subota, 4. svibnja 2013.

Ljubav je na selu vol.12

Stigli smo i do zadnje epizode i zajedno popratili sve epizode. Bilo je i smijeha, bilo je i suza (od smijeha), u svakom slučaju - dosadno nije bilo!

Sinoć smo odgledale i zadnju epizodu, te je vrijeme da to obilježimo i našim komentarima. Ovo nije zadnji post vezan uz Ljubav je na selu - nastavite nas pratiti jer će biti još nekih zanimljivih, s time povezanih postova. ;)


KOD MARINKA

Mica Kuharica: Najdosadniji par sezone. Marinko mi je večeras bio i simpatičan, šteta što izgleda, zvuči i ponaša se kao 57-godišnji cuger ispred lokalnog dućana.

Njegov odnos s Pljačkašicom mi nije nije jasan, eno i sinoć ju opet iz čista mira hvata za guzicu, a kao najbolji su prijatelji bla, bla, kenj, truć. Jbt, kad god ih prikažu on nju navlači za sisu ili guzicu, a ona se samo blesavo cereka i kao brani, nisu je tako ni u zatvoru ispipali koliko je on u 5 dana.

Mislim da mu je Marina dala kao i Matiji, degutantna mi je je ta ženska, ne zato što je radodajka, već što tako loše glumi i prenemaže se. Sinoć je loše i izgledala i  onaj zub što joj fali mi je nejasan, zgodna ženska, a kad se nasmije crna rupa, grozno.

Pljačkala kladionice, a nije si od ulova stavila zub, pa makar si je trebala ugraditi čahuru od  metka, samo da ne zjapi onoliki prostor, ne možeš biti seksi diđejica a imati očigledan deficit zubi. Deficit pameti i pristojnog ponašanja joj je i više nego dovoljan.

         Izvor

Moja prognoza za ovo dvoje: Marinko će završiti u budućnosti kao Anto, a Marina će "miksati" i dalje svakome tko pita, možda se uda na kraju za nekog lokalnog mafijozu ili šanera.

Meow: Na početku su mi dijelovi kod Marinka još bili i zanimljiviji jer ga ništa nisam razumjela. Bio mi je kao neka egzotična životinja, imala sam isti osjećaj uzbuđenja kao da gledam koalu koja rješava matematičke zadatke na ploči. Prisjetimo se samo njegovog pijanog sjekiranja i udaranja u glavu, te ispijanja soka grožđa s aromom znojnih nogu. Prajsles!


U zadnjih su mi nekoliko epizoda pak bili neopisivo dosadni, kao stari bračni par u kojem se mužu više diže na pivu i vino nego na nju, a ona i dalje smatra da je zgodna kao u mladim danima i lovi mlade pastuhe. Dojmu je svakako pridonijelo i to što oboje izgledaju 15-ak godina stariji nego što zaista jesu. Hoće to od alkohola i traume zatvorskog života.

Jedina emocija koju je Marinko pokazao, osim pijanog hihihihihotanja je bila ljutnja kada se otresao na Ivu koja se ispričavala, tko zna za što i kome, pa mu je uzvratila da on stalno upada drugima u riječ. Opa!

I dalje mi nije jasno zašto Marina hihoće i ignorira Marinkovo ljigavo pipkanje - kao što je i Đurđa ignorirala Zvonine uspaničene poglede kad ga je pribila za vreću krumpira.

Moja prognoza za njih dvoje: Marinko će steći nacionalnu slavu na natjecanju za ispijanje piva kada će u samo 10 minuta popiti 10 litara pive i to uopće neće utjecati na njega. Predviđam mu brak s vlasnicom najmanjih cic koju će upoznati na svom Cicafestu. Marina iliti DJ-ica Marina Escobar će u maniri Pabla Escobara, po kojem je valjda izabrala umjetničko prezime, miksati i dalje graditi svoju službenu i neslužbenu karijeru. Ostat će babadjevojka do negdje 35. godine, a tada će zaključiti da je nitko nije volio kao Marinko, te će se preseliti njemu i Malocicnoj, te im se pridružiti u organiziranju tradicionalnog 10. Cicafesta i svakog potom.

