petak, 21. studenoga 2014.

Ljubav je na selu, 5. sezona, vol. 7

Tamtaramtaaaaam - novi osvrt na ovotjednu epizodu LJNS je tuuuu!

Krenimo na posao... :)



KOD MATIJE


Zverka: Za vježbanje u vrtu Ivana je odlučila obući tarzan pareo koji glumi haljinicu na špiceve iz kolekcije Alke Vuice 2005. te crne čizme. Look je upotpunila crvenim ružem i light Jovankom na glavi.

Nike Mira je odbacila nezaobilaznu traper jaknicu i zablistala u sportskom izdanju. Odlučila se za minimalistički makeup sa istaknutim obrvama. Kako li samo uspijeva izgledati tako dobro sa čak 33 godine? Odbijam vjerovati da nije išla pod nož.

Mira je kasnije, poput superjunaka, uskočila u svoju traper jaknicu i odlučila iznenaditi Matiju delicijom koja bi posramila vrhunske kuhare - mesom u umaku od gljiva. Vodila je svoju mladu i neuku pripravnicu, korak po korak, u spravljanju ovog kompliciranog recepta.


Mica Kuharica: Molim Miru da mi javi di je kupila onu nesretnu traper jaknu koja je jebeno svemoćna i za sve prilike, možeš gaziti po njivi u njoj - izgledaš savršeno, ako se voziš na traktoru u njoj - u trendu si, ako hraniš stoku u njoj - premoćno izgledaš, nakon izlaska iz štale u njoj dovoljno je podebljati obrve crnim flomasterom i eto te u Samoboru kako jedeš kremšnite i zavodiš mladog junfera, opet u traper jakni i izgledaš savršeno. Sutra ju opet odjeneš i dinstaš luk i okrećeš šnicle u njoj i izgledaš svjetski. Za sve prilike. To ni Karl Lagerfeld ne bi smislio.

Ova Izabela na ovoj fotki u ovoj dva broja premalenoj poliesterskoj spavaćici rumunjsko-kazahstanskog podrijetla je urnebesna.

I još kad se sjetim da se Mira I Izy ovako javno sramote da bi osvojili srce nekog ex debeljka junfera koji ima karaktera koliko i dlaka na tijelu (0,001 posto), zubofaličan je i spava u dječjoj posteljini.

                                                                                         

Meow: Sigurno ste se pitali kako je Matija izgledao s viškom kila. Izvolite. :) Njegov pogled kao da govori: "Hoću li se ikada poseksati?" Friendzone level: pro.


Iako su Zverka i Mica rekla sve o traper jakni, ne mogu je ne komentirati. Ne mogu. Jednako kao što i ona očito ne može NE odjenuti spomenutu, dva broja premalenu traper jaknu. Ona i Dane su kao u onoj izreci "once you go black, you never go back", samo što je kod njih "once you go denim, you never wash it and take it off".

Ne mogu vjerovati da Glavica Kupusa aka Obrve powered by Marker zbilja misli da izgleda dobro za svoje godine. Ukoliko se ispostavi da je ona 59-godišnja prijateljica noći na zalasku karijere, možda bih se i složila s njom. Glavno da ona pod*ebava Izačega za štangu, a to što sama izgleda kao ocvala "česka porno herečka", nikome ništa. Da ne bude da je stalno kritiziram, moram i pohvaliti našu Miru. Crveni ruž joj tako predivno ističe čelo.



KOD MARIJANE


Mica Kuharica: Gotovo je, Bernard je novi zaposlenik imanja Tikel. Marijana je u dogovoru sa bratom i ostatkom obiteljske Hitlerove mladeži i stareži, na osnovu procjene fizičke izdržljivosti koju je mladi Bernard pokazao kroz različite testove: koliko lopata gnoja može ubaciti u prikolicu u minuti, koliko hrastovih trupaca može povući odjednom, koliko metara drva može nositi na leđima uz brdo itd.. odlučila da ostavlja Bernija. Mana mu je samo što može puno pojesti, ali i to im je jeftinije jer Slavko Slinavko, koji je bio prvotan izbor, ispao zbog financijske uštede obitelji Tikel, jer je mogao puno popiti. Ovako će jadnog nadničara Bernija hraniti kostima i starim kruhom, a on će da vuče plug ko sumanut.
Berni, sretno!

Inače, Marjana izgleda i ponaša kao muška verzija Indire Vladić iz mlađih dana.


                                                    
Meow: Jel se to meni čini ili se Berniju iz epizode u epizodu sve više smanjuje glava i povećava vrat? Neodoljivo me podsjeća na olovku s polupotrošenom gumicom na vrhu. Najbolje mi je bilo kad je "pohvalio" Marijanu da mu je ona super i da nije ljepota sve. Hebeš takav kompliment koji zvuči kao lijepo zapakirana uvreda.

