utorak, 14. svibnja 2013.

Kvalitetni & jeftini proizvodi -> Zverkini kozmetički favoriti

Mislim da smo svi već naučili da cijena nije uvijek mjerilo kvalitete pa tako i kad je riječ o kozmetičkim proizvodima. Da ne duljim, evo nekih od mojih omiljenih proizvoda, koje si stvarno svatko može priuštiti.

1) Afrodita šampon od koprive 


Pakiranje: 1 l.
Cijena: 18, 99 Konzum internet prodavaonica

Iako se nalazi u nepraktičnom pakiranju od jedne litre, ovaj me šampon oduševio. Otkad koristim ovaj šampon odbacila sam regenerator i uopće nemam problema s raščešljavanjem kose. Kosa mi je meka, ima lijep sjaj i ne masti se brzo. Miris je blag i ugodan. Pohvala ostalim Afrodita šamponima.

2) Gabrini i Rapsodi lakovi za nokte


Pakiranje: 11 - 14 ml
Cijena: 8 - 10 kn u bolje opremljenim kineskim trgovinama, deseticama i sl. (Osijek - Portanova, Zagreb - na Črnomrecu, štand kraj tramvajske, Split - čajna šopovi)

Sa Gabrini lakovima sam se slučajno susrela prije dvije godine i otada sam skupila finu kolekciju spomenutih. Imaju jako velik izbor boja i time su mu oduševili. Miris, tj. smrad jest minus, ali nađite mi lak za nokte koji miriše. Što se trajnosti tiče, tu nisam mjerodavna, jer ne nosim lak dulje od tri dana.

3) Golden Rose ruževi za usne (u crnom pakiranju)



Pakiranje: 4, 2 g

Cijena: 20 - 30 kn, ovisi gdje ih kupite. Ja sam svoje u Refanu.

Ovi ruževi nadmašili su mi mnoge ruževe višeg cjenovnog ranga, poznatijih kozmetičkih kuća, upravo zbog svoje dugotrajnosti. Dolaze u mnogo nijansi, u jednostavnom crnom pakiranju i imaju specifičan miris "starih" ruževa (iz osamdesetih i devedestih). Jedini minus im je što su suhi pa uvijek nanesem balzam za usne ili sjajilo.

4) Essence pigmenti



 Pakiranje: 1, 4 - 3 g (ovisno o nijansi)

Cijena23 kn (DM)


Koristim ih kao sjenilo ili eyeliner (nanosim kistom za eyeliner) i izuzetno sam zadovoljna njihovom postojanošću i bojom/ama, koje se lako mogu kombinirati. Kupila sam ih nakon što sam pročitala odlične recenzije na raznim kozmetičkim blogovima i nisam požalila.

5) Cien odstranjivač laka za nokte (plavi)


Pakiranje: 200 ml, s pumpicom
Cijena: 15 kn u Lidlu.

Praktičan zbog pumpice, ugodna mirisa i ne isušuje nokte - ne sadrži aceton. Odlično skida i lakove sa šljokicama. Definitivno najbolji odstranjivač laka koji sam probala. 15 kn možda i ne djeluje uberjefitno za odstranjivač laka, ali kad uzmete u obzir mililitražu i to da jako dugo traje (ne treba ga puno za skinuti lak) te da je bez acetona, rekla bih da spada u jeftine i kvalitetne.


- Zverka


Broj komentara: 7:

  1. Potpisujem za essence pigmente, taman planiram raditi post o njima uskoro.
    Super su mi i Catrice Defining Blush rumenila, jako pigmentirana, super se blendaju i postojana su.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Morat ću probati to Catrice, dosta cura ga hvali. Neki dan sam razbila svoje Artdeco. :(

      - Zverka

      Izbriši
  2. Moram probati Afroditin šampon jer mi se kosa dosta mrsi. Inače imam njihov gel za tuširanje od lavande i odličan mi je :)

    OdgovoriIzbriši
  3. GR ruževi su hit nad hitovima! Nešto pregenijalno, za sitne pare.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Je l' da? :D Općenito sam zadovoljna njihovom kozmetikom.

      - Zverka

      Izbriši
    2. Vidila sam na nekim blogovima da GR ruževe čak uspoređuju s MAC-om, al ja nemam MAC ruževe pa ne mogu sad potvrdit skroz (imam samo sjenila, a i to mi je juhuuuuuu!!! <3) :D

      Izbriši