh..igra prljavo..Šteta, simpatična, ali nema šanse kraj one dvije crne udovice.

Meow: Zašto tako puno LJNS kandidatkinja nema zube? Doduše, manje nego lani, no ipak...


INA

Zverka: Ova mi djeluje nekako lukavo i podmuklo, ne znam zašto.

Mica Kuharica: Ja ne znam što ova hoće, tako je prirodna i uvjerljiva ko Gabriela Spanic u najboljim danima. Kam on, vi dont trast ju!

Meow: Čini mi se pomalo prefrigano i kao da ovo radi iz dosade i vica. Oni maleni Sašini dečkići su pravi med, pomalo mi ga je žao iako je sam birao kandidatkinje. Nekako kod mene ne prolazi priča da 26-godišnja studentica iz Zagreba ima silnu želju otići na selo i biti maćeha troje djece. Ne čini mi se baš ni zagrijana za Sašu.


LUCIJA


Zverka: Pod hitno snimiti novi hit i, naravno, popratni spot. Zapravo, ni ne treba joj glazba. Ionako klinci stisnu mute kad dr…, je l’

Mica Kuharica: Posjeduje sve osobine koje jedna majka treba imati: obožava izlaziti na mjesta di se može popeti na stolove i skidati, obožava se polugola tuširati na njivi i halapljivo sisati paradajz pred kamerama i prozivati homoseksualce. Da nije iz Rotterdama, rekla bih: "Vrati se na brdo s kojeg si sišla."
  
Meow: 24-godišnja majka male curice koja “voli ići van di se pleše po stolovima i skida do gole kože” i koja nas je naučila da tamo gore kod nje također postoji emisija Ljubav je na selu i da upravo jedan od kandidata traži partnera. “Ako može peder (njene riječi) naći ljubav, zašto ne bih mogla ja?” (parafraziram) Luce, ispeci, pa reci! Iako nisam sigurna da bi i ovaj “ispeci” dio kod nje imao previše učinka. Jedino mi je žao jer već unaprijed znam da će Saša odabrati nju, a čini mi se da je došla samo zbog samopromocije i/ili osvete svom bivšem, Deniju “Crno meče” Boneštaju.


ZVONIMIR (47)

IVA

Zverka: Njoj netko plati da pleše? Ozbiljno? Plati?

Mica Kuharica: Seksi plesačica, ta jedino može raspaliti raju pod šatorima na seoskim zabavama za starije od 60 godina i to dok se vrti na hitove Miška Cvijetića i Mate Bulića...Ipak, odajem priznanje za upornost u blamiranju.

Meow: Njeno demonstriranje plesnih vještina je jednostavno bilo žalosno za gledati. Mislim da dugo nisam imala ovako jak second-hand embarrasment. Nadam se da neće pokušati zavesti Zvoneta svojim “seksi” plesom.

ĐURĐA

Zverka: Plesačica, konobarica i razvedeni cvjećar. Ovo zvuči kao recept za domaću sapunicu.

Mica Kuharica: Đurđa je moja modna ikona, došla je na upoznavanje u kožnom kaputu do gležnjeva a kupus na njivi bere u poliesterskoj plastičnoj majici posutoj nekim šljokičastim prahom i to na plus 30, i još zavodi Zvoneta, moraš ju voljeti <3

Meow: Meni Đurđa izgleda skoro isto kao Zvonina mama. Da nije pisalo da je ona kandidatkinja, ne bih ni skužila. Predosjećam da će Đurđa biti nova Bošca.

Samo da dodam, Marijana se OPET pohvalila da je našla dečka.


SILVIJA (27)


IVAN

Zverka: Ona lažna vatra/požar koju je gasio bila je odlična. Mislim da bi se odlično snašao u Krv nije voda.

Mica Kuharica: Lep i mlad, simpatičan, previše romantičan. Devojke ga budehoće da polude...opjevao ga Šaban Šaulić.. I ima sve zube, kao i ostali dečki, ne mogu biti zločesta, baš su slatki.:silvija je sretnica:

Meow: Entuzijastični vatrogasac koji se čini kao pritajeni piroman zbog svoje fascinacije vatrom. Tako je i za Silviju rekao da je ona vatra koju bi radije rasplamsao nego ugasio. <3 How cute! Ipak, čini mi se kao simpa dečko!


ŽELJKO

Zverka: Ja bih spalila sve njegove majice.

Mica Kuharica: Naziru mu se bradavice kroz majicu. Uvijek. I izgleda kao da je otac od Zvonetove majke, ali svejedno je drag.

Meow: Ima sve zube na broju, kao i ostali Silvijini dečki. Bravo, dečki! Izgleda dosta mirno, ali mislim da u četiri zida voli raditi divlje stvari nakon što impresionira dame svojim bicepsima.


MATIJA

Zverka: Mislim da se mnogim djevojkama i ženama diljem Lijepe naše vlaže gaćice na njegov osmijeh.

Mica Kuharica: Wannabe menaĐer..ima neodoljiv osmijeh i na neki neobjašnjiv način i mene napaljuje :brukica: tako da razumijem Silviju što se pomamila za njim, meni bi se prodao već na traktoru. Uh.

Meow: Jedva punoljetni šarmer i wannabe poduzetnik. Simpa, ima lijepe zube i osmijeh. Pouzdano znam da bi se Zverka bacala po njemu k’o đubre po njivi.

Silvijin tata je punac iz pakla, svaka čast dečkima, dobro su se držali. 


Broj komentara: 7:

  1. Nasmijale ste me do suza! Hahaha! :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Mislim da trebate snimiti tv show.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To nam je skriveni evil master plan. Možda nas netko ovako zamijeti, pa ćemo se i mi hvaliti da imamo dečke i muževe preko malog ekrana. :) Meow

      Izbriši
    2. Meow, a što ćemo sa zubima, za svaki pošteni show imamo previše zuba:(? Mica Kuharica

      Izbriši