KOD SILVIJE

Meow: Zbilja moram skinuti kapu Silviji, ja se nikad ne bih uspjela uvući u tri broja premalu jaknu i tako dobro iskombinirati gumene čizmice i traku/kapu, da sve bude u jednom tonu. Koja je njena tajna? To nije ona, to je njena Šauma!

Na kraju su se ona i Matija pomirili kad joj je dao zlatni lančić s privjeskom-srcem. Marinu je i dalje poprijeko gledala, čini mi se da joj je totalno neuvjerljiva priča da su ona i Matija samo htjeli napraviti nju i Marinka ljubomornima. Priča je prozirna da ne može prozirnija biti. Ipak, Silvija se rascvala kao Đurđa u sauni na pogled na mladog Janeza.

 Pri samom kraju emisije, prikazali su Ivanov posjet Silviji i njenoj obitelji. Tatek se vidno oduševio i vidjelo mu se na licu da promatra Ivanovo međunožje i pita se: "Jel obukel črljene tangice koje sam mu kupil?" Ivan, i dalje drag i pristojan, donio je Tateku, oh-tako-prikladno, pljosku, koju je ovaj odmah oduševljeno protresao i rastužio se kad je utvrdio da je prazna. Ipak, pogled na Ivana ga je ponovno razveselio, pa je i to prošlo OK.



Silvija je opet uspjela iskombinirati svoj outfit, da sve bude mečing i da odgovara situaciji - gdje samo nalazi takve kostimiće? Zbilja moram otići u shopping u Međimurje, mi u Zagrebu toga nemamo. :(

Ivek joj je donio čizmice i uspio pogoditi jedan od 100 modela koje Silvija već nema. Baš lijepo od njega!

Kasnije je ispipavao teren da provjeri da li je još uvijek slobodna i zainteresirana, mada mi nije jasno zašto jer Silvija, barem na televiziji, izgleda bahato i prepotentno, zaljubljeno u sebe. Iskreno, meni je Ivan za koplje iznad nje, pogotovo po ponašanju.

Moja prognoza: Silvija će ostati sama, jer s takvim karakterom i stavom, te ljubavlju prema znatno mlađim dečkima i Tateku tangofilu, drugačije ni ne ide. Imat će samo povremene avanture gdje će je mladi nadničari povaljati u sijenu dok će ona na sebi imati samo črljenu trakicu i črljene čizmice.
Matiji predviđam mnogo avantura i trajno preseljenje kod Ante na Pelješac (čula sam da ovo ljeto ide raditi u njegov restoran), gdje će skupa loviti turistice - one za koje je zainteresiran Matija, Anto će gurnuti njemu u naručje svojim napornim pjevanjem, a one za koje je zainteresiran Anto, Matija će odvratiti od sebe i usmjeriti k Anti svojim čohanjem međunožja.
Tatek će provesti naredne godine javno ljubeći Mamek, a potajno će u kukuruzu stiskati pljosku koju mu je Ivan poklonio i sa suzom u oku govoriti nešto u stilu: "Navek ćemo imati črljene tangice, Ivek moj."
Ivan će pak spasiti svojim vatrogasnim šmrkom neku lijepu seosku pucu i imat će troje slatke plavooke i plavokose dječice, te će pokrenuti postupak za zabranu približavanja na manje od 100m Tateku.

Mica Kuharica: Silvija evo i javno te molim da mi javiš di nabavljaš čizme, kapice, trake za kosu, čarape, jakne sve u istoj nijansi, nejasno mi je to, di se to ima za kupiti ili koliko vremena provedeš tražeći traku za kosu ili kapicu koja bi bila matching ti uz čizme?
I zašto toliko voliš crvenu i ružičastu boju, a ne stoje ti?
I zašto si ljuta na Marinu, a ne Matiju?
I zašto si tako odurna i bahata prema Ivanu?
Jel bilo što između tvog tate i Ivana?
Jesi li odustala od Ivana zato što si skužila da se tatek isto loži na njega?

