subota, 20. travnja 2013.

Ljubav je na selu vol.10

I dvanaesta epizoda najtrešastijeg rijalitija u Hrvata je iza nas, donosimo vam svoje dojmove!


KOD MARINKA

Meow: Odmah na početku, eto Marijane kod njih. Samo sam čekala kad će se pohvaliti da i dalje ima dečka, ali ipak to nije učinila. Intervencija kod plastičnog kirurga joj nikako ne laska jer njene usne i osmijeh općenito ne izgledaju baš lijepo iako mi je prije toga i prekomjernog sunčanja/kvarcanja bila baš slatka.


Veli Marina da ju je Marinko osvojio romansom - mislim da žene diljem Hrvatske još uvijek pate što njih njihovi dečki i muževi nikad nisu odveli na uber romantični dejt u kamenjaru, na "dimljaku". Mislim, možda je Marinko zbilja romantičan i duhovit i ima dobru spiku, ali ja to nisam razumjela - istarsko narječje i alkohol očito nisu najbolja kombinacija.

Na kraju je Marina ukrala Marinkovo srce (no pun intended) - totalno očekivano jer je Maja pomalo bezlična, kao čovječja ribica. I dalje me fascinira kako se Marinko loše drži za svojih 26 godina - izgleda kao 40-godišnji muški pandan babadjevojke.

Bio je preljigav s onim svojim šlatanjem Marine čim su došli u hotel, naočigled sviju - od mene bi pobrao šamarčinu, no Marini očito nije smetao taj ego boost.
Na zajedničkoj večeri, dobili su put u pivnicu - Marinko je bio sretan kao prase u blatu - nikad dosta besplatne cuge.





Zverka :  Totalno očekivano je odabrao pljačkaš....pardon diđejicu. Marina, čuvaj sapun na putovanju jerbo ćeš da najepeš od Marinka uspaljenika.

Mica Kuharica: Dosadno i očekivano kao i uvijek. Nadam se da u hotelu zaključavaju sef i imaju alarm ili slično, Marinko je dosadan lik, noći su duge, a Marina ima i duge prste.


KOD ANTE


Mica Kuharica: Falit će mi ovaj Ante i njegove dojke, mislim da je uz Nives Celzijus vlasnik najvećeg dekoltea u Hrvata. Osim toga nazvao je Ninu malom vjevericom, tako fenomenalne usporedbe ne bi se čak ni Zverka sjetila! I da, opet su prikazali scenu di Ante Dojka mašta na glas kako mu ta Mala Vjeverica skače po trbuhu, to je valjda neka njegova verzija sick predigre kojom si stimulira dojke ili slično..

Osim toga Mala Vjeverica je u trenutku odlučivanja između nje i Anite izgledala unezvjereno, tako da joj pada u vodu ono ismijavanje Ante i kako joj je svejedno, nema, sisa je sisa!
Anita je preslatka, ali sam se zabrinula za nju kad ju je Ante Dojka uhvatio kao svinja masnu krpu i bacao se po njoj na krevetu kao Đurđa po kupusištu.

Meow: Mislim da jednostavno ne postoji majica koja laska Antinim grudima. Anita mi je pak postala tako divna da pomalo imam girl crush na nju i nikad joj ne bih dala 35 godina.

Ova scena gdje Anto mašta o tome da mu Nina pleše po trbuhu je u najmanju ruku jeziva, ta scena nikad nije trebala biti prikazana niti jednom, a kamoli dvaput. Ipak, usprkos tome, Velika Cica ipak na kraju nije odabrao Malu Vjevericu (usput, taj nadimak - WTF?!). Mala Vjeverica pak ima tolike oči, da sam imala osjećaj da će mi pojesti dušu njima preko TV ekrana.


Kad su stigli u hotel, Anto je odmah po dolasku do kreveta svečano objavio Aniti: "Tu ćemo make love". Malo sam si povratila u usta pritom. Odmah je bacio jadnu Anitu na krevet, a ona je to stoički podnijela iako joj se pomalo očitavala panika u pogledu. Ja bih vrišteći pobjegla da prsati Jeti skoči na mene. Skakao je njoj kao Đurđa po Zvoni u krumpirištu, bljak.

