nedjelja, 24. veljače 2013.

Prvo Grumpy darivanje


Iako smo mi Grumpy čke, ipak nam je stalo do toga da vi ne budete Grumpy. :) Također, upravo smo prešle 30.000 čitanja bloga i 150 pratitelja naše Fejs stranice, pa smo ipak malo manje grumpy, veseli nas da netko čita naše umotvorine.

Zato smo odlučile organizirati nagradnu igru u kojoj ćemo vas razveseliti sitnicama u živim bojama, za bolje raspoloženje ovih tmurnih dana.

Jako nas veseli svaki klik bilo na naš blog, bilo na našu Fejs stranicu i jako nam je stalo do vašeg mišljenja, kako bismo u budućnosti bile još bolje i kako biste još češće čitali ono što napišemo. Stoga je jedan od uvjeta za sudjelovanje da nam u komentaru na ovaj post odgovorite na jedno jednostavno pitanje, čisto da se znamo orijentirati u budućnosti i da vidimo što vam se najviše svidjelo dosad.

Možete osvojiti ovo:





1. MUA ruž za usne (Shade 16 - Nectar) u veseloj, koraljnoj nijansi, idealnoj za proljeće i ljeto.
2. Flormar Pretty lak za nokte u veseloj, mint nijansi P22.


Pravila:

1. U nagradnoj igri ovaj put mogu sudjelovati samo čitatelji iz Hrvatske. Ovo što ovaj put poklanjamo je sitnica kao mali znak pažnje, a da šaljemo van RH, cijena poštarine bi bila veća od vrijednosti nagrade. Da naglasimo, mi same financiramo i poklon i slanje.

2. Nagradna igra traje do petka, 07.03. u 23:59. Dobitnika ili dobitnicu bira random.org, nakon čega ćemo dobitnicu/ka objaviti na našoj Facebook stranici po završetku, u najkraćem mogućem roku. Nakon toga će dobitnik imati 48 sati da nam se javi u inbox. U protivnom, biramo novog dobitnika ili dobitnicu.


3. Lajkajte našu Facebook stranicu (klik) + podijelite objavu nagradne igre na Fejsu i neka vidljivost objave bude Public.

4. Jedna prijava po osobi. Jedna od Čki je bivša redovna igračica nagradnjači, pa zna sve trikove i finte. Molim vas da budete fer i da se ni ne pokušavate prijaviti s fejk Fejs profilima ili igrati na sve članove obitelji (baku, dedu, psa, mačku i dvogodišnje dijete) jer ex-nagradnjaČka zna imena mnogih fejk profila. To i slične fore će značiti automatsku diskvalifikaciju iz ove i svih nagradnih igara koje ćemo imati u budućnosti. Provjerit' ćemo prijave, stoga molimo da se prijavite samo jednom po osobi. Hvala vam što igrate fer! :)


Što trebate napraviti da biste osvojile nagradu? 

Osim lajkanja naše Facebook stranice, te dijeljenja objave darivanja, postoji još jedan zadatak koji je obavezan uvjet za sudjelovanje.

1.) U komentaru na ovaj post OBAVEZNO odgovorite na pitanja: 

"Koji vam je najdraži post (ili postovi) dosad i zašto? O čemu biste voljele da više pišemo u budućnosti?" 

Ako imate neku konstruktivnu kritiku za nas, slobodno i to napišite. Cijenimo vaše mišljenje!

Objavite komentar tako da obavezno uz odgovor na pitanje napišete ime pod kojim nas pratite na Fejsu kako bismo mogle provjeriti pratite li našu stranicu i jeste li podijelile objavu nagradne igre.

2.) Lajkajte našu Facebook stranicu (klik) + podijelite objavu nagradne igre na Fejsu i neka vidljivost objave bude Public.


Sretno, nadamo se da vam se nagrada sviđa! :)


Vaše Grumpy Čke



Broj komentara: 39:

  1. Žene! Postovi su vam odlični, uvijek me nasmijete :D a recepti (slike!) Mice Kuharice su za poludit, da imam smisla za kuhanje/pečenje ubila bi se u onoj torti od kokosa :slin: ovako samo živim u nadi da će me jednom pozvati na kolače :D

    Moj izbor za najpost bi bio Kuhanje za nespoobne 1&2, em sam umrla od smijeha na
    "savjete" em sam se pronašla u skoro svim točkama :D :s :s

    Samo tako nastavite (y)

    Hugs&Kisses,
    Sanja Lončar

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni najdraži post-"Ajvančići koje bih htjela za ljubimce,ali ne ide",zato jer obožavam životinje.Pišite kao do sad,o svemu pomalo.

