četvrtak, 6. studenoga 2014.

Ljubav je na selu, 5. sezona, vol. 5

Peta sezona emisije Ljubav je na selu se bliži kraju, polako, ali sigurno. Stvari se zahuktavaju, neki kandidati napuštaju imanja, a neki počinju i "prljavo" igrati...


KOD DANETA


Meow: Dane je napravio "svečanu" večeru za cure i tom je prigodom doveo par frajera koji su izgledali kao dobrano nacugani lokalci koji su se tamo slučajno našli kad su osjetili miris janjetine. Riječ nisu progovorili, osim što su se dogovorili da će razdijeliti "robu" (imam osjećaj da tim ljudima, skupa s Danetom, žene ni ne vrijede više od stvari). Ajde, Dane se barem napokon presvukao u drugi od njegova očito 2 jedina outfita.

Dane im je opisivao u detalje recept za neke gadne iznutrice dok su se Đezva i Vita pogledavale s gadljivim izrazom lica. Ne znam je li Dane blentav ili to namjerno radi, a zna da je Vita vegetarijanka i da se Đezvi to gadi. Vita, u kričavom outfitu i s treši tetovažom na nadlaktici je rekla da joj je Dane pojeo dušu tom posljednjom večerom, a čudi me da ona nije pojela njegovu nakon siromašnog alternativnog menija - paradajza i krastavaca, bez soli i začina.

Vita mu je zato odlučila zapapriti, pa ga je našetavala sa svojim zahtjevima za sirom i začinima, dok je ovaj pi*dio. Mislim da ga je dobro prokužila i čekala da skine svoju Dobri Čika Dane masku i pokaže svoju sirovu stranu, što joj je donekle i uspjelo.

Za to je vrijeme Kedžo Tigrica bezbrižno grickala mesinu i zaključila da je Vita htjela PROVOKACIRAT Danka. Super mi je kako je Tigrica inovativna i u svakoj epizodi smisli novu riječ ili izraz, poput "šoferirala sam kormilo". <3

Harmonikaš je zbilja, kako je Vita rekla, svirao kao da je na komemoraciji. Možda je svojom pjesmom radio posljednji ispraćaj žrtvovanom janjcu?

Zanimaju me 2 stvari: 1.) Zašto se Dane stalno dere dok priča? 2.) Zašto je Đezva uvjerena da joj dobro stoji frizura koju su nosile djevojčice 90-ih, reš pečen ten i kreč rozi ruž? Na mahove sam imala osjećaj da gledam Geordie Shore, a ne Ljubav je na selu.



Na kraju Vita nije uspjela izbaciti Danka iz takta, ali je zato Đezva izbacila iz takta nju špricanjem vodom dok su se vozili u čamcu. Bila mi je prekomična Vitina reakcija - rekla je da neće pričat s njom osim ako joj poljubi stopala, nakloni se i javno joj se ispriča. Bože Petra, pa Đezva je kraljica, neće se valjda ona tebi klanjati?!

I onda, kao šećer na kraju - najveličanstveniji moment epizode: Dane je napokon skinuo šešir. Bio je to prizor za pamćenje - on ima FUDBALERKU. Moje malo trešersko srce je zatreperilo snagom sto sunaca. Ne znam kako to nisam ranije primijetila.



Mica Kuharica: Vita Maslačak je jedina svijetla točka ovog seljačkog porno horora na Braču, bar se u tim trenutcima nasmijem, za razliku od Djezmikinih roditelja koji gledaju kako im kćer pred cijelom zemljom navlači i pipka starac i još joj govori da je IMA, tj da je debela. Prajsles u svakom slučaju. Jadni ljudi. 

Djezminka treba i da se prestane šminkati u mraku te nositi srednjoškolsku robu svoje starije sestre, ženo sada je 2014 godina i u Hrvatskoj smo, nije 1998 godina i nismo u Rumunijimi. 

Žao mi je Tigrice koja je očima jela onu janjetinu ali se zbog cura koje KAO ne jedu meso ili im nije fino, morala suzdrzati, nije lako glumiti kvazi damu i to pred tanjurom pečene janjetine i Danetova dva frenda koji izgledaju kao da su ženu vidjeli samo na tv-u. Ako i znaju sto je tv.


Zverka:

Ona janjetina je izgledala ukusno.



KOD MATIJE


Zverka: Dođeš u show u kojem se natječeš za nakolonost nekog tipa i onda se žališ što je druga u prvom planu. Jepika, bori se ako želiš biti u centru pozornosti. Ne mislim pritom da obučeš prozirni negliže za doručkom i jedeš bananu, gledajući ga cijelo vrijeme u oči.                                          

Što da obučem večeras u klub, pomislila je Mira. Znam! Obući ću traper jaknu koju sam nosila na farmi. Njen miris podsjetit će Matiju na dom.