Na zajedničkoj večeri je bio glasan i neugodan - meni bi bio bed da sam tamo došla s njim. Samo sam čekala kad će zapjevati, ali srećom to nije učinio, a i dobro ga je Iva sredila izjavom da je glasan i da stalno priča, te pitanje može li netko drugi doći do riječi, osim njega.

On i Anita su dobili izlet na golf, na što je Ante u ekstazi prevrnuo očima, što je bio brz i bolan uvid u to kako mu otprilike izgleda "sex face". Anita, bježi dok još možeš!





P.s. Mislim da bi Anto i Đurđa bili par iz snova - on pjeva dok ona pleše na šanku, a kasnije se skupa valjaju po krevetu i hrane srdelama i palačinkama.


Zverka: Opet očekivano, odabrao je Anitu. Anto glumi velikog fakera, a brijem da zaćori nakon dnevnika.


KOD SAŠE

Zverka:  Saša kaže da je Luce mogla doći s dečkom. Možda je Saša ipak voajer. Ovo silovanje Marije iz emisije u emisiju je naporno poput repriziranja Pune kuće.

Meow: Veli Lucija da joj je najbolje u cijelom boravku kod Saše bilo kad se napila da nije znala za sebe i plesala po šanku. Classy! Da sam frajer, i ja bih htjela takvu ženu uz sebe. Not. Papalini je pak bilo najbolje kad je glumila groficu u krinolini. Bome je i bez krinoline bila takva. Saša je na kraju odabrao Luciju koja ga naočigled ne može smisliti. Papalina se spasila.

Prije putovanja, Lucija je našla dečka, pa su ona i Saša došli posvađani na pasmater. Kategorički je odbila da bude s njim u sobi, pa je išla okolo žicati tko će ju primiti u sobu. Đuki The Libido ju je srdačno primila, što se Ivi nikako nije svidjelo, no Luce se nije dala smesti.
                                                         
Mica Kuharica:  Lucija je prekrasno izgledala večeras, ali ona njena izjava kako joj je ipak drago što ide jer odmor je odmor (unatoč konstantnoj pljuvačini po Saši) samo me je vratila u stvarnost kakva je to sponzorušica, tužno :(
Jbt, ta bi išla na odmor i sa  Davorom Butkovićem, samo da joj plati hotel i večeru.

                                                                                              Izvor
Jadni su mi oboje, jako, toliko da mi je žao te dječice što ih doma čekaju.                                                   


KOD ZVONIMIRA


Meow: Kad je Marijana došla u Budislavac, atmosfera je bila kao na karminama. Đurđa se ponašala dramatično, kao da je bila sa Zvonetom 40 godina, pa ju je ostavio zbog druge. Uostalom, Đuki se nije u originalu ni prijavila za boravak kod njega, a na kraju se zapalila kao Jaca Kokos na novi broš. Valjda je ipak ispunio njene oštre kriterije - Muško? Da! Diše? Da! Krumpiri i zelje u blizini? Da! Ok, može!
 Ono njeno pasivno-agresivno dramatiziranje da je uzalud potrošila svoje vrijeme (cijelih 5 dana, a ne 5 desetljeća) je bilo totalno odbojno. Ona je valjda zaista mislila da joj sudjelovanje u emisiji jamči frajera 100%.

 
Ok, Đurđa, budimo realni - ipak si dobila slavu na nacionalnoj razini, naučila si sve važnu lekciju da poliesterska majica na +40 nije baš dobra ideja, da nitko, a pogotovo žene iznad 50 koje imaju osjećaj za glazbu kao da im je slon prdnuo u uho, ne bi trebale plesati na šanku. To je neko postignuće, zar ne?


Vrhunac mi je ipak bio kada su ponovno prikazali Đurđu kako pleše na šanku i kako se ona i Zvone hrane palačinkama. Ovo je bio treći i, nadam se, zadnji put da su to prikazali.

