subota, 1. lipnja 2013.

Freš treš (ep. 4)

TONI CETINSKI - MOJ ŽIVOT NAKON LIPOSUKCIJE - LINK


Izvor
                                                              
Mica Kuharica: Isuse, jadničak, kroz što je sve morao proći. :(


                                                                                             
Pokušat ću dogovoriti s ostalim Čkama da organiziramo neku akciju potpore Toniju ili da barem osnujemo neku zakladu kako bismo pomogle svim ljudima koji prolaze kroz ovakve nehumane i mučeničke trenutke. Moto bi nam bio:

"Ugradila si sise, smanjila nos, podigla očne kapke? Odstranio si madež, isisao salo, napravila si trajni make-up, izbijelio si međicu? NE DAJ SE, ŽIVOT IDE DALJE!"


Meow: Baš je naporan ovaj Toni s tom svojom liposukcijom. Kamon. Više se piše o njemu i njegovim masnim naslagama razbijenim ultrazvučnim valovima, nego o Anđinom preventivnom odstranjivanju dojki. Pravi mučenik, heroj, nema sumnje. Njegov postorgazmični "taman sam obavio veliku nuždu" izraz lica podsjetio me na davni treš članak o onoj misici Katarini Banić ili kako se već zove, koja je pozvala kamere da snime cijev kako joj viri iz dupeta dok joj čiste crijeva. Ja bih na njegovom mjestu šutjela o tome, no valjda se on vodi onom starom "i loša reklama je dobra reklama". Media atenšn hor!

Zverka: Savjetovala bih Toniju da napiše knjigu o ovom katarzičnom iskustvu, a da ovu sliku iskoristi za cover. Djeluje zaista sretno i preporođeno, ovako lagano naslonjen na drvo.

3. 14 Čić: Mimoza. Ne bi da je uklonio dvadeset kilograma, zakomplicirala se operacija, dobio sepsu, vraćali ga u život, vidio svjetlo na kraju tunela... Majketi, nijedna od onih pevaljki i starleta ne cvili, a svaka obavila po pedeset različitih, milijun puta težih zahvata. Mislim da je red promijeniti definiciju nježnijeg spola.

                                                                     

MARKO GRUBNIĆ: U TERETANI VOLIM BITI OPUŠTEN, ZNOJAN I RAŠČUPAN - LINK



Mica Kuharica: To mačiću, to! Pokaži ti nama što je pravo muško! 



Ok, sad kad sam ovo iskomentirala molim vas ispričajte me, odoh do toaleta isprati oči solnom kiselinom.

Zverka: Malo mi baca na Iggy Popa na ovoj slici. Evo jedna Iggyjeva u Grubijevom stilu.


3. 14 Čić: Danas sam sretna što me nakon sinoćnje pijanke nije oprao žestoki mamurluk i sad ugledam ove slike. Pa Marko, čestitam. Tvoje znojno, raščupano izdanje će me prije pretvoriti u bulimičarku od sedam prebrzo popijenih ksetovskih piva. Baš sam razmišljala kako se natjerati da smršavim prije ljeta. Tvoja slika na frižideru će biti maksimalno djelotvorna.

Nego, na stranu komentiranje njegovog izgleda. Nije mi jasno kako u ovom, nadasve inspirativnom i poučnom, intervjuu nije uopće navedeno nosi li opremu za teretanu u birkinici? I ima li posebnu birkinicu za teretanu, posebnu za večernje izlaske, posebnu da mu je pohvale u Parizu, Milanu i Londonu... Kako ću sad bez tih informacija?! Hrvatska javnost mora znati kakav mu je stajling na putu do teretane, kakav kad odlazi iz teretane.

Meow: Ni inače mi žene bilderice nisu nešto posebno napete, pa tako ni ova. Slažem se sa Zverkom da malo baca na Iggy Popa, no Iggy je faca i, iako je realno prilično neprivlačan muškarac, puno mi je napetiji od Grubija. Na fotki ima mučenički izraz lica, samo još fali da raširi ruke i slika se tako ispred križa, s krunom od trnja oko glave. Kamon! Veli da je radoholičar. Neka meni netko objasni što on zapravo radi i od čega živi jer ja to ne razumijem. Znam da "uređuje" Šuputicu, ali s obzirom na to u što se ona pretvorila, ne bih se baš hvalila njome kao referencom.



NJEŽNO DRUŽENJE NINE BADRIĆ I JANKA POPOVIĆA VOLARIĆA - LINK


                                                                      
Mica Kuharica: Tetka izvela nećaka u grad na sladoled, rekla bih. Kakav preokret kod Janka - s Jece na Ninu! Čovjek bi rekao da godinama nije je(b)o. Meso. Na kostima, mislim. :) Čudni su mi, ne mogu si pomoći, više mi je pristajao uz Jecu.