Tako puno pitanja, a nemam odgovora. :(

                                                                                    Izvor

Ivan se i jučer pokazao u dobrom svijetlu, drag i pristojan dečko, čak im je i darove kupio a Da Silva i njen tatek su tako bili neugodni prema njemu.
Okej Da Silva, skužili smo da Ivan nema šanse kod tebe (mada mi nije jasno, tip je drag, iskren i bolje izgleda od nje), ali nisi morala biti gruba kao traktor prema njemu, ne  možeš se s više nježnosti ponašati prema motiki i gnojivu nego prema muškarcu koji te cijeni.
Mislim da je zato i sama.

Matija - davno me je prošao moj napaljeni crush na Matiju.
Dosadan lik zapravo, koji misli da je je dar od Boga ženama i da nema ništa loše u čohanju međunožja pred ženama. I kamerama. Ali mlad je, sladak i napaljen pa mu ništa ne zamjeram.

Moja prognoza za ovo dvoje: Matija će i dalje udarati na sve strane i 30-e će dočekati u maniri old school seoskog ševca koji će moći birati koju god djevojku želi, oženit će se u 30-tima, napraviti nezapamćenu svadbu u selu i uploviti u bračne vode, nemirne, jer će i dalje bećarski ševiti na sve strane.
Silvija će početi nositi isključivo crveni ruž, mislim da se neće nikad udati, u stilu meksičkih sapunjara imati će  vatrene afere s nadničarima na imanju, na dan Matijine svadbe zaklet će se da niti jedan muškarac neće imati njenu dušu samo tijelo, ali skupiti će dovoljno snage da se pojavi na Matijinom vjenčanju nasmijana i u najboljem crvenom izdanju, iako će plakati u sebi.

 
         Izvor

Za par godina shvatiti će da je trebala biti mekša prema Ivanu i muškarcima općenito.

Tatek će i dalje skrivati svoju pravu ljubav i grčevito stezati onu plosku kraj srca svaki put kad vidi črljene tangice ili kravlje vime.


KOD ANTE

Meow: Anto je grozan, jednostavno grozan. Napali se na svaku ženu bez obzira na to koliko mlađa i ljepša bila od njega. Kad je uz riječi "ona bježi, ja je lovim" utvrdio da od Anite nema vajde, prebacio se na Luciju. S obzirom na njeno ponašanje, ni ne čudi me da je osjetio da ima šanse kod nje.
 

Marijana je pak uporno forsirala brak Anite i Ante, zbilja ne razumijem kako joj nije jasno da je svima naporna s time, pogotovo Aniti, sa svojim izjavama poput: "Ipak možete uploviti u bračne vode, to će se sigurno uskoro dogoditi."
Aniti svaka čast na njenom junačkom nošenju s ovom situacijom - zbilja se cijelo vrijeme ponašala prikladno i damski. Nije nikoga uvrijedila i baš je drago, nasmijano čeljade. Mislim da bi se neke druge žene koje su sudjelovale u LJNS mogle ugledati na nju, imaju i na što. Čak bih voljela popiti kavu s njom, toliko mi je simpa i pozitivno zrači.


Moja prognoza: Kao što sam već napisala, Matiji i Anti predviđam dugu i bogatu galebarsku karijeru u tandemu, sigurna sam da će im to obojici odgovarati. Ipak, ostavljam prostor za to da će Anto shvatiti da su on i Đuki idealan par - ona voli mlađe frajere, a on voli žene koje se vole valjati po krevetu, krumpirištu, polju zelja. Već vidim filmsku scenu gdje Anto i Đurđa igraju role-playing-games u kojima se Đurđa pretvara da se utapa, on je spašava u maniri Miča Bjukenona i potom se valjaju po plićaku u ljubavnom zanosu i dane provode igrajući picigin glavicom kupusa.
Aniti predviđam udaju za nekog slatkog i dobrog tipa, a spojit će ih zajednička ljubav prema psićima i kvalitetnom namještaju. Živjet će zajedno dugo i sretno, a Antino rušenje na krevet i masiranje Ante čokoladom ostat će samo daleka i ne tako ugodna uspomena. 




Mica Kuharica: Ovaj Anto mi se gadi! Naskače na svaku žensku kao mahnit, sinoć je Luciju ispipao u onom vlakiću, zlo mi je došlo, još je falilo samo da zapjeva!
Nije ni čudo što je je sam i što sve bježe od njega, daj se saberi, možeš im biti otac,tako se ne ponašaju ni 14-godišnjaci na eskurziji.
E da, zaboravila sam reći da mi se jako zamjerio kad je komentirao kako bi Anita trebala smršaviti.