    Ivanka Grubić

    OdgovoriIzbriši
  3. Heej! Vaš naj post mi je Velvet manikura, jer jako volim kozmetiku, a i mislila sam si nabaviti one "dlakice" za nokte. Uglavnom suuper ste cure, nastavite pisati o svemu i svačemu jer su vam postovi stvarno izvrsni. Pusaa, Vilma
    (moje fejs ime: Vilma Grbas)

    OdgovoriIzbriši
  4. Moram priznati da se ne snalazim baš po blogovima, draže mi je pratiti obavijesti preko facebooka, preglednije. Npr. ona pita s brokulama i tikvicom zvuči savršeno, a onda ju tražim u kulinarskom kutku i nije tu. Početnik sam u kuhanju, ali u zadnje vrijeme sam zainteresirana za to područje pa slobodno objavljujte kulinarske delicije, može slane. :) Članak kojem sam se posebno nasmijala je "Male i velike tajne kuhanja i kuhinjskih poslova za nesposobne vol. 1 i 2". Ja 2 u ovom tekstu, npr. br. 6. Je li vam nešto ostalo uključeno? O da, pokraj strujnog kola ostavim plastičnu posudu koja popuca, skuham čaj, a gori etiketa jer je pala na vruće kolo. Ribež mrzim jer uvijek, ali baš uvijek zakinem bar 1 nokat, koliko god pazila. Sviđa mi se naziv stranice. :))Uglavnom ima zanimljivih tekstova, puno minusa i pluseva, više pluseva, pa završavam svoj komentar jednom "omiljenom" pjesmicom. :) http://www.youtube.com/watch?v=hY2RKjK8Rg4

    Na fb Nataša Radić. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Najdraži post mi je ljubav je na selu (drugi dio).Postovi o lubavi na selu su mi bili prekomični,ali ipak je ovaj drugi dio bio bolji od prethodna dva.Nemam nekih prijedloga za daljnje članke,nastavite kao i do sada :)
    Mihaela Kolić

    OdgovoriIzbriši
  6. Pozdrav curke!

    Evo moram priznati da mi je lakše nekako pratiti novosti preko facebooka, nego preko bloga jer mi je sve to još novo. Jako ste zabavne i teme su vam aktualne. Najdraži su mi recepti jer mi je dosta kuhanja stalno jedne te iste hrane. I najdraže mi je kad pitam svoje ukučane što da kuham? A oni slježu ramenima, pa se ti mama snađi. Ipak deserti su mi najzanimljiviji jer sam ovisnik o slatkom. Naravno da pratim i aktualne serije pa su mi teme po tom pitanju isto odlične. Beauty savjeti su isto na mjestu, uvijek dobro dođu. Moj savjet bi bio možda bi trebalo biti više darivanja, znate kakvi su ljudi kad je đabe onda prate. Ne moraju to biti neke skupe stvari, sitnice koje vesele. Isto tako možda savjeti mamama kako skuhati nešto fino i brzo, a opet ne dosadno. Gdje kupiti nešto? Navesti cijenu, jer sve nas to zanima. I tako. Uglavnom sve pohvale i samo tako nastavite.

    FB: Gordana Mandić Čotra

    OdgovoriIzbriši
  7. meni je definitivno najbolja ljubav je na selu vol 1 :D
    hahaha nasmijale ste me iako mi taj tjedan nije bilo baš do smijeha :)
    a za članke..nemam pojma, super ste mi ovakve!

    fb: anja knih

    OdgovoriIzbriši
  8. http://grumpycke.blogspot.com/2013/02/nekultura-u-prometu.html evo ovaj,zato što je stvarno realan i ono što se svaki dan događa po našim gradovima u prometu :-D .... Volim i Vaše savjete za kuhanje.za facebook neznam,iskreno nisam baš na facebooku bila pratitelj,više proletim ovako kroz blog da vidim što ima,jer tu puno više objavljujete a ionako linkovi sa facebooka vode ovamo.
    Karla Medić

    OdgovoriIzbriši
  9. Također ..ljubav je na selu vol 1...nekima je glupa nekima odlična...meni je predobra emisija...ako ništa drugo..nasmijemo se do suza,komentiramo i tračkamo do mile volje o likovima :DD..A i ostale rubrike su Vam zanimljive..zaista ima svega zanimljivoga!
    FCB Ines Neferanović Santovac

    OdgovoriIzbriši
  10. Velvet manikura-volim čitati sve što je vezano za nokte i manikuru.O tome bih voljela da više pišete.Volim ukrašavati svoje noktiće,ali već mi nedostaje ideja :D.