Meow: Izgleda mi nježno kao Đurđino bacanje Zvoneta na krumpir ("Ljubav je na selu", op.a). Vidjela sam Buhtlicu Krasnu prije koji tjedan s nekom ženom, izgledali su prilično prisno. Možda je ovo Ninin način da pokaže da ona i dalje ima "ono nešto". Jankeca u javnosti nije bilo prilično dugo, valjda mu je Okata pojela dušu svojim pogledom, pa se čovjek još oporavlja. Samo, beži Jankec, cug te bu pregazil'. Nina je na to upozorila uvaženu javnost još dok si ti štipao curice u pješčaniku.


3. 14 Čić: Prvo sam pomislila - tko? Onda sam se sjetila, aha, onaj bivši od Jelene Prevrtače. I tada sam pročitala članak. Izdvojit ću ovaj dio: "rekao nam je glumac koji je glumeći u nekoliko sapunica, poput 'Najboljih godina', 'Sve će biti dobro', 'Ponosa Ratkajevih', potom telenoveli 'Larin izbor' (u kojoj je surađivao s donedavnom suprugom), epizodnim gostovanjem u HTV-ovoj seriji 'Počivali u miru' te svojom prvom filmskom ulogom u Matanićevom filmu 'Majka asfalta', dosegao neviđenu popularnost pa ga danas s pravom mnogi nazivaju najvećom muškom glumačkom zvijezdom." Mislim da se autor ovog teksta napio bunike.

A Nina i Janko? Pa sretno im bilo ako su skupa. Ako nisu, baš me briga. Sve mi se čini kako će se još koji put naći u freš trešu.

Zverka: Nježno druženje!? Nego, djeluju mi prirodnije nego on i Čovječja Ribica Ožujak i ona i Brendan Krasni.




KAO VINO - ZVIJEZDA SEX I GRADA "FACA" PROSIJED I JOŠ UVIJEK ŠARMANTAN - LINK


                                                                 
Mica Kuharica: Grozomoran je. Ja tu ne vidim nikakvo vino, samo kiseliš. Zanimljivo, kad se pojavi neka selebriti ženska s 2-3 kg viška ili bez šminke odmah je proglase debelom, neurednom kravom koja je zapala u depresiju i vjerojatno doma potajno cuga. Čak su sad i trudne žene krenuli nazivati odvratnim debelim kravama (slučaj Kim Kardashian). Međutim, kad se neki otromboljeni lik skine i pokazuje bijelu mješinu okolo, on je seksi i šarmantan. Valjda jer je muškarac.

S druge su strane recimo Rozgu nedavno razapinjali po medijima zbog ove fotke tj. njenog oooogromnog trbuha.



Meow: Nije mi baš taaaako strašan, no ima Mica pravo. Kada se žena malo zapusti, odmah krenu naslovi u stilu "baš se uprasila", "koja krmača", "nabila je 5 kila i sada izgleda morbidno debelo", dok o njemu pišu kako je šarmantan. Da, u seriji mi je bio totalni komad i skinula bih se pred njim na ho-ruk. Sada nije tako grozan, no nema mi više onaj "faktor x", frajer kao i svaki drugi u tim godinama. Inače sam protivnica sunčanja, no mogao bi se ipak malo osunčati. Sav je nekako dežmekast.

Zverka: Da, baš je kao vino. Ali bijelo.

3. 14 Čić: A? Šta k'o vino? Ne bih ga ni nakon demižonke. Međutim, ovako zdekan, sijed i star može komotno konkurirati za novog dečka Dolores Lambaše. Već mogu zamisliti kako ga na jahti ljubi u ovu trbušinu.






MILA: NARAVNO DA MI MUŠKARCI FUĆKAJU NA PLACU I DOBACUJU - LINK


                                                                 
Mica Kuharica: Ha? Naravno da će nas Mila obavijestiti i kad samo posumnja da susjed u zgradi do njene onanira nakon što je dotaknuo kontejner u koji je ona netom prije bacila smeće. Mila, ne sramoti se ovako više.


                                                                                      
Meow: Jedino po sisama uspijevam skužiti koji je od ova tri lika na fotki Mila. Gledala sam "Bitange i princeze", bila mi je simpa pjesma "Daj mi, daj mi, medeni", no njene me pjevačke sposobnosti nisu naročito impresionirale. Baš me zanima kako će ovo zvučati, s obzirom na to da inače ima glas kao vjeverica na ecstasyju.