                                                                                         Izvor

Anita je na najdivnija kandidatkinja svih sezona!
Preslatka, draga i duhovita ženska s pravim manirama jedne dame, užitak mi je slušati i gledati ju!

Moje prognoze za ovo dvoje i ono troje ( Antine dvije sise i podbradak): Anto će i dalje živjeti u uvjerenju da je otrov za žene i najzgodniji čovjek na Pelješcu, a i šire, skupiti će zavidnu kolekciju plastičnih papuča, ali to mu neće pomoći da se oženi jer njegovo ponašanje nije prihvatljivo ni Đurđi i Ivi a gdje nekoj drugoj.
Njegov podbradak će se s vremenom osamostaliti i početi voditi zaseban život, a sise će mu porasti još za broj, ali izgubiti na prpošnosti, što će Anti teško pasti pa će utjehu tražiti u gitari i grudnjacima s duplom žicom.

Anita će se udati za nekog dobrog, poštenog, zgodnog i bogatog lika, kakvog i zaslužuje!


KOD ĐURĐE I IVE

Mica Kuharica: Đurđi je sinoć svaka bila na mjestu! Pametno je zborila!
Sredila se, lice joj se opet sjajilo, ne znam samo da li od svinjske masti ili uzbuđenja zbog onog mladca u sauni, kojeg je dočekala raskravljena u nimalo damskoj niti laskajućoj pozi.

                                                                                          Izvor

Ivu ništa nisam skužila, ni što priča, ni zašto se ispričava niti kome. A i ne zanima me.
Samo bih apelirala da se ne prijavljuje i sljedeće sezone, dva puta je bilo previše i za nju i za nas gledatelje.

Moje prognoze za ove dvije:  Đurđa, žena koja je proslavila poliester, šljokice, kupus i njivu, moja modna trash ikona, ŽMK, i dalje će nastaviti po svom, slomljeno srce će liječiti muškarcima i kafanama, nikad neće preboljeti Zvoneta  i neće jesti krumpire i kupus do kraja života.
I dalje će biti zanosna u poliesterskoj majici na plus 35 stupnjeva.

Iva će i nagodinu poslati pismo nekom liku iz LJNS, ali producenti emisije će presresti pismo i sabotirati je. Zavodit će erotskim plesom i dalje ekipu po seoskim sajmovima gdje će i upoznati ljubav svog života,  postarijeg gastarbajtera koji će je odvesti u bijeli svijet i napokon ju napraviti poštenom, udanom ženom.

Zvone će i dalje, pa do kraja života nastaviti svake nedjelje u znak zahvalnosti paliti svijeću svim svecima što se riješio Đurđe, ali i dalje će se ponekad buditi u znoju i strahu od goleme glavice kupusa odjevene u crni, šljokičasti poliester.

Meow: Đurđa kao Kleopatra u rozom badiću u wellnessu - prizor za pamćenje!


Ona i Iva su odmah istračala Matiju i Marinu. Đuki the Moralna Vertikala aka Napaljena Krumpiruša je počela pričati što je prikladno i pristojno, a što ne. Da ne znam što je radila jadnom Zvoni, još bih i rekla da je žena totalno na mjestu. Ovako samo mogu reći: "Rugala se sova sjenici, Đu!" Dakle, OK je napastovati frajera koji nije zainteresiran za tebe uz lascivne, nedvosmislene komentare i povaljivanje na svaku glavicu kupusa i vreću krumpira na koju naiđeš, a ovo nije ok? Hm...

Čak i u sauni je ostala vjerna sebi i masna po kapcima - nije mi jasno kako postiže taj efekt, no zbilja joj otvara pogled. U sauni se pak raskrečila na izvol'te, pogotovo kad je ušao mladi djelatnik hotela. Odmah joj je zaigralo u trbuhu i raskrečila se još i više, da pokaže čega sve ima u njenoj butigi uz riječi kako je slobodna (i spremna).


