srijeda, 26. lipnja 2013.

Modni trendovi koji mi idu na živce - 4. dio

Ako ste mislili da sam ispucala sve trendove koji me živciraju, prevarili ste se. Nastavljam u istom tonu. Želite li se prisjetiti ostalih modnih trendova koji su me živcirali - kliknite na 1., 2. i 3. dio. 







Hobo chic iliti trudim se izgledati poput skitnice




Dosta stranih selebova je poludjelo za ovim stilom. Ne razumijem zašto bi itko namjerno htio izgledati poput skitnice? Možda ovim stilom pokazuju svoju suosjećajnost naspram skitnica. Kako god, ne bi me iznenadilo da joj netko ubaci dolar u vrećicu.




Nošenje čarapa na sandale i japanke





Jedan trend koji je bio malo popularniji među muškarcima, posebno turistima. Ovo nisam duže vrijeme vidjela na ulicama, ali uopće mi ne nedostaje.




Čizmojapanke



Jeste li se ikada pitali postoji li išta ružnije i besmislenije od tenisica na petu? Postoji! Predstavljam vam čizmojapanke. Nose se ljeti, pretpostavljam. Taman vam fino griju noge na +30 i pokazuju pedikirane noktiće na nogama.




Sajkokatoličke narukvice


Mogu slobodno reći da je nošenje ovih narukvica sa svecima prije nekoliko godina bio trend. Za potpuni dojam poželjno je nositi preko nekoliko narukvica. To pokazuje da imate stila i da ste pravi 'Rvat i katolik.

Treš moment: kad sam uočila ove narukvice na polici s nakitom u New Yorkeru.




Dip dye/ombre hair




Dobro napravljen ombre izgleda ovako nekako (link), kao da je kosa posvijetlila na suncu i to mi se baš sviđa. Međutim, većina dip dye i ombre frizura koje sam vidjela, izgleda kao da su vrhovi umočeni u varikinu. Nekad čak i nije riječ o vrhovima, nego o skoro cijeloj kosi.




Cipele bez pete (heel-less shoes)

 

Kod nas se ovaj trend još nije proširio, ali vjerujem da hoće. Neudobno je, ružno do bola i dizajnerski! Zadovoljava sve kriterije da postane trendom. 






Meggings (tajice za muškarce)







Nekim muškarcima nije bilo dovoljno nositi skini đins pa su otišli korak dalje te sada uživaju u tajicama. Muškarac sa prve slike ima  "ponosno-sigurnan u svoju seksualost" pogled i kao takav izgleda baš seksi.




- Zverka





Broj komentara: 14:

  1. OMG, pa gdje nađete sve te slike :D ja ću umrijeti na ove čarape na sandale i čizmo-japanke, sa svime se slažem, i moram reći da su mi stvarno grozne te katoličke narukvice, često znam vidjeti frajere nakinđurene sa tim narukvicama i obavezno -drveni križić na kožnoj špagici oko vrata o.O

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pretpostavljam da ti frajeri slušaju Toncona.

      - Zverka

      Izbriši
  2. ja imam ombre kosu..... :( ali nadam se da izgleda ok....inače sa svim drugim se totalno slažem ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Daj sliku. :zubo

      Možda si među onima koji imaju uspjelu verziju.

      - zverka

      Izbriši
    2. I ja imam ombre, uspjelu verziju. :durica:

      Meow

      Izbriši
    3. imam 'uspjelu' verziju sada, jer mi je narasla kosa pa sam srezala izblajhani dio hehe ;)

      Izbriši
  3. Ja upravo imam carape i japanke.. :-) ali samo za po doma.. Posto je zahladilo a neda mi se vadit zimske papuce pa sam samo navukla carape i to one sa odvojenim prsticima da mogu nataknut japanke.. ;-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tako to krene - za po kući. Prije nego se snađeš završit ćeš u Lidlu u toj kombinaciji.

      :D

      - Zverka

      Izbriši
  4. I ja sam danas ove katoličke narukvice vidjela u New Yorkeru. I to s kričavo ružičastim drvenim dijelom. Još mi je fascinantnije nošenje plastičnih krunica oko vrata (pogotovo kad ju nosi pijana osoba koja se dere i psuje Boga nasred busa :D)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To one sšto svijetle u mraku? :D Odlične su mi. To je valjda da u klubu mo'š prepoznati 'Rvata i aktolika. <3

      - Zverka

      Izbriši
  5. ahahhaahahahahah čizmojapanke xD a tajice su trebali ostavit pankerima :D mene iskreno živciraju i žene u tajicama, jer tajice nisu hlače, i (osim eventualno za trčanje) bila bih zahvalna kada bi ih kombinirale uz malo dužu jaicu, a ne da imaju poluprozirne tajice preko totalno "neupečatljivih" crvenih, crnih ili ljubičastih tangi. koje se vide. iz aviona. -.-

    i Zverka, kakva si ti to žena-majka-kraljica ako nemaš narukvicu sa sveTcima? ja ih imam 5, sve u različitim bojama da mi idu uz outfit. i jednu plastičnu, da s njom mogu pod tuš i u more. ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. pa moj pravi hrvacki muškarac mora bit zadovoljan!

    OdgovoriIzbriši