Uskoro je došlo vrijeme u ovoj turističko-promotivnoj emisiji da robovi...ovaj, nadničari...ovaj, natjecatelji plate pljukance s tartufima svojim radom i počupaju korov oko "samo" 800 maslina. Baš mi je bilo žao ta 2 siročeka. Već zamišljam ljubav na selu s Marijanom. Berni: "Marijanaaa, ja bih se seksao." Marijana: "Da vidimo, koju pozu želiš?" Berni: "Paaa, može misionarsku i doggy?" Marijana: "Čekaj da provjerim u tekici...da, da...to bi bilo okopavanje 34 masline, iskopan 1 tartuf u vrijednosti 50 EUR i 2 trupca odvučena s jednog kraja imanja na drugi." Bernard (tužno lice): "A dobvo..."


Zverka: Bevnavd je iznenadio Marijanu romantičnim piknikom. Pitam se po čemu li se taj piknik razlikovao od običnoga, osim po pridjevu. Slično je sa romantičnim večerama i šetnjama u ovoj rijaliti sapunici. Pardon, romantičnoj rijaliti sapunici.





KOD IVICE



Meow: Ivica je totalni antipatični sajko. There, I said it. Ono njihovo paradiranje u nošnjama je bilo previše za moje osjetljive mačje oči - Ivana u ulozi "Snaša sajko pogleda", Marija u ulozi "Drag queen snaša", Cica kao "Pobresita Consuelo snaša" i Ivica "Bećar Nemamsnagenizašto Corleone". Svi su izgledali kao da su se dobrano najeli bunike.


Kćer Svekrvetina je dala svojim robinjama zadatak da naprave bundevaru za veleuvaženog Oca. Pritom je stalno podbadala Mariju, koja je nije impresionirala dovoljno da je prigli kao snahu, već je nabrusila nokte da je sredi. Ipak je ona tradicionalna žena i zna cijeniti dobru, samozatajnu i veselu Cicu koja svaku nedaću i zadatak prihvaća s osmijehom, a nije kao ova moderna Marija, koja pohodi Zrće, sluša Maura Picotta i farba se u crveno-crno kao i ostale techno fufe koje ne znaju prave, tradicionalne vrijednosti.

Odjednom, veselo čavrljanje je prekinuto. Ptice su prestale pjevati. Cvrči su prestali cvrčati. Svi smo duboko udahnuli - na scenu je stupio Don Ivica "Mommy Issues" Corleone i ukorio ih za teški prijestup! Nisu nosile pregaču i maramu. 5 udaraca šibom po goloj stražnjici i 38 minuta klečanja na kukuruzu!

Ne mogu vjerovati da mi se na početku činio kao simpatičan čovjek. Sad sve više izgleda kao neki napaljeni kontrol frik. Koji turobni lik. Prođe me jeza čim ga vidim na ekranu.

Na kraju je tu cijelu bizarnu atmosferu prekinula njegova odluka - Cica ide doma! Kokoši su zakokodakale, konji su se oglasili, koze zameketale, a Kćer Svekrvetina je ispustila bolni krik! "Ja ne odobravam! Tata, što si to učinio?" Negdje daleko, Gabriela Spanic je podigla obrvu i rekla: "Svaka čast, mala, nadmašila si me."



Zverka: Sasvim je očekivano da je Ivica odabrao Crvenu. Sve je krenulo sa romantičnim (jer nije bilo običnoga) piknikom sa tom vatrenom ženom dvobojne fizure. Nakon njega uslijedila je prava vizualna poslastica - Crvena u nošnji. Koji muškarac bi bio imun na tu pojavu i mrdanje u kolu? Kada je probao njenu pitu, sve je bilo jasno - ona je ta.


Mica Kuharica: Ovaj Ivica je teški sajko.
Moja mama je nosila pregaču.
Moja mama je nosila krpu na glavi kad kuha.
Moja mama je ovako čistila bundevu.
Moja mama je to bolje napravila.
Moja mama je to brže napravila.

OK, PA ŠTO NISI OŽENIO SVOJU MAMU???!!!

                                                                                                  

Još kad je rekao da izabire onu zajebanticu Mariju (na čijoj je glavi bar jedan fazan izvršio harakiri i sahranio se u njenoj kosi ) i da će on morati još poraditi na njoj tj njenom ponašanju i umijeću...pa kad nisam gađala TV šalicom.

Cica se spasila.



KOD DANETA



Zverka: Tigrica igra na sigurno. Je*o grah i aNdrenalin, muškarcu treba žena koju će čuvati i štititi. Treba mu nježni cvijetak koji bi uvenuo bez njega.

Mica Kuharica: Tigrica Marija, vrhunska tenisačica i plivačica iz Petrinje te vrhunska profesionalna kuharica je izgleda osvojila Danetovo srce i ja se nadam da ćemo vidjeti i povijesni tv trenutak njihovog prvog poljupca, kad njegovi neoprani, žuti brkovi prvi put dotaknu njene plastično skamenjene zube.
Ah ta romantika.