    OdgovoriIzbriši
  11. http://grumpycke.blogspot.com/2013/02/manikura-za-zaljubljene.html
    Jer volim sve što vole mladi
    Pogotovo nokte
    I ljubav
    :P
    Ivana Zivkovic

    OdgovoriIzbriši
  12. Velvet manikura iako rijetko se bavim noktima volim vidjeti lijepo sređene nokte. Voljela bih vidjeti make up tutoriale
    Facebook: Moderni Dom

    OdgovoriIzbriši
  13. super su mi preporuke filmova,tako sam pogledala Cloud atlas i super mi je.imam dvoje male djecice i odmaram glavu iživce gledajuci filmove tako da su mi preporuke super pomogle..sve je super <3

    fb. :Ana Pavelić

    OdgovoriIzbriši
  14. najbolji post je ljubav je na selu vol.1,priznajem najviše vas prati na fb.Super ste,nastavite sa takvim pisanjem.Članci i način pisanja vam je jako zanimljiv.Prijedlog pišite o svemu kozmetici,njegi kose i tijela,manikuri,kuhanju,kako iznenaditi voljenu osobu,ma o svemu,nebo vam je sama granica.
    fb.Tomić Snežana

    OdgovoriIzbriši
  15. Uvijek sam bila nepopravljivi romantik pa sam pod rubrikom "kreativni kutak" relativno nedavno našla zgodne pjesmice, od kojih je jedan stih završio napisan na mojim ulaznim vratima. Obožavam kuhati pa sam planirala (dakako, tog se nisam držala) po redu isprobati recepte, ali sam probala kruh od smokava, krumpira i sjemenki, budući da svaki vikend imam goste na obiteljskom ručku. osim toga, na red je došla i torta od kokosa koja je odlično uspjela (za razliku od kruha kojemu je ovo bila generalna proba, ali će do Uskrsa biti savršen).
    Ono što bih Vam predložila je da Vam s desne strane ne iskače odmah onaj dio "g+ followers" i ostalo jer je nama koji smo na laptopu bez miša malo teže listati.
    osim toga, sve mi odgovara, sve je logično složeno pa nemam zamjerki.
    pozdrav!
    FB: Ines Čuljat

    OdgovoriIzbriši
  16. Najdraži mi je Random kutak i Kreativni kutak, a voljela bih čitati malo o uređenju interijera, pravljenju nekih sitnica u kućnoj radonosti tj. neke savjete za lude ideje-može biti i o odjeći.

    OdgovoriIzbriši
  17. Moram priznati da me oduševio post Neki novi klinci. Toliko istinit i toliko pogođen!
    Facebook: Tina Ivanisevic

    OdgovoriIzbriši
  18. Najdraži post mi je ljubav je na selu (prvi dio). Bilo bi dobro savjeti i praktični primjeri kako se našminkati, napraviti zanimljivu frizuru i slično
    FB Ljiljana Stanić

    OdgovoriIzbriši
  19. Po meni ne trebate mijenjati nista :D Iako priznajem, u samom pocetku me vase ime odbilo, ali samo u pocetku, moj bed je sto zaboravim da ne smijem prosudivati na prvu :) Keep on! :)

    facebook:Mihaela Vargašević

    OdgovoriIzbriši
  20. Ljubav je na selu (drugi dio)! <3 odusevljena sam :)

    jasmina jaca mukinovic

    OdgovoriIzbriši
  21. Haljine s ovogodišnjeg Oscara super mi je članak jer je to jedini dobar članak kojeg sam u zadnje vrijeme pročitala i veselim se nastavku.
    fb Zrinka Mulle

    OdgovoriIzbriši
  22. Najdraži postovi su zapravo svi koji me uspiju nasmijati, znači 99,99% svih vašihobjavljenih :D
    Ono što zbilja ne propuštam je Mica Kuharica jer sam i sama zaljubljenik u klopu bilo u pogledu slatkog bilo u pogledu slanog :) Ako bih morala izdvojiti neki post, onda bi to bio Neki novi klinci...O čemu da pišete? pa dosad nisam imala prigovora i svaki novi tekst me ugodno iznenadi, ali ajde ako baš moram ... :D kako se cjenkati? tipa kod vas u Zg je to Hrelić, znači na tim nekim buvljacima i kako od nečeg starog (može biti bilo šta, od odjeće do predmeta za dom) napraviti nešto novo i fora :)
    FB Kristina Cvetković

    OdgovoriIzbriši
  23. ljubav je na selu

    FB Marica Opačak

    OdgovoriIzbriši
  24. nova sam na blogu ali se mogu sloziti sa vecinom jer je to uistinu tako uzivam uz ljubav je na selu
    f.b.Almina Hrvic

    OdgovoriIzbriši
  25. Uvijek crkavam od smijeha kad vas citam:)) Najbolji postovi su mi Gluposti u filmovima ("su u stanju povećati ama baš svaku sliku, ma koliko loše uslikana ona bila, sasvim dovoljno da u refleksiji kapljice vode vide nečiju osobnu iskaznicu sa sasvim čitko ispisanim podatcima":-DDD), 10 najgorih omota albuma i Najblesaviji tekstovi pjesama i Ajvancici koje bih htjela za ljubimce, ali ne ide:)

