srijeda, 19. lipnja 2013.

Gluposti za koje vjerojatno niste ni znali da postoje (ali kad ih ugledate, poželjet ćete ih), drugi dio

Trebalo mi je ravno dva mjeseca da sastavim drugi dio, ali našla sam stvari koje mi se opako sviđaju, a nadam se kako će i vama. Prvi dio možete naći ovdje. Da ne trkeljam bezveze, prijeđimo odmah na stvari zbog kojih bi osiromašila da već nisam posve švorc. :D

Torbica koja utjeruje strah u kosti



Prikladna i kad nema maškara u gradu.

Što će vam ovo?

Možda nekom ova torbica i nije oku ugodna ili zabavna, ali ako vas potencijalni napadač vidi kako nosite ovakvo nešto, pomislit će da niste normalni i samim time loša ste žrtva. Također, ovo je idealno oružje za otjerati potencijalne udvarače.

R2D2 smeće


Pomalo je artudituhulno napraviti iz njega smeće, ali presuper izgleda.

Što će vam ovo?

Svima nam treba koš za smeće, a na ovakvom će vam pozavidjeti svi prijatelji geekovi. Da imam novaca, pola kuće bi mi bilo u Star Wars gadgetima.

Sudoku WC papir


Ova osoba ne zna riješiti sudoku. Za početak, u samoj sredini je trebala biti dvojka, a ne sedmica.

Što će vam ovo?

Pa čitanje starih novina i loših knjiga jednostavno je out. Riješite sudoku i riješite se sudokua. Možda i drvo koje je poginulo za ovaj wc papir osjeća se bolje znajući da neće poslužiti isključivo za čišćenje nečistoća izašlih iz nečisnice. Neka se ne naprežu samo mišići intestinum crassuma, napregnimo i moždane vijuge!

Periodna čaša

Izvor

Berylium Erbium or not to Berylium Erbium, that is the question!

Što će vam ovo?

Zato što je kemija super. Pijete i učite elemente, sve u jednom. S obzirom da ne postoji hrvatska verzija čaše, prijedlog je naći nekoga tko printa gluposti na čaše i naručiti redom fosfor, jod, vanadij i kisik. Za vino imate čak dva izbora: vanadij, indij i kisik ili pak vanadij, jod i nobelij. Na gin zaboravite.

Grumpyčke nažalost nije moguće napisati. Morat ću uputiti kakvo pismo IUPACu da barem jedan element (evo recimo ununoktij) nazove grampij.



Dizač zahodske daske



Izum stoljeća!

Što će vam ovo?

Pa kao što sam već rekla, ovo je izum stoljeća. Kakvi mobiteli, interneti, kompjuteri, teleportacije, fizije, ... , dizač zahodske daske rješava vječnu muškožensku svađu. Samo zamislite dan kad se više nećete izderati na svog muškarca "Opet nisi spustio dasku!" ili pak "Opet si sve zapišao. Zar ti je toliko lijeno dići pa spustiti tu j**** dasku?!" E pa taj dan je svanuo, kupite ovu fantastičnu napravu i vodite ljubav, a ne rat!
Kišobran koji prognozira vremenske (ne)prilike



Znači danas te ne nosim!

Što će vam ovo?

Dok upalite komp, spojite se, nađete pouzdanu neDHMZovu prognozu*, prođe vremena i vremena. S ovim kišobranom brzo znate na čemu ste. Također, preskup je da biste ga samo tako zaboravili negdje.
 * Druga varijanta je još sporija i uključuje traženje daljinskog, paljenje televizora, vrćenje teleteksta dok ne saznate na kojoj stranici se nalazi prognoza... Treća i uvjerljivo najsporija varijanta (koju prakticiraju svi roditelji u nas) je iščekivanje vijesti ili dnevnika ne bi li saznali kakvo će vrijeme biti. Ova varijanta je i najgluplja jer znate i sami koliko je ta prognoza pouzdana.


Sviđaju li vam se ove gluposti? Biste li kupili ijednu? Na kakve gluposti vi volite bacati novce?

Vaša, 3.14

4 komentara:

  1. Ja sam muško i stvarno ne razumijem zašto bismo morali dizati dasku.
    Lakše je naciljati tu ne tako malu rupu unutar klozetovog sjedišta, nego si prljati prste diranjem vecea.
    Ako koja kap morkaće štrcne krajem po dasci, to se lako obriše wc papirom i mirna bosna.
    Druga je opcija kad se vratiš doma sav umoran, sjesti na dasku i ispišati se a i uz to i odmoriti kao svaki pravi muškarac.

    OdgovoriIzbriši
  2. E sad vidiš zašto je to genijalan izum. Ako imaš ovaj dizač daske, ne moraš se više svađati sa ženom/curom i raspravljati oko dizanja i spuštanja te glupe daske. Ovim sama daljnja rasprava postaje besmislena :D

    OdgovoriIzbriši
  3. R2D2 imali na Ebayu?
    A instalaciju podizača daske u svaki WC treba staviti u Ustav!!!!

    OdgovoriIzbriši
  4. Ima, ali je poprilično skup.
    http://www.ebay.com/sch/sis.html?_kw=STAR+WARS+R2D2+TRASH+CAN+LICENSED+PRODUCT+COLLECTABLE

    Na ovoj stranici je dva, tri puta jeftiniji: http://www.thinkgeek.com/product/89e4/

    3,14

    OdgovoriIzbriši