srijeda, 24. travnja 2013.

Gluposti za koje vjerojatno niste ni znali da postoje (ali kad ih ugledate, poželjet ćete ih), prvi dio

Ah, blaženi internet. Dangubljenje je u naše vrijeme poprimilo jednu sasvim novu dimenziju. Sasvim je ok provesti sate i sate pregledavajući smiješne videe, slike slatkih životinja, topNekakavbroj liste i slično...

Pa stoga evo vam još jedna lista za uspješno dangubljenje (koja će vas možda ostaviti i praznijeg novčanika). Ovo je popis gluposti koje želim posjedovati i zbog kojih ću kad-tad bankrotirati. :)

Air swimmers iliti zračni plivači

Putem daljinskog možete pokretati svog Nema ili morskog psa. 

Što će vam ovo? Pa apsolutno vam ne treba, al ajmo realno - izgleda presuper da biste to propustili. I ne, nitko nije preodrastao za zračnog plivača! Uostalom, kad tad morat ćete posjetiti neki dječji rođendan. Meni ovo zvuči kao super poklon. Dostupno je i u Hrvatskoj i košta 259,00 kn. 


Držač wc papira u obliku drveta


Nek vam nikad ne ponestane wc papira u kriznim situacijama! 

Što će vam ovo? Pa eto, izgleda lijepo. I ako imate veliku obitelj poput mene koja se voli međusobno optuživati za prekomjernu potrošnju wc papira, ovo se čini kao idealno rješenje. No postoji mali problemčić - ovo zadovoljstvo košta čak 155 eura. S druge strane izgleda kao sasvim ostvariv DIY projekt. Mislim kako ću si ovo pokušati izraditi.

Fora posude za pravljenje leda


Jer imati običnu kocku (bolje rečeno deformirani kvadar) je previše mainstream!

Što će vam ovo? Uz to što će vaš led izgledati super zanimljivo i efektno, možete i izazvati zgražanje ili gađenje. Zamislite samo izraz lica vaših roditelja kad im sok rashladite jednim ledenim zubalom. Moj favorit su ipak lego ledene kocke.

Samostrel za grudanje


O zašto ovo nije postojalo u vrijeme kad sam ja bila dijete?!

Što će vam ovo? Pa da izgrudate sve oko sebe kao profesionalac, treba li bolji razlog? I znam kako nam se bliži ljeto, ali priznajte zar ne bi ova preduga zima bila barem mrvicu podnošljivija da ste imali ovo pri ruci?

Rukavice - plivaća kožica


Stari Darwin je rekao: "Čovječe sjeti se da si iz mora i da ćeš u more se vratiti." Ok, nije to rekao, ali poznavajući njegove teorije kao da je. 

Što će vam to? Pa već smo rekli kako se bliži ljeto, a s njime i kupanjac. Proizvođači proizvoda tvrde kako ćemo uz ovo bolje plivati. Vjerojatno nećemo, ali nema veze. Ovo izgleda dovoljno ljigavo da možete svoje društvo uspješno plašiti na ljetovanju.


Postoji još pregršt gluposti koje su skupe i neophodne i uslijedit će na drugom dijelu liste, jer kako sam u uvodu ustvrdila, svakoj pravoj modernoj dangubi nikad dovoljno lista i gluposti. :D

- 3.14


1 komentar:

  1. hahaha,čim sam vidjela ovu spravu za grudanje sam pomislila kako to bolno mora bit kad ti netko opizdi grudu s tim. ove plivače rukavice su malo spooky. daj zabrij da te netko mazi s tim po licu. iju.

    OdgovoriIzbriši