Zverka: "Daj mi, daj mi, medeni!" - to mi svira u glavi kad ju vidim. Nego, uz te sise, faca joj ne treba.

3. 14 Čić: Hmmm... fućkanje i dobacivanje na placu. Je l' to nekakav ekvivalent fućkanju s gradilišta? Mislim, ima neke daleke logike. Ovih dana građevina ne cvjeta, svi nešto legaliziraju umjesto da grade, a od onih zrihtanih arhitekata teško da će žensko dobiti pošten zvižduk. Eto, hvala Mila. Ako ikad prestanem dobivati komplimente normalnim putem, rješenje mi je dekolte, štikle i dvi kile paprika, glavica kupusa i grincajg.



MOŽDA JE NAJLJEPŠA ŽENA NA SVIJETU, ALI NE I NAJMIRISNIJA - LINK


                                                                 
Mica Kuharica:  Pa dobro, podaprat će se, što sad, napravili famu kao da je u najmanju ruku diplomirao sin Igora Štimca. Uostalom, uvijek može biti gore :



U tom slučaju njen suprug Chris Martin, inače frontmen Coldplay-a mogao bi sa svojim dečkima obraditi slavnu pjesmu "Smelly Cat" od Pheobe iz Prijatelja.

Meow: Još uvijek ne mogu doći k sebi nakon što sam pročitala da ona ima titulu najljepše žene na svijetu. Oduvijek mi je izgledala nekako okato, kockastoglavo (iako ipak nitko ne može nadmašiti Maju Cvjetković), čovječoribicasto. Ono, OK komad žene, ali ništa posebno. Nit' sise, nit' guzice. Ne kupam se ni ja baš u dezićima bez aluminija, no postoje i nesmrdljiva alternativna rješenja koja djeluju čak i kad nosim poliester (materijal koji je, kunem se, došao ravno iz pakla). Ipak, ako je ovo istina, stvarno je nisko tako olajavati ženu i mahati rukom jer je malo usaftana. Jer sve smo mi uvijek depilirane, mirišljave, namazane, namirisane. Malo sutra.

Zverka: A dezići bez aluminija ne postoje, je l'? Možda žena voli prirodni stinč. Ju gou, Gvinet! Ne daj se! Sljedeći put obuci poliestersku haljinu pa im pokaži!

3. 14 Čić: Ovi neimenovani izvori koji su vidjeli kako je netko odmahivao rukom ispred nosa kad je prošao kraj nje sigurno su dovoljno vjerodostojni da vijest dospije u medije. Doduše, ispod ovoliko plastike, svatko živ bi se usaftao. I šta sad? Sve koje smeta smrad običnog znoja, poslala bih na par vožnji ukrug zagrebačkim noćnim tramvajem/autobusom. Zapravo, dovoljno je pet minuta u dnevnom tramvaju za prosječnog ljetnog dana. Ti miomirisi višednevnog nepranja i laganog fermentiranja osobe nositelja zaslužuju medijski prostor, a ne Gwyneth i njeno odbijanje korištenja dezodoransa.




MODNI ZLOČIN TJEDNA

Laetitia Casta

Jennifer Lopez


Mica Kuharica:  Laetitia - The eagle has landed! Čovjek bi rekao da je u šetnji šumom naletjela na strvinu orla i nabrala malo cvijeća, posudila zlatni autolak od bratića te materinu haljinu za pogrebe, pa sama uz pomoć velike količine ljepila koje je našla u očevoj šupi instalirala ovo čudo na sebe. Također, dok je lijepila krila i cvjetiće nafiksala se tim ljepilom pa se zato ovako našminkala.

J. Lo izgleda kao da su je pokupili iz nekog bordela u Bangkoku. Kad se žena od 40 i kusur krene ovako odijevati, znamo da joj nije lako ili se tjera. Svejedno, ipak je to J.Lo i ima dobru guzu pa joj ja opraštam.


                                                                                          
Meow: Laetitia, koja mi je inače zgodna, u ovom outfitu izgleda kao Barbika na cracku - koliko je napušen ovaj dizajner morao biti da ovako nešto smisli, a ona bedasta da zaista i odjene? Dijelovi haljine su nespojivi - nadam se da će haljina sama od sebe poletjeti, kao Ikar prema suncu i izgorjeti. Ovakvo nešto nikada više ne bi smjelo vidjeti svjetlo dana.

Đeni Ferlopess je na dobrom putu da stari dostojanstveno, baš kao i Madonna. Mlađi frajer je tu, dupe je vani, bataci također. Ne znam, ovo je zbilja na granici dobrog ukusa. Kužimo da ima neloše dupe i bez javnog eksponiranja istog. Ova fotka sprijeda nije znatno bolja. Imam osjećaj da smo vidjeli skoro jednaku količinu njene čučice kao i kozmetičarka koja joj je radila brazilku.

