subota, 13. travnja 2013.

Ljubav je na selu vol. 9

Još jedna epizoda je iza nas i vrijeme je za dojmove Grampizza o pogledanom. Večeras, nažalost, Mica Kuharica nije u mogućnosti sudjelovati, ali će napisati jedan post o vašoj i našoj omiljenoj reality sapunici tokom idućeg tjedna.


KOD MARINKA

Zverka: Marinko, vidno alkoholiziran, cijepa drva. Još jednom asocijacija na Malnarovu ekipu iz Noćne more. Moram li reći da nisam bila nimalo iznenađena nesrećom koja mu se dogodila. Sjekira u kombinaciji s alkoholom je uvijek odlična ideja. Ovaj romantični spoj (vidim da svi vole reći romantični spoj, jer to ipak nije obični spoj već baš romantični!) je bio odličan - njena alu folija sjajna majica koja se presijava na zalasku sunca i kričave štikle u kojima ne može hodati po kamenju te Marinkova vječno rumena faca u kombinaciji s mrmljanjem i poluzatvorenim očima - postoji li išta romantičnije?

Meow: Počela sam učiti klingonski. Dobro mi ide, dosta toga razumijem. Ipak, Marinka još uvijek ne razumijem dok priča.
Odveo je Marinu na dejt na "dimljak", na krušnu peć, što je naravno romantično do bola. Eto ideje Mr Meowu za naš izlazak. Fascinantna mi je Marinina odjevna kombinacija - blještava majica koju bi Đurđa zgrabila dok si rekao "krumpir", ofucane hlače i kričavo ružičaste cipele visokih potpetica - idealno za kamenjar. Kasnije joj je popravio razmazanu šminku na očima, slinavim prstom. Ne gine joj konjuktivitis.


Idući dan ih je odveo u samostan, što je bio najzanimljviji dio cijelog Marinkovog dijela, ovaj sam dio s guštom gledala i slušala.
Prije konačne odluke koga će povesti na putovanje, Marinko se išao posavjetovati s lokalnim "mudracima". Osobno mislim da će odabrati pljačk Marinu.


KOD SAŠE

Zverka: Gdje nađu te rupe od "klubova"? Ova Lucija se fantastično uklopila među ekipu. Mislim da je bilo bacanja majmuna u nesvijest u WC-u na ono plesanje na šanku. Sašino skidanje su trebali pustiti usporeno, da se žene mogu odati samodiranju dok gledaju to isklesano tijelo u potkošuljici i jež frizuricu.


Meow: Saša je izveo cure u lokalnu rupet birtiju u kojoj su bili raznorazni sumnjivi likovi koji su se ponašali, kako je to Luce rekla, kao da u životu cure nisu vidjeli. Kaže Papalina da su puštali same domaće, hrvatske hitove u birtiji - Seku Aleksić, Cecu, "Gocu, Becu i Ecu". Nisam znala da su Ceca i Seka Aleksić pripadnice hrvatske domaće glazbe. Veliki gaf, Papi, veliki gaf!
Lucija se pak totalno razularila, tj. kako ona kaže - opustila. Kaže nije je briga, vidjelo ju je samo 12 lokalaca. I cijela Hrvatska, al' nije bed. Lucija, imaš zbilja lijepo tijelo, ali ne moraš ga baš svakom kroneru pokazati. Također je rekla da je ovo najbolji klub u kojem je bila. Bojim se i pomisliti kakvi su onda tek bili drugi klubovi koje je posjetila.
Saša je pokušavao zavesti Luciju skidanjem košulje ispod koje je bila oh-tako-sexy potkošulja, no nije mu baš uspjelo.
Jutro poslije, odveo ih je na jahanje i odmah iskoristio šansu da Luciju uhvati za dupe dok ju je dizao na konja. Naravno da se Lu opet uplašila - postoji li životinja koje se ona ne boji? Klinci su bili jako slatki dok su jahali ponija, med medeni. Kasnije ih je tražio savjet oko izbora - dečki su bili podijeljeni, no ja mislim da će odabrati Luciju.
Jedan savjet - kad imaš žućkaste zube, koraljno crvena nijansa ruža nije nešto što bi trebala nanositi na usne, jer samo istakne tu boju.