Meow: Fascinantno mi je i zanima me otkud Ivana vuče svoje ogromno samopouzdanje - loše pjeva, šminka se prenapadno čak i za jednu drag queen i prenaporna je s tom svojom ulogom centra svijeta - nestašne i zavodljive slatkice koja nije kriva što je vatra živa. Romina i Poglavica Čelo Crna Obrva su bile totalno ljubomorne kad je Matija, za kojeg sve više postaje očito da je djevac, blejao i crvenio se dok se Vatrica Slatkica naginjala preko traktora, potom plesala u klubu i vukla Matiju da pleše s njom. 

Crnoobrvna se već počela ograđivati da joj se Matija ipak ne sviđa - ipak nije ni ona toliko blesava, pa zna da je bolje da kaže da joj se Matija više ne sviđa, nego da prizna da ju je otpilio dosadni i napaljeni balavac zbog Gospođice Na Izvol'te. 

Jedino mi je žao sirote Romine koja se čini kao dobra i draga cura, a totalno je pala u drugi plan jer nije probitačna na tako jeftin način.


Mica Kuharica: Gledali smo opet uvod u intrigantni soft pornić bugarske produkcije u kome glavnu ulogu ima mlada Isabella, mlada bugarska prodavačica ljubavi i žileta na pijaci koja mašta da postane plesačica u bugarskom cirkusu i ne bira sredstva da dodje do toga.

Ona upoznaje skromnog berača ruža u dolini ruža, koji još nije imao seksualnih iskustava i to iz sumnje u vlastitu spolnu orijentaciju i druži se sa sa dečkima (u jednog je i potajno zaljubljen) koji rade u bugarskom cirkusu , lukava Isabella saznaje tu informaciju i odluci preko Matije doći do cirkusa.tu su još dvije zle sestre, kao u Pepeljugi,

Mirjana Glavica Kupusa koja vrijedno radi kao lozačica na lokalnom krematoriju (što se vidi po spaljenim i nacrtanim obrvama, jbg,nekad plamen bude prejak) i Romina Karakter Amebe hladna i povučena djevojka koja radi kao mesar u očevoj mesnici. S

ve tri su bacile oko ili obrvu na mladog Matiju, i pokušavaju ga osvojiti ženskim čarima, mlada Isabella ulazi najhrabrije u to i pokušava polugola zavesti Matiju ali joj ne ide sve dok to ne pokusa napraviti pred njegovim prijateljima , jer Matija od straha da se ne otkrije njegova prava spolna orijentacija nakon sto Isabella polugola krene plesati u klubu kako bi impresoinirala njegove frendove koji rade u cirkusu, svu pažnju usmjeri u mladu prodavačicu ljubavi i žileta sto naravno zasmeta Glavici Kupusa i Karakteru Amebe toliko da znoj sa čela je u jednom trenutku sprao obrve Glavici Kupusa dok je Karakter Amebe stiskak svoj mesarski nož u džepu, suzdržavajući da ga ne izvadi....Isabella je osvojila dečke iz cirkusa koji ce je preporuciti za ulogu Žene koj guta u cirkusu a i Matijnu pažnju...

No jesu li stvari zasta onakve kakvim se čine... saznat ćemo u sljedećoj epizodi bugarskog soft pornića Bombonijera užitka.



KOD IVICE



Meow: U ovoj epizodi je bilo više emocija nego ikad dosad. Skoro sam pustila suzu kad je Biserka Ivici davala plastičnog konjića, igračku za djecu, za uspomenu. I kad je Kćer Svekrvetina plakala jer Biba ide kući (pritom je to djelovalo totalno fejk, teško da su se baš toooliko zbližile). 

Ivica ju je dugo grlio - nisam sigurna je li to zbog toga što je izgubio ono malo snage što je imao, pa je čovjek malo otpočinuo na Bibi ili je Bibica Bundevica bila u pravu kad je rekla da misli da ju je Ivica nogirao jer se uplašio svojih emocija (klasično žensko samozavaravanje).


Mica Kuharica: Ivica očito ima fetiš na dvobojnokose žene, jer kako objasniti da je ostavio onu dvobojnu čija glava izgleda kao neka kineska igracka na navijanje. Inače, sve tri su mi simpatične i drage žene. Ivica je opet izgledao kao da mu treba promijeniti pelenu.


Zverka: Kristen Stewart i Steven Seagal, imate konkurenciju - Ivicu Stapića. Čovjek ima jednu facijalnu ekspresiju.

Kad je Biba izbacila iz sebe onu verbalnu izdrkotinu o tome kako se on uplašio svojih emocija, malo sam povratila i zaplakala u sebi. Odbijam vjerovati da žena u njenim godinama puši ta Cosmo sranja.

Što se općeg potopa tiče - red empatije, red preseravanja kako to obično biva u rijalitijima.