Đu je također popljuvala Luciju (s pravom), te izjavila kako je navijala za Anitu i Antu. Nemoj Đu, nemoj. Ja mislim da ste ti i Anto par iz snova!

Na večeri se atenšnhor Iva ispričavala svima iako ni sama ne zna kome i zašto. Tvrdila je da je primijetila da je svi izbjegavaju, na što su ostali prevrtali očima, a Marinko ju je čak i napao. Đu se zabrinula za Ivu i zaključila da je čudna zadnja tri dana, no da ne zna zašto je tome tako.

Iako je na početku kritizirala Matiju i Marinu, kasnije je očito zaključila: "Ako može Marina, zašto ne bih mogla i ja? Mlađe je slađe!", te je rastrgala košulju mladom galebu Matiji, koji je ostao šokiran, kao i ja.


Moja prognoza: Đurđa će početi voditi tečajeve za starije gospođe u kojima će ih naučiti kako biti sexy u poliesteru na +35 i kako plesati na šanku bez da padneš s istog. Također će ih podučiti da "ne" kod muškarca nikad zaista nije "ne" i kako dodati sjaj svom kapku i pogledu. Ti će njeni tečajevi biti takav uspjeh da do kraja života neće morati raditi, te će dane provoditi u sauni i u privatnom wellnessu gdje će je mladi pastusi rashlađivati lepezom od kupusa i hraniti krumpirušom. Na kraju će, pod stare dane, izdati biografiju s naslovom "Ljubav je na selu, seks u zelju: i zelje može biti sexy" koja će biti hit, te će prodajom nadmašiti "50 nijansi sive".



Iva će pomagati Đu u vođenju njenih tečajeva, a podizat će samopouzdanje žena diljem Hrvatske uz štangu, glazbu i malo dobre volje. Nadam se da se više neće prijavljivati na LJNS jer je i ovo sudjelovanje po drugi put bilo pomalo otužno (kao i njena kratka glumačka karijera u "Krv nije voda"). Nadam se da će je zamijetiti neki kauboj koji ima farmu konja, te će skupa odjahati u suton, a štanga će postati samo daleka prošlost.


KOD SAŠE

Meow: Čim su Saša i Lucija otišli na izlet, bilo je jasno da to neće dobro završiti, napetost se mogla rezati nožem. Saša joj je prigovorio da je od početka bila neiskrena i da je lagala kako bi je izabrao, a ona mu je odgovorila da joj ga je od početka više bilo žao nego što joj je bio zanimljiv. Luce, to nije bilo lijepo od tebe!

Rekao joj je da je samo došla da bude lijepa i da se promovira na TV-u, a iskreno, takav sam dojam i ja imala od samog početka. Sama je priznala da je došla samo zbog zabave.

Ipak, ni Saša nije bio OK, njegova izjava da druga kandidatkinje nije odabrao zbog njihovog izgleda, odnosno "nije ih izabrao jer bi se djeca uplašila kad bi te kandidatkinje doveo doma" - dno dna! Lucija mu je odmah odbrusila: "Šta ti misliš da si lipotan? Kupi si druge naočale ako si sam sebi lipotan!" Kako bi se reklo - krpa našla zakrpu, ne znam tko se od njih gore ponio!

Ipak, cijela je situacija kulminirala kada su međusobno počeli vrijeđati jedno drugo i pljuvati po roditeljskim vještinama onog drugog, te kad je Saša u afektu rekao Luciji "Nemoj mi pričat za djecu jer ću te baciti dolje." Lucija je na to ustala, snažno ošamarila Sašu uz nimalo damske riječi, koje sam nekoliko puta ponovno puštala kako bih ih točno zapisala: "Di ćeš me bacit, majmune jedan?! Čašom ću te u glavu, tovaru jedan! Mrš, stoko jedna! Bolje od*ebi!" 
Ne vjerujem da bi je Saša zaista bacio i naudio joj (iako mu ni ta izjava nije bila u redu), da je htio, mogao je to učiniti i prije i nakon šamara, no uspio se kontrolirati, kao što je i Lucija trebala napraviti. Da je pak on nju udario, nastala bi hajka neviđenih razmjera, dok se Luciji još aplaudiralo, što je po meni grozno. Ne odobravam nasilje bez obzira na to da li je nasilnik žena ili muškarac. Bolje bi bilo da je ustala i rekla da ne želi raspravljati s njime, no nije to učinila već se svjetski osramotila i pokazala svoje pravo "ja".