    OdgovoriIzbriši
  26. Ljubav je na selu vol.1 :))) predobre ste....Iva Iva Štimac

    OdgovoriIzbriši
  27. svi vasi postovi su super....no meni su najdrazi oni za lakiranje i ukjrasavanje noktiju.....jer i sama volim jako lakirati nokte.....svaka cast....samo tako nastavite....pisati mozete serijama koje su sada jako popularne i cak i predlagati nove...recimo meni je serija pretty little liars supper...cure su uvijek lijepo obucene a i dotjerane ;)

    OdgovoriIzbriši
  28. prvo - ime - ZAKON! tek tekstovi!! doslovno sam plakala citajuci ljubav je na selu! prezakon, pratim vas, vracam se svaki put kad imam banana dan. zene, prezakon ste!!
    ginger tea

    OdgovoriIzbriši
  29. FB Ivana Ugarković
    meni su super svi ovi ludi tekstovi,koji me nasmiju i definitivno poprave raspolozenje... a na clanak majstori photoshopa sam umirala od smijeha..zbilja sto se sve nađe na fejsu je cudo jedno..također odlicni komentari oskarovskih toaleta :D samo tako nastavite ;)

    OdgovoriIzbriši
  30. Obožavam gledati Ljubav je na selu...tako da mi je post na tu temu bio predobar :D Zanimljivi ste i smiješni :D No ipak najveći plus svim temama vezanima za kuhanje...jer i sama volim kuhati,isprobavati...čista petica za to :) Pusa
    FB: Mihaela Bogut

    OdgovoriIzbriši
  31. Blog sam otkrila baš preko nagradne igre i doista sam iznenađena. Ne znam tko stoji iza tekstova, ali ono što mi se u prvom preletu sviđa jest da je ovo jedini blog (od onih po kojima švrljam) koji te nasmije, a smijati se volim više od ičega. Mislim da ću dosta toga pročitati jer sami naslovi su djelo nekakve genijalke s kojom bih se i u stvarnom životu rado družila jer nema ništa kreativnije, nego imati smisao za spontani humor. Za mene je ovo neka nova vrsta bloga, prvo ga moram čitati i čitati i smijati se i smijati, a to mi je već u prvom pročitanom tekstu o glupostima u filmovima izazvalo prasak smijeha i kavu prolivenu po tipkovnici. Ako je tu cura koja igra nagradnjače, onda sigurno zna moje ime i ovdje uopće nisam ovoga puta zbog nagrade, zapravo ju i ne želim, želim samo dati podršku u daljnjem trkeljanju ovoj ekipi i smijati se novim tekstovima. ;)
    Hela He

    OdgovoriIzbriši
  32. Sviđaju mi se vaši komentari na Ljubav je na selu. Baš se dobro nasmijem. A nabolje od svega je što jednu natjecateljicu poznajem osobno :) Random kutak je također dosta zanimljiv. Kulonarski kutak za prste polizati :)
    FB: Slađana Sušilović

    OdgovoriIzbriši
  33. Ljubav je na selu - ZAKON
    HAHA- ne mogu vjerovati, još se smijem

    fb: Martina Gojak

    OdgovoriIzbriši
  34. Najdraži mi je post Stipe i Bošca, svih 6 djelova, pratila sam tu prekrasnu sagu još na forumu i umirala od smijeha na svaku od njih :D Stipe i Bošca su mi par iz snova još se nadam da ju je Stipe ipak uzeo u svoj snažan medvjeđi lički zagrljaj, i držim fige da će ih ove godine Zvonimir i Đurđa dostići (vrlo lako jer Đurđa ima velikog potencijala :D)

    Inače su mi dragi svi trash postovi, kao i recepti, iduće mi je na redu isprobavanje onog quichea s brokulom :)
    Fb: Lana Čiček

    OdgovoriIzbriši
  35. Sviđa mi se tema o Ljubavi na selu :)
    FB: Milkica Čokoladica

    OdgovoriIzbriši
  36. Kao jednoj domaćicu..kulinarski kutak mi je hmm hmmm najbolji za mene..tu se nekako najviše "zakeljim" ..A onda nkoon njega slijedi trash kutak..tu se i dobro nasmijem..Curke samo tako nastavite....OdliČne ste :)

    OdgovoriIzbriši
  37. Super su vam postovi :) evo najviše su mi se svidili postovi o haljinama ovogodišnje dodjele Oscara :)

    FB: Marija Biber

    OdgovoriIzbriši
  38. Joj, moram priznati da mi kulinarski postovi najbolje pašu u zadnje vrijeme! Iako, i sve ostalo je odlično.. Nemam kritiku ;)
    Na fejsu sam podijelila kao Marina B.

    OdgovoriIzbriši