subota, 27. travnja 2013.

Ljubav je na selu vol. 11

Prošla je i predzadnja epizoda naše omiljene reality sapunice. Kako ćemo samo preživjeti bez LJNS nakon zadnje epizode, kako?! Bez brige, pripremamo vam još zanimljivosti petkom, do nove sezone LJNS, pa sasvim sigurno nećete ostati uskraćeni za naše komentare i malo zabave za kraj tjedna. :)

Krenimo na komentare ove epizode.


KOD MARINKA

Meow: Jedna od prvih scena - Marinko, u bazenu, s cugom. Pametna ideja, jednako kao sjekira i cuga u jednoj od prošlih epizoda. Nekoliko minuta kasnije - Marinko spava na hodniku (ne vjerujem da je tamo zaista spavao, sigurno je bilo namješteno), a potom vrata otvara Matija kojem viri pola dupeta (ugodniji prizor nego kada je Anto u toj situaciji, istina) i koji se češka po Veseljku. Otmjeno!

Uskoro smo saznali da je Marina spavala s Matijom. Marina me pomalo podsjeća na mlađu verziju baku dadilje Fine, Yette, u najrepriziranijoj seriji na našim prostorima - "Dadilja". Još i spava sa šminkom na licu - fuj. Valjda zato i izgleda starije. Doduše, bolje izgleda s dnevnom šminkom nego s večernjom, ali bilo bi lijepo vidjeti je i bez fasade, za promjenu.

 

Nešto kasnije, na njihovom izletu u pivovari, Marina je primijetila da Slovenac iz pivovare bolje govori hrvatski od Marinka, s čime se moram složiti. Kad Marinko priča, ja čujem samo "njoagnojngojrn...piva...aifjgipdgiedj...piva......foigndoind....cice".

Kasnije su išli na panoramski let avionom - super ideja nakon pive. Marinin dakfejs za fotku u avionu je bio prajsles, kao i štipanje njene cice od strane buzdovana Marinka. Zbilja ne shvaćam ljude koji govore da im je Marinko car i legenda, ne razumijem taj mentalitet. Što je to točno tako legendarno kod njega, osim količine alkohola koju može popiti?

Mica Kuharica: Što reći, koju posluku porati?
Očito je sef u hotelu bio dobro zaključan ili Marina nije ponijela oružje, pa joj nije ostalo ništa drugo do maznuti tuđeg dečka. Flundrasto u najmanju ruku, ono ideš na tv , u emisiji si o ljubavi, imaš partnera koji te izabrao a ti se odmah vješaš po nekom liku kojeg si tek srela pred svima i kamerama.
Još jadnije mi je bilo njeno izmotavanje, kao ništa nije bilo, ma kako da ne, Marina, nevina si kao goblen.

Marinko je dosadan kao u  uvijek do sada, taj samo o pivi, vinu i sisama, čak sam pročitala da organizira uskoro i neki Cica fest, točnije : FEŠTA OD CIC-IZBOR NAJVEĆIH; NAJMANJIH I NALJEPŠIH CIC

                                                                                                       Izvor

Jedino stvari koje me fasciniraju kod Marinka su njegovo prirodno (?) rumenilo lica i one stravične a la Malboro kožne jakne, jbt Marinko, rane devedesete su davno iza nas.

Zverka: Za početak, daj čovjeku pijače i črlene tangice pa ćeš vidjeti kakav je. Ovaj početak epizode me asocirao na naše maturante kad odu u Češku na maturalac - znaš da će biti svega.

Marinko i Anto izgledaju kao tata i sin Popaljenić.
Marina se ponijela kao prava dama u maniri Lindsay Lohan - šminka od jučer i ne-znam-što-radim-kad-se- napijem. Mare, ako se nešto dogodilo kad si bila pijana i ti se toga ne sjećaš - nije se dogodilo.
Marinko se, uostalom, toliko opkrkava da mislim da se pored njega Marina može okolo igrati do mile volje.

Marina, na moje čuđenje, nije skinula šminku od jučer ni za izlet. I zašto bi? To je sasvim dobar makeup. U kombinaciji s repićem - odličan look.


KOD ANTE

Mica Kuharica:  Nadam se da se Anto prijavio na Marinkov Cica fest jer definitivno pobjeđuje!