Zverka: Leti kao da je pobjegla sa seta za Axe reklamu (o anđelima).

J. Lo je očito naopako obukla ovaj body - špaga dio je naprijed. Postala je naporna s tim pokazivanjem guzice. Sva obučena jedino guzica ispala. To me podsjeća na one kožne hlače "bez guzice".

3. 14 Čić: Laetitia, bog te pomogao. Koju viziju je imao ovaj dizajner? Quetzalcoatl se odmara na cvjetnoj livadi? Feniks otkriva čari Japana u proljeće? I kvragu, zašto još se moraju vidjeti gaće? Ovo je preodvratno.

JLo, zlo mi je. Još jedna koja je zaboravila hlače/suknju obući. Ne kužim ovu modu - gore k'o da je na grenlandskoj plaži, dolje na nudističkoj. Ružno i jadno.


TREŠ MISTERIJ TJEDNA



TKO TO NEVENI RENDELI VEĆ GODINAMA UOČI ROĐENDANA ŠALJE IDENTIČAN BUKET CRVENIH RUŽA? - LINK




Mica Kuharica:  Ne znam i ne zanima me. Jbt vijesti, kao da joj šalju mrtvu konjsku glavu, a ne buket ruža.

                                                                                            

Meow: Što ova žena radi i zašto je toliko bitna da moramo čitati o njoj? Nekad davno je bila neka javna, polupoznata osoba, sad nemam pojma čime se bavi, samo znam da se fotka okolo i uguzi na svaki event. Dam se kladiti da si je sama kupila buket, samo da se pohvali da joj je ročkas i da dospije u novine. Bič puhleeez, Nevenice Bobice!

Zverka: "Sve se mijenja, samo buket za moj rođendan ne", kaže Nevena. Da nije riječ o Oliveru Mlakaru? On je uvijek isti. Možda je neka simbolika u pitanju. U svakom slučaju, jako zanimljivo.

3. 14 Čić: Najjednostavnije rješenje problema je obično i najvjerojatnije. Sherlock u meni kaže kako sama sebi šalje cvijeće. Kako je ovo uopće dospjelo u javnost? Zašto je ovo itko odlučio objaviti? Ako već želite pisati o nekim starim voditeljicama, dajte malo o Nensi Brlek. Šta je s Nensi? Je l' živa, je l' zdrava? Je l' ona ima kakvu novu haljinu? Ja želim čitati o njoj.



Koji vam je najdraži freš treš u ovom postu? Koji ste dobar treš trač čuli ovaj tjedan?


- Vaše Zverka, Meow3.14 Čić i Mica Kuharica -

Broj komentara: 9:

  1. Hahhha, curke vi meni tako uljepšate dan! Da se osvrnem malo na selebritije. Dakle, ovaj Toni nije normalan, nikad mi nije bio zanimljiv, ali imao je dobre pjesme, nakon onog HTZ-a mi je počeo strašno ići na živce, a imala sam priliku prošle godine na Valentinovo prisustvovati njegovom koncertu, naime, u ovu moju pri*inu dovode samo ocvale zvijezde. Koncert je bio užas živi, on baš i nije previše pjevao, većinom njegovi prateći vokali, bio je sav smušen, znojan, zelen, blijed (pitam se zašto) i vrhunac večeri bila je svakako pjesma zvončići, na Valentinovo, jel :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zvončići?! Na Valantinovo?! Reci nam da se šališ! Mica Kuharica

      Izbriši
  2. ahahaha stvarno ste me nasmijale :D
    totalno sam out, jedino ste me vi informirale o ovim esencijalno bitnim stvarima, hvala cure :*

    OdgovoriIzbriši
  3. nisam uopće znala da je modni mačak nešto novo radio, dok nisam nabasala na ovu sliku. prestravile ste me curke ;) moje je osobno mišljenje, ako ikada počinim neki zločin, neka me ne šalju u zatvor - samo me natjerajte da gledam ikoju seriju u kojoj je glumila mila-lažni-curetak-glas....bljak!!!! ta ženska kao da ima problema...zašto ne može govoriti normalno?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha..nek ti Mila pjeva pod prozorom 3 dana zaredom, sama ćeš se kazniti-iskakanjem kroz isti :D Mica Kuharica

      Izbriši
  4. Jebeno hahaha, baš sam se nasmijao! :D

    OdgovoriIzbriši
  5. super ste!!!Da vas nema nebi niti znala o ovim ljudima ahahahaaha...ovako sam se doooobro nasmijala :)))))

    OdgovoriIzbriši