ponedjeljak, 8. travnja 2013.

Trash tetovaže

Pretpostavljam da je većina razmišljala barem jednom o tome što bi tetovirali i na koji dio tijela. Neki su to već i napravili. Stava sam da to nije odluka koja se donosi preko noći, ali kad vidim neke tetovaže pitam se je li dotični bio pijan/nadrogiran ili na bilo koji drugi način izmijenjenog stanja svijesti kad ju/ih je dao napraviti. Evo neki od veselih primjera (kliknuti na linkove za više slika):

1) Bad to the bone tetovaža 


Ponosni vlasnik ove tetovaže nije albanski slastičar, već reper Gucci Mane, koji kaže da tetovaža znači - hladan kao led. Trenutak je za fejspalm.


2) Seksi tetovaža


Ovi tetovaža-brkovi upečatljivog imena pussy eater (kojeg neću prevoditi) su opaki gotovo kao njegov izraz lica i ove istetovirane suze, za  koje zbilja ne znam što simboliziraju. Evo još jedan "brko".
Ovo je uznemirujuće na toliko nivoa, da mi dođe da odem pogledati japanski pornić da zaboravim na ovu sliku.


3) Reklamne tetovaže


Osim gdina. sa Nike obrvama, tu su i Gucci i Lacoste. Ako za ovo nisu dobili nekoliko milijuna, onda su zbilja kret smiješni.


4) Inspirirane selebritijima/likovima iz serija Patrick Swayze kao kentaur. I Will Ferrell kao vilenjak. Evo još nekih: jedan i dvaVrijeme je za implied facepalm. Međutim, ova me baš nasmijala.


5) Za sve je kriv majstor iliti fail tetovaže


Ova tetovaža dospjela je na moju ljestvicu upravo zbog majstora koji ju je napravio. Izgleda sablazno. Evo još nekoliko takvih remek - djela: jedan, dva, tri.


6) "Tiskarski" pogrešne tetovažeThenks mather for my life. Da je barem koristio Google translate. Ovaj je bio blizu - samo jedno slovo fali. Za njih evo jedan baby facepalm.


7) Lude & šaljive tetovažeZa ovu i slične tetovaže mislim da treba biti jako pijan i/ili jako lud.


Ovo je samo mali dio carstva loših tetovaža.- Zverka3 komentara:

 1. Strasno.

  Btw, ako se ne varam, mislim da ove suze tetoviraju pripadnici bandi kada ubiju nekog. Svaka suza za jednu osobu.
  Nisam sto posto sigurna, ali takvo nesto je.

  OdgovoriIzbriši
 2. Vidiš, totalno sam zaboravila na to da članovi bande dobiju suzu po ubijenima. Preloše.

  - Zverka

  OdgovoriIzbriši
 3. suze si tetoviraju kada bude ubijen netko iz njihove obitelji ili "obitelji" (kolega mafijaš, kolega iz bande).

  OdgovoriIzbriši