KOD SILVIJE

Zverka: Ivan me baš zabavio ovim pripitim ljubomornim ispadom. Tako je, Ivek! Pokaži ti njima kako ćeš se ti boriti za Silviju. Što se Silvije tiče, modno je zapela u osnovnjaku - traper jaknice, vesele čizmice i kapice sa cvijećem. Matijino naskakivanje na motoru je bilo napaljujuće do bola, u Silvijinim očima (i rumenom lišcu) vidjelo se da bi ga uzela k'o baba penziju.

Meow: Silvija je izvela dečke u međimurski restoran, uz zvuke tamburica. Odjednom je nestala i Ivan ju je pronašao s nekim tipom s kojim je prije bila na kavi. Silvija je malo šiznula zbog toga, pa je Ivan uskočio da sredi stvari, čak je bilo i prijetnji da će se dohvatiti "sekirom", nakon što je taj tip izjavio da je mesar. Kasnije su Ivan i Nepoželjni Mesar uspoređivali veličinu šaka, na trenutak sam se uplašila da će nakon toga početi uspoređivati veličinu....jel... :)


Primijetila sam da Mata nije branio Silvijinu čast, no na kraju su ipak zaboravili incident uz drmeš i pjesmu.
Idući je dan Silvija odvela dečke u posjet muzeju - Mata je bio totalno sexy na motoru, a Silvija napokon nije imala šarene gumene čizmice na nogama, da ne povjeruješ! Nisam znala da se u muzeju smije penjati po izloženim predmetima i dirati ih - ovo će biti pogubno za muzeje, sad će svi misliti da se to smije, iako sam tome već svjedočila pri gotovo svakom posjetu nekom od muzeja.
Prije odluke koga će voditi sa sobom na putovanje, Silvija se posavjetovala s Tatekom i Mamekom. Tatek je rekao da se Ivan premalo "kokošario" tj. trsio, da je Mata prilično mlad i da niti jedan nije dorastao Silvijinoj zrelosti i zahtjevnosti, da svakome nešto nedostaje. Tatek je presudio - "noga v rit" obojici, a Mamek je bila puno blaža i savjetovala joj da povede obojicu. Mislim da će na putovanje povesti Matiju - piletina je "in" ovih dana.


KOD ZVONIMIRA

Zverka: Đurđa - što reći više (koju posluku porati, kome?) o njoj? Ovaj puta su joj adut bili duge noge za igranje i vito telo za jeb gledanje. Ili ipak ne? Ovaj puta je glumila žetonjarku - ubaci novčić i... ovaj, da.



Meow: Đurđa aka "Mile voli disko" s kričavo rozim šljokastim šeširićem, potom sa šljokastim srebrnim šeširićem - baš je kao svraka koja skuplja sjajne predmete. Zvoni je super pristajala boemska francuska kapica, a Ivi je romantični šareni šeširić pristajao kao baletne papučice kravi. Kada su posjetili kovača, Iva je tražila novčić za sreću s novcima, a Đuki za sreću u ljubavi. Naravno, odmah je zahtijevala da joj ga Zvonko stavi između grudi. Novčić, jel'.


Zvone je Ivi za spojak isplanirao jahanje jer ona inače ima i voli konje. Lijepa gesta s njegove strane.
Na kraju su Đu i Iva posumnjake da Zvone već ima nekoga i da ih vuče za nos, naime primijetile su da svaku večer negdje izlazi van i vraća se tek ujutro. Odlučile su ga odvesti na izlet u Varaždin, da istjeraju stvari na vidjelo. Zvone je priznao da nije bio iskren, da se s nekom ženom iz dobrog prijateljstva rodilo nešto više i da se to nije moglo izbjeći. Đurđa je bila razočarana i povrijeđena, te se skoro rasplakala dok je Zvonimiru dramatično govorila da će na savjesti, ako je ima, nositi jednu povrijeđenu dušu.
Predviđam da će na kraju Đu i Iva ići na putovanje, a da će Zvonimir ostati u Budislavcu sa svojom misterioznom dragom.