Zvone je ipak na kraju ok postupio i poslao Poliestersku Krumpirušu i Go go štangu na putovanje.
Čim su došle do recepcije, Đuki je pitala gospođu na recepciji imaju li kakve zgodne dječake za njih, da ih dovedu u sobu. Ajme. Na večeri su njih dvije dobile wellness, za što Đu nije imala pojma što je. Hint: ne uključuje krumpire. Naravno, i tu im se Lucija odlučila uvaliti.

Mica Kuharica: Zvonimire, crni Zvonimire, zašto si im prepustio putovanje..neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Odoh pojesti čoksu da se smirim!
I Đuki se obukla primjereno, kakvo razočaranje!
Ali, već na recepciji hotela se bacila u lov i njušila uznevjereno testosteron okolo.
Brijem da je opipala bar Ivu ako ništa drugo.

Zverka: Đuki i Iva bi mogle na putovanju otkriti čari lezbijstva. Obje su razočarane muškim rodom i napaljene ko dabar na meka drva.

 
KOD SILVIJE


Mica Kuharica: Daddy je prajsles, posebno kad je opet prikazana stara scena di Daddy viče: Dobro dečki, naučili ste musti kravu, naučiti ćete sada i žene! Bilo mi je neugodno, to govoriti dečkima koji se pale na njegovu kćer i ona na njih, omg.

                                                                                          
Silvija je izabrala očekivano, naložila se na Slavonca kao njen stari  na pomisao Ivana u tangama.
Ivana mi je bilo baš žao , jer mu se jako svidjela ali mu se i divim na što nije skrivao emocije, samo još jedan dokaz kako je on iskren i drag dečko.
Ivane, držim ti fige za novu ljubav!
I da, Silvijin smijeh je takav turn off :(

Zverka: Silvija me fizički sve više podsjeća na oca. To nije kompliment. Silvija, razumijem te. I ja mislim da je mlađe slađe. Pjesma koja je obilježila njihovo putovanje mogla bi biti Colonia i Ti da bu di bu da (Dok ljujaju se kreveti).

                                                                                     

Meow: Tatek. Ajme. "Možda bi si mogel tangice črlene..." Ivan: "Ne nosim ja to." Tatek: "Pa zakaj, tange su vuske, to sam moreš malo meknuti, pa si mam tu." i "Naučili ste musti krave, a žene ćete si još navučiti". Jeziva scena. Bilo mi je još više žao Mamek, koja mi je od te ekipe bila najsimpatičnija.


Ivan se zbilja zagrijao za Silviju, baš mi ga je bilo žao. Tatek Silvija je odabrala Matiju, what a surprise, to sam znala od početka. Ovakvo mlado pilence se očito ne može propustiti. Bilo mi je jako žao Ivana koji je izvisio i malo zasuzio pritom, zbilja se činio povrijeđen, a čini mi se kao dobar dečko. Cure, brzo se javite Ivanu i pokažite mu da ljubav može biti i sretna!

Mislim da je Silvija bila lagano razočarana što nije mogla povesti Tateka na putovanje sa sobom. Naravno, na putovanju je opet imala svoju ljubičastu kapicu - awwww.

Na zajedničkoj večeri je Matija pak bio pijan kao graba i ponudio seksualne usluge svim prisutnim ženama, što nije bilo ok prema Silviji. Vidim u najavi da će na kraju završiti s Marinom u krevetu. Nisko i ne baš laskavo ponašanje pred kamerama, Matija. Al' ajde, mlad si još, naučit' ćeš. Silvija će pak naučiti da mlađe i slađe može birati, te da drugi put pametnije bira.

Vidim da ćemo opet imati priliku vidjeti i Mič Bjukenona Antu u kupaćim gaćama. Moram se sjetiti da ne smijem jesti prije gledanja iduće epizode.

Ajde, barem će biti malo zanimljvije, napokon! :)

Koji je vama bio najdraži ili najgori dio ove epizode?