KOD MARIJANE


Mica Kuharica: I ode Slavko, ode...cak je i ridao na podu wc-a , suza suzu goni, bas je bilo tuzno za gledati. Da se razumijemo nije Slavko plakao za Marjaninom zeljeznom rukom, vec sto vise nema besplatne pijače. Tuga.


Zverka: Mico, Slavko nije bio pijan, on je taman. On je pravi čo'ek - mačo šofer koji se ne boji pokazati svoju emotivnu stranu (epizoda Nisam krivac što sam emotivac u wc-u). 


Meow: Netko je u RTL-u dobio po prstićima, u to sam sigurna. Kakva je to montaža? Najprije Marijana kaže da ostavlja Slavka, vidimo Darijevo skrušeno lice i onda odjednom Slavac ide doma?!

Slavko je od silnog uzbuđenja (zlobnici bi rekli od cuge) pao u grmlje, skupa s Marijanom, dok su se opraštali. Kasnije je plakao i lio gorke vinske suze (zbog Marijane ili besplatne cuge kojoj više neće imati pristup, to ostavljam vama da prosudite). Također je i priznao što se zaista dogodilo s Mirjanicom Obrvicom - ona ga je zvala u sobu, a kako je ostao cugati i zakasnio na čvenk, odlučila mu se osvetiti prijetnjama da će zvati policiju. Istina ili halucinacija uslijed previše popijene cuge?

Marijana je napokon u ovoj epizodi ponovno izgledala lijepo i kao da ima 28 godina, a ne kao tetka Darinka iz Munchena, 

Bernard i Dario su u ovoj epizodi bili zanimljivi kao Patrik kad ponavlja "govno, gnoj, fuj".





KOD DRAGANE


Meow: Dragana, prava grumpy lička čka je zanimljiva i vesela kao pregled prostate - uopće mi nije jasno zašto se ova trojica trude oko nje. 

Najveće sam susramlje epizode doživjela kad je Zoki pustio "I like it" od Enriquea Iglesiasa. Pritom je bio jedini kojem se njegov "ples" (nisam sigurna je li imao nekakav napadaj ili je to zaista bio ples) zaista i svidio. Ostalo troje se pogledavalo s neugodom, a ja sam scenu gledala kroz prste. Ako ste slučajno propustili tu scenu, izvolite demonstraciju njegovog plesnog umijeća:


Trebalo bi spojiti njega i Ivanu Isabellu - oboje su uvjereni da su talentirani, a pojma nemaju: on plesati, ona pjevati.


Mica Kuharica:  Ta mala je tako dosadna, nezanimljiva i dosadna ženska, jesam li rekla dosadna? Jedinu draž joj daje to sto se odijeva kao neka emo girl koja sluša Rajmstajn a kad ono, Draganče otkida na cajke. Uvjet da bi bio dečko od Dragane je očito da moras slušati cajke, imati nabrijanu golf dvicu i poster Mileta Kitića na zidu te biti krkan u nastajanju, kao onaj Nemanja. 

Bas mi je bilo žao Zorana, baš se zaljubio i trudi se osvojiti ovu emo folk divu, pa makar se sramoti plesom u praznoj birtiji ili svojim pjesmuljcima, bar se trudi. Ali uzalud, Dragančetu je dovoljno da ona dvojica podrignu pivu na refren pjesme Šabana Šaulica i gotovo, mala je dala. Pardon, pala.


Zverka: OKE, Dragana i ovih dvojica bff-ova, skužili smo - slušate cajke i uši vam krvare na drugu vrstu glazbe. Očajno mi je ovo šikaniranje Zokija. Ponašaju se kao neke babe, a ne dečki sa 20 i kojom godinicom. Da, možda nije neki plesač i pjesmice su mu lošije od Vjeke Truljić, ali što sad!? Cura mu se svidjela i na taj način ju pokušava osvojiti. U svakom slučaju bolje nego Idem kakati kod Karla spika (smrdi, smrdi, užasno smrdi!).



Kako vam se svidjela ova epizoda? Jesu li Marjana i Ivica dobro izabrali? Što mislite - koga će Dragana, Dane i Matija poslati kući?


- Vaše Grumpy Čke - 

3 komentara:

  1. Zbog par vaših pročitanih osvrta, sada sam i ja počela gledati ovu do sada vrlo nezanimljivu sapunicu. I ne samo to, počela sam listati sve vaše tekstove od ranije. Umirem od smijeha! Pa gdje samo nalazite inspiraciju? Fakat ste lude! :))

    OdgovoriIzbriši
  2. Čitate misli! Komentari su vam odlični!

    OdgovoriIzbriši
  3. Onaj Patrik se pravi teški šminker, ali zato javno priznaje da sluša narodnu muziku. Još kad bi siroče znao što je to narodna muzika… No morate priznati da konstantno pipka emoDragu i čini se da joj tu uopće ne smeta.
    A najviše me nervira ona mrtva priroda Matija. Dakle, tip je odvratan. Ljigav i bezbojan.

    OdgovoriIzbriši