nedjelja, 30. lipnja 2013.

Freš treš (ep. 8)

Ipak nije Kaidence! Curica Kim Kardashian i Kanye Westa zove se… - LINK


                                                                        
3.14 Čić: Kladim se da će mala imati nadimak Compass. Ali ako je imalo na roditelje, koji su u stanju izmusti lovu iz apsolutno svakog sranja, njoj će na kraju psihijatri plaćati ne bi li ju liječili od trauma uzrokovanih imenom.

Meow: Još jedno u nizu "oh-tako-je-originalno-i-oh-tako-posebno" imena. Nije ni Kaidence Donda bilo puno bolje, no ovo je još gore iako ne tako grozno poput primjerice imena sina Jasona Leeja - Pilot Inspektor, Fifi Trixiebell, kćeri Boba Geldofa, Audio Science, sina Shannyn Sossamon, Princess Tiaamii, kćeri Katie "Jordan" Price, Mars Merkaba, kćeri Erykah Badu, Dweezil, sina Franka Zappe ili Bronx Mowgli, sina Ashlee Simpson. Doduše, ne ulazi ni u konkurenciju. Slaba utjeha.


Zverka: Vjerujem da mala neće cijeniti njihov smisao za humor kad shvati značenje svoga imena. Kao i djeca u vrtiću/školi.




Kćeri ću nabaviti najbolje droge i isprobati ih s njom, kaže brižni tata Robbie - LINK



Meow: Ladies and gentlemen - father of the year! Robbie, zašto stati samo na drogi? Zar nisu pisali da je bio ovisnik o seksu? Možda da i tu podrži kćer? Samo čekam da Kerum pročita ovaj članak i počasti nas pokojom fotkom svojih nasljednika s pršutom na čelu.

Zverka: Podržavam taj moderni "Reci MOŽDA droZi" odgoj. Mislim da je san svake mlade djevojke koja želi probati drogu da to učini sa svojim ocem, koji će svojoj princezi nabaviti najbolju drogicu koju novčići mogu kupiti. 

3.14 Čić: Ovo je pravi otac. Svi ostali slavni očevi su kao šokirani što su im se djeca našla u svijetu droge. Robbie već zna da će mala biti na nečemu pa što joj onda ne bi on odabrao na čemu.



Beyonce 17-mjesečnoj kćerkici kupila štikle - LINK

                                                                        



3.14 Čić: Beyonce, štikle za male djevojčice su ti već izašle iz mode. Pa Suri Cruise ih je nosila prije 2-3 godine.

Zverka: Mala će imati čukljeve u dobi od 5 godina. I da, ovo kčerkica me tako bode u oči. 

Meow: Mene bode i ovo Tumbrlu (ispravno je Tumblru) i fotogrfaije. Nije ni čudo što se ovi "novinari" potpisuju inicijalom. Beyonce, ako nisi kupila mečing mini grudnjak i tangice Plavom Bršljanu, nisi napravila ništa.





Nova djevojka Justina Biebera udana je žena LINK

                                                                           Izvor


Zverka: Ne želi li svaka konobarica u Americi postati model ili glumica? Nego, meni oni sliče jedno drugom. 

Meow: Zbilja ne razumijem zašto su se mediji toliko okomili na ovaj mladi lezbijski par. Homofobi jedni!



3.14 Čić: Zbunjuje me ovaj naslov. Tko je tu djevojka, a tko žena? Može li žena biti istovremeno i djevojka? Po hjp-u (hrvatskom jezičnom portalu, op.a.) ne. Dakle Justin je djevojka, a ova žena desno žena? U svakom slučaju, blago njenom mužu.





Kao klinka sam pala na Joeya, zaljubila sam se u njega skroz, priznala je Jelena Rozga - LINK

                                                                          Izvor

3.14 Čić: Znači Rozga, Cigi, Prester i Žanamari se još uvijek pale na NKOTB. Krasno, nadam se da će ih zavesti i da će ih ovi povesti sa sobom u Ameriku. Mislim da odljevom tih mozgova ova zemlja ipak neće puno izgubiti.

Zverka: Radije bih gledala video liposukcije Tonija Cetinskog ili slušala pjesmu Ave Karabatić, nego još jednom pročitala ovaj članak. Đizs, ova Rozga je bila kuhana noga i kao tinejdžerka.

Meow: Nakon čitanja ovog uratka, nekako mi se čini da lobotomija i nije tako loša stvar! Inače, čula sam u tramvaju da Mazga kao odrasla klinka pada na druge odrasle klinke.




Vedran Ćorluka i Franka Batelić: Detalji romantične proslave godišnjice - LINK

                                                                        Izvor


Meow: Kako zanimljivo! Vratimo se mi na sina Igora Štimca - je li se zaposlio nakon diplome? Drži li diplomu uokvirenu na zidu? Koji mu je prosjek ocjena bio? To me zanima!


3.14 Čić: Moram kupiti novo izdanje Storyja, ipak oni imaju ekskluzivu na ovu udarnu vijest. Drago mi je da su Ćorluka i Franka u ovako intimnim trenutcima ipak mislili na hrvatsku javnost i nisu nam uskratili detalje.

Zverka: Inače, svi parovi koji drže svoju ljubavnu vezu za sebe pozovu "novine" na romantičnu večeru povodom godišnjice veze.



Koji vam je najdraži freš treš u ovom postu? Koji ste dobar treš trač čuli ovaj tjedan?





- Vaše 3.14 Čić, Zverka, Mica Kuharica i Meow -

2 komentara:

  1. čekaj, dal se mala zove north west zbog toga što je kanye 'nakrivljen' u tom smjeru? inače, ne kužim fraknku i ovog nogometaša - zašto bi netko na svoju proslavu godišnjice dogovorio slikanje s treš-novinama? zar im nije dosta pažnje?

    OdgovoriIzbriši
  2. Jao, koje gluposti! Franka nije bila na intimnoj veceri, ovo je slikano na Dolce Vita festivalu u Rovinju i bila je masa ljudi okolo :D

    OdgovoriIzbriši