Meow: Ovu Mare je strah i vlastite sjene. Jedino čega je mene strah je njen zubati piranasti osmijeh.

Kad su se vozili na quadu, stari jarac u traperu i s fudbalerkom je stalno pipao Đezvu koja i dalje pokušava glumiti da joj je on simpatičan, a vidi se da joj se gadi svaki njegov pohotni pogled i dodir. Ništa od tebe u novoj sezoni "Krv nije voda". Sorry, Đezvo, ali tako je.

P.S. Nemoj više nositi one tajice, cameltoe look nikome ne pristaje.


Prizor Mare i Đezmin u mečing bojama odjeće je bio gotovo dirljiv. Podsjetile su me na film "White Chicks", a Dane na pohotnog Latrella iz istog filma.



Jedva čekam iduću epizodu, scenu "Dane voli disko".



KOD DRAGANE


Mica Kuharica: Krkanka Draga je izabrala Nemanju, vjerojatno jer Nemanja voli šutati mačiće pred kamerama i bolje se baca na koljena kad zapjeva Mile Kitić, što su osobine koje ona cijeni kod muškaraca.

To šutanje mačke je bilo odurno i suzdržati ću se da ne napišem sve što mislim o toj sirovini.
Inače, Patriku ostaje sjećanje na Nemanju i njegovo znojno tijelo dok su kopali zajedno na njivi kao i sjećanje na golo tijelo Draganinog brata pod tušem, dok ga je špijunirao kroz ključanicu.
Što se tiče Patrika, njemu se isplatilo.

                                                                                               

Meow: Patrik aka "Vino nije alkohol", zanima te kako ti izgleda budućnost ako nastaviš pričati o cugi s tolikim sjajem u očima? Pogledaj Slavka koji je išao kod robovlas...ovaj, farmera Tikel.

Prizor Patrika i Nemanje u šumi kako lože vatru me podsjetio na gay pornić. Samo sam čekala kad će se početi prodorno gledati i bacati lascivne komentare u stilu "želiš li probati moju debelu, masnu kobasicu". Još uvijek nisam sigurna jesam li razočarana ili ne što se to nije dogodilo.

Primijetila sam da su obojica počeli govoriti OKE. Širi se poput epidemije.


Zverka: Ostala sam malo iznenađena ishodom. Mislila sam da će ova dvojica izabrati jedan drugoga i da ćemo uskoro imati priliku gledati spin-off Ljubavi na selu - Lički Brokeback Mountain.



Kako vam se svidjela ova epizoda? Je li, po vama, Ivica napravio dobar izbor? Koji vam je najdraži dio epizode? Što mislite, koga će farmeri izbaciti u idućoj epizodi?


- Vaše Grumpy Čke - 







4 komentara:

  1. Nemanja, šutnula bi ja tebe u to dupe salato i da, daj se presvuci, stalno si u sivoj duksi i laćet'nama.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja sam se također ponadala nekoj vrućoj seksi gej akciji sa kobasicama a kad ono, ništa.
    Što se općenito cijele Draganine ekipe tiče, svi mi se više manje gade. Patrik je toliko naporan, toliko nesposoban za život da se pitam kako je uopće preživio ove 23 godine. Nemanja je oduran i antipatičan i izgleda kao tip osobe koji bi razbio svoju žemsku ako se makne dalje od kuhinje i onda joj vikao da je voli. Baš je ona sirovina u pravom smislu te riječi. Izgleda i kao netko tko se boji sapuna kao vrag tamjana.
    Mirjana malo baca na love child Hitlera i Staljina. Nekako mi je žao Izaštange jer se cura ne čini kao zlobna i pokvarena već onako malo priglupa. Onaj tip cure koji bi u porniću glumio malu ne tako nevinu seljančicu u vrućim scenama na sijenu.
    Svaki put kada Dane zašlata ili Džezvu ili Tigricu, malo si povratim u usta.
    I meni se Ivica činio na početku kao simpa tip ali jebiga, zajebo nas sve.
    Marjana bi se trebala spojiti sa Silvijom iz prošle sezone. Nekako mi obje imaju onu neku gonič robova in the closet lezbijka vibru.

    OdgovoriIzbriši
  3. Misusovo! :D XD nisam gledala niti jednu epizodu, ali idem sad čitati vaše recenzije. ovo je veći treš od one prijašnje sezone, a mislila sam da gore ne može... :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Ahahahahahahahahahahaha. "... Ivana u ulozi "Snaša sajko pogleda", Marija u ulozi "Drag queen snaša", Cica kao "Pobresita Consuelo snaša" i Ivica "Bećar Nemamsnagenizašto Corleone." Umireeeeeeeeeeeem!!! Pa vi niste normalne :D

    OdgovoriIzbriši