utorak, 7. svibnja 2013.

Fenomeni među ženama koje ne razumijem

Čokoladni falus

Zavladala je posvemašnja histerija među ženama koju sam nazvala čokoladni falus (jer je ona riječ na k nepristojna). Gotovo je nemoguće prisustvovati djevojačkoj večeri (zabavi) na kojoj nema slastice koja nije u obliku falusa. U zadnje vrijeme epidemija se proširila i na rođendane. Osim što naprosto morate imati slastice spomenutog oblika, morate se i slikati kraj njih. Poželjno je da ih ližete ili jedete i smijete se. To prati i objava (slika) na fejsbuku, jer svi već znamo - ako nije na fejsu, nije se dogodilo.
Vjerujem da ste svi već imali priliku biti na jednom takvom eventu (divna hrvatska riječ) ili barem vidjeli slike sa njih pa znate o čemu pričam. 

Evo tipičnih primjeraka o kojima pišem:



Doduše, ovaj primjerak torte me već plaši. Ti penisi(ći) izgledaju kao da imaju candidu.



Ovdje nije riječ o klinkama, nego o odraslim djevojkama i ženama koje su već vidjele jedan ili više primjeraka (neke čak i u različitim bojama) uživo i koje se hihoću na kur muški spolni organ. Mislila sam da je ta fora prestala biti smiješna negdje u 1. srednje, kada se isti crtao po bilježnicama i umiralo se od smijeha. Ne pitajte me zašto. Nema na njemu ništa smiješno. Odnosno, ne bi trebalo biti.
Jedino logično objašnjenje ovom fenomenu je, po mom mišljenju, taj da su žene spojile ljubav prema slasticama i penisu u jedno. Samo, i dalje mi nije jasno zašto je to smiješno.

Zamislite ovo u muškoj izvedbi - torta Eye of Sauron i naslikavanje.




Zajednički odlasci  na WC 



Još jedan fenomen raširen među ženskom populacijom je i čoporativno odlaženje na toalet. Riječ o WC-ima po javnim mjestima, naravno. Moguća objašnjenja:
- ogovaranju jedne od prijateljica koja je s njima izašla,
- komentiranju nekog frajera,
- akutno alkoholiziranom stanju i nemogućnosti samostalnog odlaska,
- previsokim petama i potrebnoj pomoći pri hodanju u njima (u kombinaciji s alkoholom),
- fobiji od samostalnog odlaska na WC,
- žene, jednostavno, ne mogu šutjeti ni tih nekoliko minuta kojih čekaju red.


Otvaranje usta prilikom nanošenja maskare na trepavice




Zanimljivo je kako većina žena otvori usta dok sama nanosi maskaru, a kad ih netko drugi šminka to ne rade. Zašto je tome tako, ne znam.




- Zverka




Broj komentara: 6:

  1. Joj kako mrzim čoporativni odlazak na wc. Pusti me da idem pišat sama :D Nikad mi to nije bilo jasno, jedna frendica mi je rekla da je nju sram ić sama kroz birc do wca, pa kao, u dvoje joj je lakše :zbunj:

    Jedino podržavam tu praksu u jednom lokalnom kafiću di je samo jedna kabina, i onda je fakat dosadno tamo stajat 10 minuta kolko treba ženkama da obave kaj imaju (još jedan fenomen koji ne kužim):)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, ni meni nije jasno što nekima tako dugo treba.

      - Zverka

      Izbriši
  2. Joj ovo sa falusima mi je odvratno i tako seljački! Nisam na sreću još uvijek prisustvovala takvom rođendanu/fešti/djevojačkoj gdje su dotični virili iz slastica i sva sreća pa i moje frendice imaju isto mišljenje kao i ja o tome pa neću na svojoj djevojačkoj jednog dana morati rezati falus i stavljati ga na tanjuriće svojim gošćama :)Ovo za čoporativni odlazak na wc, mogu samo reći kako to više ne radim/o, dok smo bile klinke i tek počele izlaziti to nam je bilo sasvim normalno, ne znam zašto...a maskara, ja npr. ne otvaram usta dok ju nanosim :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ni ja ne otvaram usta. Kad ju nanosim, je l'.

      - Zverka

      Izbriši
  3. Objašnjenje ovog s maskarom: otvaranjem usta se rasteže koža pa se i oči više otvaraju, čineći i najmanje trepavice "dostupne" za smrtnosni crni muljavi napad maskare.
    Meni nisu jasne ženke koje imaju duge umjetne četvrtaste nokte dugačke po 10 cm. Najbolje su mi stiletto ili našiljene kandže. One koje ljube svoje ljubimce u usta ili im daju da ih ližu po faci dok jer ker npr. lizao jaja prije toga :D Znam neke koji ljube svoju djecu u usta, to mi nije jasno, koji prokleti falus??
    p.s. Zeznuo vam se html, vidim prekid na dijelu "ukupno prikaza stranice" ovdje

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja sam neki dan vidjela curu sa duuugim stiletto noktima u trgovini. Ženska je nekako čudno držala ruke dok hoda. Kao da se boji da će samu sebe (ili nekoga drugoga) ozlijediti.

    - Zverka

    OdgovoriIzbriši