Kasnije se Lucija natezala s Antom - nije joj uopće bilo problematično što duplo stariji čovjek baca po njoj kao đubre po njivi, valjda joj je bilo lijepo biti u središtu pozornosti, što očito voli. Na scenu u vlaku gdje diže majicu i kakti pleše trbušni ples sam osjetila žestoko susramlje.



Kasnije su prikazali i božićnu scenu gdje je Marija došla u posjet Saši i dečkima s kapicom Djeda Mraza, te im donijela darove. Lijepa gesta s njene strane!


Saši je bilo neugodno, pogotovo kad ga je Marija počela ispitivati zašto je nju prvu izbacio. Saša joj je iskreno rekao da ju je izbacio kako ne bi razvila još snažnije osjećaje i jer je nije htio povrijediti s obzirom na to da joj te osjećaje ne može uzvratiti. Ipak, pokopao se izjavom kako su njemu najvažniji izgled (ponovno je to istaknuo kao prvu stvar) i ljubav. Marije mi je pak bilo žao kad je govorila da je teško "kad voliš nekog, a on voli nekog drugog", te da joj "srce pati i vene". Nije li to ipak malo previše za tako kratko vrijeme? Ok, simpatija, ok čak i zaljubljenost, ali ljubav?! Osjetila sam susramlje zbog tih njenih izjava i tužnog pogleda.


Moja prognoza: Čula sam da se Saši vratila žena, nadam se da ga neće ponovno ostaviti. Oni preslatki dečkići nisu to zaslužili, zbilja su medeni.

Marija će se vjerojatno udati u roku od godine dana, sad kad je pokazala cijeloj naciji kako je draga osoba i kako je potencijal za pravu ženu-majku-kraljicu. Želim joj sreću, zaslužila je jer se čini kao OK žena.

Lucija, joj Lucija. Nadam se da će što prije odrasti i shvatiti da u životu nije najbitnije konstantno se zabavljati, ne vodeći pritom brigu o tuđim osjećajima. Curica joj je preslatka i nadam se da će je dobro odgojiti.

Mica Kuharica: Koliko god Saša bio ljiga od čovjeka, naspram Lucije je ispao pravi gospodin!
Onaj šamar i njeno agresivno ponašanje je bilo prestrašno! Prijavila bih ju zbog napada, kako ju nije sram!
Da je to Saša napravio, svi bi se digli na noge, mediji, B.a.b.e., dobio bi prijavu, a kad ova razmažena starleta iz čista mira udari čovjeka to kao treba biti smiješno ili što već.
Ne podržavam nasilje bilo koje vrste.

Za Luciju nemam lijepe riječi, imati 20 godina, dijete koje ti odgaja rodbina dok se ideš okolo svlačiti, navlačiti, skakati po šankovima i šamarati ljude.
Agresivna krkanka, čudi me što joj socijalana služba još nije pokucala na vrata.
I takva ide Saši govoriti o odgoju djece.
UŽAS!

Uopće neću ni pisati više o njoj i Saši jer sam zgrožena.

Samo ću još spomenuti Mariju aka Kedžu. Bilo mi je neugodno zbog nje sinoć, ok, izbacio te lik, a ti mu dođeš cviliti kako veneš od ljubavi i da ti se pravda jer mu se nisi svidjela, bože, koliko sramote ti još treba?

                                                                                    Izvor

Moje prognoze o ovo troje: Saši se vratila žena i nadam se da će biti sretni te da će oni preslatki klinci imati roditelje kakve zaslužuju.
Lucija - iz poštovanja prema njenom djetetu neću ništa napisati.
Marija - sudeći prema njenom FB profilu i oskudnim erotskim fotkama započela je kampanju da si nađe muža,  vjerujem da će i uspjeti, sve najbolje joj želim!


Koji su vama bili najzanimljiviji dijelovi ove sezone? Koji su vam se kandidati najviše, a koji najmanje svidjeli i zašto? Zbog čega ste uopće pratili Ljubav je na selu?

