ponedjeljak, 10. lipnja 2013.

Meow u epizodi: "TLC i 'Here Comes Honey Boo Boo' - treš godine"

Ja sam, kao i ostale Grumpy Čke, velika ljubiteljica trasha. Međutim, nedavno smo Mica Kuharica i ja naišle na novi program na kabelskoj - TLC, koji osim mnogih drugih treš emisija, prikazuje i pravi dragulj kojeg ostale Čke ne cijene koliko i mi. :)

Taj se dragulj zove Honey Boo Boo (pravim imenom Alana). Slavu je stekla u realityju "Toddlers&Tiaras" koji je prilično popularan u Americi, a kako je svojom pojavom i ponašanjem stekla naklonost gledatelja, dobila je i svoj reality show imena "Here comes Honey Boo Boo" u kojem gledatelji mogu pratiti njen i život njene lude obitelji. Oni sami za sebe kažu da su pravi "redneckovi" i tu nimalo ne pretjeruju. Nismo se mogle ne zgroziti kada smo vidjele kako žive, kako razmišljaju, a pogotovo što jedu. Svojim ponašanjem pred kamerama definitivno podržavaju stereotipe o redneckovima.

Obitelj:
Alana "Honey Boo Boo" Thompson (7)
June "Mama" Shannon (33)
Mike "Sugar Bear" Thompson (40)
Lauryn "Pumpkin" Shannon (12)
Anna "Chickadee" Shannon (17)
Jessica "Chubbs" Shannon (15)
Kaitlyn "Baby Kaitlyn" Shannon (Annina kćer)

Koliko smo shvatile, svaka kćer ima drugog oca, a Sugar Bear je samo Alanin biološki otac. Otac jedne kćeri je u bio u zatvoru zbog oružane pljačke, otac druge je registrirani seksualni prijestupnik (pedofil), za treću kćer ni June ne zna tko je otac, a čak je i Sugar Bear bio u zatvoru. Navodno je Annu odgojila Juneina mama i Anna sudjeluje u showu samo zato što joj June plaća za glumljenje velike sretne obitelji, a inače nisu u dobrim odnosima.

Ova je obitelj toliko disfunkcionalna i ima toliko čudne navike i ponašanje da ćete prosjediti cijelu epizodu s ovim izrazom lica:


U toj ćete emisiji svjedočiti stvarno svačemu - kulinarskim vještinama mame June koja radi obiteljski recept sketti - špagete u umaku od kečapa i pola kile maslaca (što objašnjava zašto su svi redom pretili), izjavi Honey Boo Boo da neće jesti salatu jer ipak nije ona životinja, činjenici da imaju kokoš kao kućnog ljubimca, koja skače i obavlja nužbu po cijeloj kući, evidentnom nedostatku obrazovanja i brojnim drugim scenama.

Jednostavno ne mogu riječima opisati svu silinu treša koji možete vidjeti u ovom realityju, pa ću s vama podijeliti nekoliko videa koji će to prikazati. Ovo je samo mali dio, za ostatak ćete trebati pogledati reality - prva sezona je dostupna online i na TLC-u, a druga se upravo snima. Ako ste pravi ljubitelj treša, nećete biti razočarani.

Isječak realityja "Toddlers&Tiaras" koji je proslavio Honey Boo Boo



Poznato jelo "Sketti" mame June



Drugo poznato jelo mame June: Multi-meal



Remix o Honey Boo Boo i njenom posebnom "go-go" sokiću koji joj daje energiju



Obitelj Thompson-Shannon također je postala izvor inspiracije za brojne gifove, a svi znate koliko mi Grumpy Čke volimo gifove, pa s vama dijelim nekoliko najsmješnijih.























*Marannaise = misli na mayonnaise, tj. majonezu, ali ne zna to ispravno izgovoriti


Amerikanci su naprosto poludjeli za Honey Boo Boo, a pri prvom gledanju je jasno i zašto. Ne možeš se ne osjećati barem malo pametnije i imati dojam da tvoja obitelj ipak nije tako disfunkcionalna i šašava nakon što pogledaš ovu emisiju. Također, nakon nekoliko epizoda, na neki uvrnuti način ti ova obitelj postane simpa, pa ti čak prirastu i srcu.

Jeste li čuli za Honey Boo Boo prije ovog posta? Jeste li pogledali koju epizodu ovog realityja? Hoćete li pogledati?

- Meow -

Broj komentara: 7:

  1. Oh yeah...pogledala i nakon prvih 10min ugasila jer jednostavno nisam više mogla gledati koliko sam bila šokirana. I ovo je pravi dokaz da poneki stereotipi o famoznom Jugu SAD-a i njihovim rednecksima i hillbillyjima itekako vrijede.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tako sam i ja prvi put - ugasila. Treba nadići taj početni šok i prisiliti se da odgledaš do kraja. Onda se navučeš. Nikad ne možeš biti toliko bedast, neuredan i imati tako lošu prehranu kao oni. :P

      Slažem se da oni definitivno potvrđuju stereotipe u rednecksima i hillbillyjima!

      Meow

      Izbriši
  2. OM efing G, bez teksta sam...

    hejterica

    OdgovoriIzbriši
  3. Pogledala i ja prvih 10 minuta, spremam se na daljnje gledanje :D To je ono, na početku susramlje i nevjerica, al kad se navučeš, gotovo je, nema povratka :D poslije toga svima pričaš kako su to pretreš genijalne serije i da se mora gledati pod obavezno i svi te gledaju ko luđakinju :D (isti osjećaj sam imala kad sam počela gledati Jersey Shore <3)

    OdgovoriIzbriši
  4. Meni su odlicni ahahahahaha....volila bi da prevode jer ne znam bas tak dobro engl da ih mogu pratit...

    OdgovoriIzbriši
  5. Kontam da ću pogledati. Nakon podvezivanja jajovoda. :D

    OdgovoriIzbriši
  6. O da...i znam tko je kriv zato sto gledam :)

    OdgovoriIzbriši