KOD ANTE

Zverka: Imam dojam da se Anto prijavio u emisiju da pokaže svoj glas i baci se u estradne vode. Čovjek iskorištava svaku priliku da zapjeva. Sumnjam da je prošla ijedna emisija, a da on nije zapivao. Doduše, ovo je bio melem za uši, nakon Đurđinog oponašanja Lepe Brene. Na mahove nisam bila sigurna je li ono Anto ili Mič Bjukenen - teško ih je razlikovati.

Meow: Anto je dogovorio spoj s Anitom, no kasnio je, da bi na kraju dramatično ušao u pratnji klape. Anita je imala izraz lica kao zec pred farovima, imala sam dojam da je pomislila: "Jao ne, opet pjeva, ajme sramote." Zbilja je naporan s tim pjevanjem. Klapa je zvučala jako lijepo i usklađeno, no neprirodno crveni Anto je pokvario dojam. Anita je bila slatka na dejtu i zaključila kako je dobila bolji dejt nego Nina. To svakako - Nini je pjevao sam, Aniti je njegov milozvučni glas barem malo prigušilo pjevanje klape.
Iduće jutro - opet Anto i njegovi radni zadaci - odveo je cure da mu srede brodić. Svaki dan, novi zadatak - jedino napornije od njegovih radnih zadataka je njegovo pjevanje.
Ipak, uspjele su ga nagovoriti da ih napokon odvede na plažu. Uvodna scena, uz zvuke uvodne špice za seriju Baywatch je bila previše za mene. Ne znam da li je do želučane viroze koju trenutno imam ili do scene, ali malo sam povratila - Anto trči dok mu grudi poskakuju, scena za konzumaciju natašte.



Anto, nije za tebe trčanje u razgolićenom izdanju, vjeruj mi na riječ! Anita ima jako lijep badić, molim da mi javi gdje ga je kupila. :)

Mislim da će Anto na putovanje voditi Anitu.


- Zverka i Meow -


Broj komentara: 7:

  1. Ahahahaha, genijalne ste! :D Zaključak: Ljubav definitivno NIje na selu ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ne mogu se odlučiti koji mi je dio jučer bio najdraži. Markinkovo popravljanje šminke polizanim prstom kao da joj je baka; šetnja Zvonka, Đurđe i Ive, koja bi svakom neupućenom djelovala kao da su češka obitelj (mama, tata i kćer) u turističkom posjetu Hrvatskoj; Lucijino izvijanje u onom ''disku'' ili scene na plaži: Ante aka bova i Nikolina aka daska za surfanje

    OdgovoriIzbriši
  3. Cure svaka čast....više ste, nego odlične!! Sve što drugi misle Vi "ispalite"....Šteta ( ili na svu sreću) što je još malo epizoda do kraja...ne znam čemu ću se više smijati, ipak mi je ovo jako zabavno jer sam i ja dio toga.
    Svaki petak jedva čekam pročitati , što su tete "Grumpyc" rekla..kako su se ovaj put "obrušile" i na koga....i svaki put je predobro..mašte Vam ne fali a ni teksta...taman kad pomislim da više nemate što reći..ha, eto, uvijek nešto novo.
    Uživam, čitajući...
    Anita
    P.S. bdw, badić sam kupila u Lisci..davnih dama :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. hahah, genijalno! nisam ih pratila dosad, osim što sam čula da je opet najveća biserka tamo iz mog grada, mislim stvarno će još ljudi svašta pomislit :D al već vidim da ću u petak bit u prvom redu :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Ovaj Inin komentar na "hrvatske pjevače" bio je malo žešća ironija, a ne neznanje.

    OdgovoriIzbriši
  6. koje su ovo bomba izjave... svaka čast intelektualcima koji se prijave na taj šou :P

    OdgovoriIzbriši