                                                                                                Izvor

Ja sam još blago ošamućena od sinoćenjeg prizora, došlo mi je da si isperem oči solnom kiselinom!
Ali Cicokiller misli da je hot :faceplam:
Jasno mi je zašto je sam, naložio se na onu jadnu maserku kao da prvi put vidi ženu ikad, hvala Bogu pa ga je Anita skužila na vrijeme, bilo bi mi žao da je završila s njim.
Anita je užasno draga, simpatična i lijepa cura, jedini plus ovoj emisiji.


Zverka: Antina početna izjava kako se žene boje muškarca u vodi mi je bila odlična. Dragi Anto PolutKa, ne boje se muškaraca u vodi, već nasukanog kita.

Anita ima lijepo lice i ugodan glas pa ju definitivno mogu zamisliti kao TV voditeljicu. Antu mogu zamisliti u emisiji Ocvali kitovi  - novom showu RTL-a gdje debeli frajeri u 40-ima love mršave 20-godišnjakinje.

Moram primijetiti da je djevojka koja je masirala Antu na početku, kad je izašao u tangicama, imala pokrete usnama i grčenje lica kao da je malo povratila u sebi. Žao mi je te cure.
Nakon toga Antino, kako on kaže, uzavrelo tijelo u rimejku spota poznatog dance hita devedesetih Bim bam bom (ja sam vruća čokolada, koju još nisi probao).

Meow: Mislila sam da ne može gore od trijeznog Ante. Prevarila sam se. Pijani je Anto još gori - najprije se nabacivao svim ženama na koje se nasukao u bazenu, a potom je tako pijan zakrmio. Barem se Anita spasila. Inače, zbilja ne kužim kako to da je Anita solo - baš je simpa, slatka i pozitivna osoba.

Kad se Antiša oporavio nakon doručka, išli su na golf teren gdje je Anto pokušavao naučiti Anitu kako se igra golf. Na trenutak sam se pobojala da će joj otpjevati upute, no srećom to nije učinio.

Scena s masažom je definitivno bila za oznaku "nije za mlađe od 18 godina, obavezno gledati natašte". Mr Meow i ja smo imali šokiran izraz lica, pogotovo kad je Anto skinuo "plašč" i pokazao svoje trojčice i 2 kalnička kruščića razdvojena minijaturnim tangama.


 Čak se i maserka malo lecnula pri pogledu na njega, a ona se sigurno svega nagledala. Smatram da nitko ne bi trebao biti prisiljen gledati polugolog napaljenog galeba golog dupeta u ovoj pozi:

 

Naravno, Anto napaljenac se odmah počeo nabacivati maserki, istovremeno hvaleći "svoju ženu" Anitu. Koji krkan! Za njega mi je pak posve jasno zašto je solo.


KOD SILVIJE

Zverka: Matija se ponio kao pravi džentlmen - naskočio na prvu koja je nudila, a kasnije pričao priču da je riječ o spački.

 Iako se ispočetka ljutila na Matiju, na kraju mu je lizala prste kad su punili joške. Ono držanje lekcije kraj kamina je bilo presmiješno. Silvek pametuje kao tatek, a Matija "shvaća kako je pogriješio". Nigga pleez, sad si vidjela kakav je zapravo, makni se od njega i dobro. Silvija mi sada djeluje kao onaj tip žene koji ima izjave "nije on kriv, ona drolja ga je napala". I još traži ispriku od Marine. Come on, Silvija, pametnija si od toga.
I btw, o kakvom ona mrtvom povjerenju priča? Pa ne poznaju se ni mjesec dana.

Meow: Silvija bez šminke i s ručnikom na glavi je pljunuti Tatek. Ova Marinina i Matijina spačka i rasprava oko iste me podsjetila na maturalac. "Joooj, s kime je Matija spavao?" - "Ma nisu spavali skupa, samo su zabrijali, kužiš?" i sve u tom tonu. Nimalo zabavno i duhovito.


Silvija je imala pravo da je Matija tim činom pokazao nepoštovanje prema njoj, a Marina prema Marinku, ali iskreno, nekako smo i mogli očekivati nešto takvo od njega. Ipak je Silvija malo previše i predugo pilila po tome, kao Tatek po ideji Ivana u tangicama kako masira vime krave.

Usprkos tome, otišli su na dejt i to u čokoladnicu gdje su radili čokoladne cice, tj. joške u cicolikim kalupima. Marinko bi to znao cijeniti. Matija se pak odmah napalio i pritom ustvrdio da su Silvijine joškice ipak veće od ovih čokoladnih i da je morao stajati pola metra od pulta jer mu se valjda Veseljko probudio.