- Vaše Meow, Zverka i Mica Kuharica -

Broj komentara: 9:

  1. Ma zašto nisko (Matija)? Pa dečko je došao u emisiju iz zaj... i provoda, ne kažem da mu se Silvija ne sviđa, ali mislim da može atraktivnije od nje. Naravno da farmerici više paše mali jebivjetar nego netko tko se zbilja zagrijao za nju. Mislim, sve (mlade) cure više vole loše dečke, ne?
    Obzirom da je izjavila da joj je žao Ivana ali da nemre ona paziti na druge neg na sebe, zašto očekuje drugačiji tretman? Mislim, Marina je ipak ono. Zgodnija i lošija. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. To je sve istina i potpisujem, ali opet mislim da se nije baš prikazao u najboljem svjetlu. Ono pijano nuđenje svima, šlatanje Marine u bazenu i slično. Ok, nama će to biti zabavno, ali ne služi mu baš na čast takvo ponašanje pred kamerama.
    Nije ni Silvija baš bila cvijetak, zapravo si dobro napisao/la - zašto očekuje drugačiji tretman? Nisam gledala na to iz toga kuta. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Naravno da nije, pokazao je svoju nezrelost i podivljali ego (mislim, najmlađi i najslađi kandidat, pa ipak se jedna divlja opajdara zagrijala za njega, ne?). Ivan bi joj apsolutno više odgovarao na sve načine. A Tatek ima bolesne komentare, šteta niti komentirati.
      Anto. Baš je frajer, da. Preglasno i pretilo dalmatinsko bure. Anita je za njega "robna marka".

      Napisala, naravno. Zar si mislila da je muško u stanju ovako raščlaniti stvari? :)

      Izbriši
    2. Haha, istina. :) Potpisujem.

      Vidim da bi se dobro uklopila u naše komentare. :P

      Izbriši
    3. Ja sam vas tek sad otkrila, nažalost. Super ste, samo tako.

      Izbriši
    4. Pozdrav svima! Emisiju pratim od početka, postala je smisao mog svakog petka. :)
      Najbolji dio epizode - Silvijin povrijeđen ego...Ivan i onaj dečko koji je ispao ranije, a stvarno se ne sjećam kako se zvao, bili su baš dragi i zagrijani za nju, šteta što ih nije odabrala. Matiji ne zamjeram previše, sve shvaća kao zabavu, još je on i dijete među njima. :) Pitam se hoće li se izliti voda iz bazena kad Anto uskoči? Jesu to prikazali? :) Na trenutak sam pomislila da će izabrati vjevericu Ninu, dobro da nije jer ne znam kako bi ona podnijela onu "akciju" na krevetu koju je pokazao Aniti.
      Možda bi se Đurđa uklopila u Sašinu sliku idealne žene i pobudila u njemu one osjećaje koje je davno izgubio... a djeca bi dobila baku.
      Zvonimir se ponio potpuno korektno i Đurđa mu stvarno nema što zamjeriti.
      Marinko je očekivano odabrao crnu sestru....
      Sve u svemu, svaki je put sve zanimljivije...

      Izbriši
    5. Možda bi se Đurđa uklopila u Sašinu sliku idealne žene i pobudila u njemu one osjećaje koje je davno izgubio... a djeca bi dobila baku.


      Umrla sam na ovo, ahahahahhahah, predobro!
      A i sve ostalo potpisujem!



      Mica Kuharica

      Izbriši
  3. Ja sam probala gledati Ljubav je na selu upravo da mogu s razumijevanjem čitati vaše postove, ali nisam uspjela. Očito nisam u zenu ili se ipak radi o nekom biokemijskom disbalansu, ne znam. Btw, upravo mi muž javlja da znamo Lucijinog starog. A što reći, is mess.

    OdgovoriIzbriši
  4. Koja šteta šta nisam pratila ovu sezonu!!! Očito je emisija bila u uru kad ja nisam doma jer NITI JEDNU epizodu nisam pogledala! Ajme! ;) Al drago mi je šta sam otkrila vas, pa ću detaljno pročitat prijašnje postove da se uputim u cilu situaciju. ;) :D

    OdgovoriIzbriši