- Vaše Meow i Mica Kuharica -

Broj komentara: 19:

  1. Ime za ovu sezonu je: "Katastrofa je na selu". Moj striko nije imao sreće što je sudjelovao ove godine,a nije ni kriv,jer se nije on prijavio. Ovi tamo neki što su došli k kandidatima/kninji nisu za Tv,jer su još totalno nezreli,a na kraju svega se i pokazalo da gradska djeca nisu za selo i posao.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ah, valjda je zato i zanimljivo spajati selo i grad - ljudima bude zanimljivije. Ipak je striko našao ljubav, tako da mu ne treba biti žao. ;)

      Izbriši
  2. Odlični opisi! Kako sezone odmiču sve više ljudi se prijavljuju samo radi publiciteta, i onda redovno takvi budu i odabrani za romantično putovanje, i onda se oni koji su ih odabrali čude... ma...
    nego kako se zove na fejsbuku Marija? Ako se ne varam Burukčić joj je prezime ali ne pronalazim ju :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Može Marijin link od fejsa??

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. https://www.facebook.com/maja.barukcic

      Izbriši
  4. zove se maja marijana tigrica...tako nesto, mislim da je između marijana i tigrica prezime al nisam sigurna

    OdgovoriIzbriši
  5. Sezona je završena
    Cica-fest je prošao
    Bilo je svega i svačega
    A bilo je i showa za svakog
    Nekima smo se svidjeli,nekima ne
    Sve je to ok
    A sve u svemu bila je to isključivo zabava za naciju petkom navečer i to u stilu "jesmo vas"
    Naravno,prevarili smo se
    Gledatelji su nas shvatili stvarno,a ne kao glumce
    Naša je priča trajala kratko,ali još će nas dugo pamtiti i pozdravljati prolaznici na ulici,pružat nam ruku i zajedno sa nama popričati kako je prošlo,tko je sa kime ostao,jeli bilo ljubavi,a i neizostavno pitanje,što nam je to trebalo
    Nitko od nas nije idealan,ali nije nam ni bio cilj da ispadnemo savršeni,već da se prikažemo prorodni kakvi jesmo,mada mi je jasno da nas gledatelji nisu upoznali ni 50 posto
    Uglavnom,ljubav (novac) je ta koja pokreće svijet
    A kad je ljubav u pitanju ljudi koji su zaljubljeni različito reagiraju,a ljubav nije ta koja se nalazi
    Ljubav se događa,ona dolazi sama,i rađa se kad je najmanje očekujemo
    Moja je ljubav pored mene i sja svojim punim sjajem
    Svim sudionicima LJNS želim sreću da im se ostvari prava i iskrena ljubav,i da im LJNS ostane u lijepoj uspomeni

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala na komentaru, tko god da je ovo iz LJNS napisao :)

      Sad sam malo znatiželjna i tko je napisao ovaj komentar ;)

      Meow

      Izbriši
    2. Zvonimire ,ovo si stvarno prekrasno napisao i slažem se svakim dijelom tvojega teksta. Žao mi je što se nismo bolje upoznali, ali nadam se da će biti još prilike. Drago mi je da si našao ljubav i moram ti reči da j stvarno jako lijepa i simpatična žena..a koliko sam čula i jako pametna i draga.
      Hvala na lijepim željama za sve i pridružujem se tvojim mislima ...

      Izbriši
  6. Cure, plakala sam od smijeha, super ste.
    Jako me zanima što misli Tatek o prizoru Ante u tangicama... Možda mu je to odvratilo pažnju od Ivana. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :)

      Vidiš, vidiš...to nam nije palo na pamet. Ipak, nisu bile črljene... :(

      Meow

      Izbriši
  7. lol, da znate da sam večer provela uz vas i ljns i sad mi je skroz ža šta to čudo nisam gledala, čini mi se da sam puno humora propustila ;)

    OdgovoriIzbriši
  8. Hahahaha divim Vam se na opisima!!! Umirem od smijeha... I da trebala sam barem cahuru staviti. Hahaha URNEBESNI ste!!!! Marina Santor

    OdgovoriIzbriši