nedjelja, 23. lipnja 2013.

Freš treš (ep. 7)

EKSKLUZIVNO: TONY CETINSKI PONOVNO LJUBI - LINK


Izvor
Mica Kuharica: Džaba mu liposukcija kad se (sudeći prema ovoj fotki) za njega i dalje kao salo oko struka lijepe samo bezveznjače.


3.14 Čić: Uf, laknulo mi je. Već sam se zabrinula za Tonija - mjesec dana od liposukcije, a nigdje žena na vidiku. Postojala je opasnost da mu se vrate sve četiri kile koje je skinuo prije negoli skine koju žensku.


Meow: Toni se svako malo "zaljubi na prvi pogled". Valjda zato sada nosi sunčane naočale, kao mjeru predostrožnosti. 


Zverka: Liposukcija, nova veza... Tony, kad će više novi hit? Evo potencijalnog imena: Bio sam trom, sad sam k'o grom.






ŽANAMARI: SAMU SEBE BIH IŠAMARALA ZBOG NEKIH STVARI U ŽIVOTU - LINK


Izvor  


Zverka: Kosa joj izgleda kao da je stavila vrhove malo u varikinu. Žano-Marijo, zgodna si žena, nemoj se poružnjivati!


Meow: Nažalost sam imala priliku poslušati ovaj intervju na radiju i pritom sam osjetila kako mi odumire značajan broj moždanih stanica. Žanamari ima izjave kao da se natječe za missicu, jednako su inteligentne i duboke. Pogotovo mi je drag ovaj dio o tome kako se dovesti u formu i njen odgovor: "Skačite po stageu." Eto ti ideje Žana, s obzirom na to da te slušaju samo prijatelji i članovi obitelji, ovako ćeš sigurno postići veći uspjeh, kroz program "Skačite po stageu sa Žanamari".


Mica Kuharica: I ja bih sebe išamarala jer sam u samo par redaka ovog teksta pročitala sljedeće: pjevačica, Nutella, halteri, trbušni zid, mama i tata, opako donje rublje, šampanjac.



Ali svejedno mi je najveća misterija ovo "pjevačica"jer joj pjesmu/e nikad nisam čula.

3.14 Čić: Kaže Žana: "Obukla bih haltere i neko opako donje rublje, pojela teglu Nutelle, pozvala prijatelje i nabavila neki dobar šampanjac, a kosu ošišala u undercut s obje strane i ofarbala se u plavo. To mi je želja." Sad imam sliku u glavi nje jako čudno ošišane, kako se ždere žlicom u donjem vešu dok ju pijani frendovi gledaju. To su trebali staviti u naslov, koga briga bi li sama sebe zviznula.





LOKIN O SUNČANIM NAOČALAMA: KAD IH NOSIM, POSTAJEM FRAJER - LINK


Mica Kuharica: Odlično, sad može krenuti u osvajanje Lambaše, ostale preduvjete ionako ispunjava: perika, umjetni zubi i pokretljivost amebe. Dolores čuvaj se, sad Duško udara ko muško!


3.14 Čić: Duško ti si uvijek frajer! Ne trebaju ti sunčane naočale dok god je frizura postojana.


Meow: Duško se toliko stopio sa svojim tupeom, da principe koji vrijede za tupe primjenjuje i na sve ostalo - ne posuđuje ga, jer ga svi zacijelo žene ukrasti, a s njime je također i pravi mamac za žene. Mislim da bi trebao zalijepiti naočale za lice, kao što je učinio i s tupeom, tada će moći biti siguran.


P.S. Moram zalijepiti ovu fotku, oraspoloži me svaki put! Trebalo bi sad i kanarincu nabaviti mini sunčane naočale.




Zverka: Pitalica! Što je Lokin bez naočala i prepoznatljive lokinice? Zvonimir Hodak. 


                                                                                         





PLANIRA SPAVATI SA STO TISUĆA MUŠKARACA I POSTAVITI REKORD - LINK



Mica Kuharica: Zašto? Po izgledu bi se rekla da ju je tu misiju odradila već, što će joj još sto tisuća?


Zverka: Besplatno? Pa da samo euro uzme, zaradila bi. 


3.14 Čić: Njeni roditelji mora da su ponosni. Treba moći napraviti kćer ovako tamnog tijela, a ovako bijelog lica. Samo malo se je preračunala, mora naći sto tisuća s fetišom na šarene. Bolje bi joj bilo da ode u kurve vulgaris. Em bi bila plaćena, em mušterija nikad ne manjka.


Meow: Netko je shvatio izjavu "nije p**ka sapun da se troši" predoslovno. 





AVA: TATA MI JE KUPIO TRIKO BEZ HLAČA, OBLAČI ME OD MALIH NOGU - LINK



Zverka: Ček', nije li njen stari Zadarski Modni Mačak? 




Mica Kuharica: Onda joj je mama od malih nogu na talijanskom i latinskom čitala filozofiju starih Grka i učila je svirati harfu.


3.14 Čić: Blago tebi Ava uz takvog oca. Moj je meni (dok me uzdržavao) samo davao pare za odjeću i svaki put bi mi rekao: "Evo ti za traperice." Nikad nije ni ušao sa mnom u dućan, a kamoli rekao da mi neke dobro stoje. Da ne spominjem da bi se vjerojatno i zgrozio da me vidi gologuzu. I sad se ljudi pitaju što sam konzervativna. Kako i ne bih bila uz takvog oca.


Meow: Još uvijek se sjećam scene iz Red Carpeta gdje Ava skoro gola paradira i pozira fotografu dok joj vlastiti otac dobacuje kako je seksi. Pridodamo li tome njegove izjave poput one da bi joj za seks u "Velikom bratu" trebalo dati Nobelovu nagradu, postaje jasno kako je to jedan potpuno zdrav odnos oca i kćeri, toliko zdrav i dobar da bi trebao poslužiti kao primjer svima, u školama roditeljstva diljem Hrvatske. 


Još mi je draža Avina izjava kako njen tata uživa kupovati krpice, dok je ona više tip koji troši na knjige, izložbe i sve što ima veze s kulturom. Možda bi je netko trebao spojiti s Pišekicom, prava je rijetkost naići na tako kulturne i inteligentne jedinke.






NJEŽNO PRIJATELJSTVO DIKANA I KALIOPI - LINK



Meow: Laž, ne bi Dikan nikad bio s njom u vezi! Diki ima kriterije, nije on bilo tko pa da dejta s tamo nekom starom 46-godišnjom kokom, ipak je on macan u najboljim i najpotentnijim godinama.


3.14 Čić: Ne Kaliopi. Neeeeeeeeeee! Pa kud s puno mlađeg muža na đuturuma?!


Zverka: Primijetila sam kako naši mediji obožavaju sintagmu nježno prijateljstvo. Što im to znači, ne znam. Znam samo da mi Dikan na slici izgleda kao samozadovoljni vilenjak.




Mica Kuharica: Zverka, e ovo je nježno prijateljstvo:




Koji vam je najdraži freš treš u ovom postu? Koji ste dobar treš trač čuli ovaj tjedan?





- Vaše 3.14 Čić, Zverka, Mica Kuharica i Meow -

2 komentara:

  1. Grumpy Čke, mislim da ste redovnim praćenjem života i rada Tonyja Cetinskog zaslužile da vas pozovem u Osijek, u nedjelju na njegov koncert povodom ulaska u Hrvatske u EU! <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Čitam vas i 'moralku' sa sexomata...vi ste mi najdraže ;)

    OdgovoriIzbriši