Nakon toga, uz vruću čokoladu i kamin, Silvija je napokon suočila Matiju s njegovim ponašanjem i iako je Matija rekao da mu je bed, baš mi se i nije činilo tako, dapače, razveselio se na pomisao da se Silvije i Diđejica potuku. Jao Matija, ako te Tatek dohvati...
Izvor

Mica Kuharica: Silvija se sinoć kako bi mi to u Bosni rekli napucala ko golf dvica!

                                                                                         
Sredila se mala, črljena jaknica, črljene čizmice, črljena kapica i vjerojatno po tatekovom naputku i črljene tangice -ali ništa to nije pomoglo da osvoji Matijino srce :(
Matija je stvarno ispao jadnik sinoć i to međunožni čohatelj jadnik, tako da Da Silva nije puno ni žalila kad je sve vidjela i po svemu sudeći bar nije dobila stidne uši ili ti picajzle kao Marina.



KOD ĐURĐE I IVE

Meow: Ništa previše zanimljivo ovdje. Đurđa u badiću. Ne bih dala ruku u vatru da nije bio poliesterski, ali nisam sigurna. Đurđa koja ne zna plivati. Đurđin Koko Šaner sakoić za vrijeme doručka. Pomalo sam razočarana jer Đu nije nikog upecala i jer joj nisu dali veću minutažu.


Mica Kuharica: Tko je i sa kojim pravom maknuo Đuki iz većine scena?!
Nesretnici RTL-ovski, bitno da su Marinko i Cicokiller non stop prisutni, baš ste me rastužili!

Jedino sam uspjela uhvatiti ju kako  klizi kao gazela u kupaćem kostimu, elegantna kao i uvijek...
Đuki, uz tebe sam!

                                                                                                    Izvor



Zverka: Da, zbilja, gdje je Đu nestala? Čak mi malo nedostaje ono njeno napaljeno nasrtanje na prolaznike. Iva hoda kao Džon Vejn.

KOD SAŠE 

Mica Kuharica: Saša se ponaša kao uvrijeđena šiparica a Lucija kao nadrkani kamiondžija.
Koji je smisao njihovog dolaska?
Ah, da , Saša mora napraviti ženu ljubomornom(i uspio je) a Lucija kako je i sama rekla ne može odbiti besplatno putovanje.
I takvi ljudi odgajaju djecu.
Divno.
Inače, Lucija me dosta podsjeća na Đuki, mislim da bi i ona tako mogla dočekati starost, ocvala i na šanku, s poliesterkom fluoruscentnom zelenom haljinom, poderanim najlonkama i otvarati pive sisama napaljenim 60 godišnjim krkanima u biritiji Kod Kolje na magistrali, dok joj kćer i dalje odgaja rodbina ili tko već.

Zverka: Saša Kunjek kao Jelena Rozga u epizodi Solo igračica. On je nadaren k'o ni'ko, školovani prevarant, imao je, nije znao, koliko vrijedi Kedžo Marija.

Meow: Ni ovdje nije bilo previše akcije - Saša jadan i usamljen, uz zvuke violine, u bazenu. Lucija u disko majici za vrijeme doručka. Lucija dolazi po Sašu da odu na izlet, malo se prepiru, pa ipak odu. Zijev!

Iskoristila bih ovu priliku da kažem da mi je totalno bezvezan i nejasan koncept "grupnog romantičnog putovanja" (oksimoron). Definitivno nema nikakve veze s ljubavlju, nego imam osjećaj da su to namjerno napravili da bi bilo zanimljivije.



Koji vam je bio najbolji, a koji najgori dio ove epizode?

- Vaše Zverka, Mica Kuharica i Meow - 

2 komentara:

  1. Najbolji dio ove epizode bila je najava za sljedeću - Sašina faca poslije Lucijinog šamara. :)
    Jedva smo dočekali vaše komentare, pozdrav! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. 'Saša Kunjek kao Jelena Rozga u epizodi Solo igračica. On je nadaren k'o ni'ko, školovani prevarant, imao je, nije znao, koliko vrijedi Kedžo Marija'
    LOL, vrištim od smijeha!!!!!! Cure, zakon ste!

    OdgovoriIzbriši