subota, 25. siječnja 2014.

3.14Čić odgovara umjesto Googlea

Švrljajući googleovim prijedlozima čovjek može naletjeti na svašta. Tako sam ovim postom odlučila pomoći svima vama koji ste bezuspješno pokušavali pitati Google koješta, umjesto da ste se obratili na pravu adresu.


1. P:

O: Rakija može biti iz više razloga mutna. Najvjerojatni je i soba oko vas je mutna. Predlažem da ne pokušavate ustati u ovom trenutku.

2. P:
 O: Kad ne bi bilo toliko teško, više od samo jedan ljudi bi znalo odgovoriti.

3. P:


O: Zato što je Mustafa imao veću popularnost u telefonskim anketama i naklonost ženskog dijela publike od glavnog junaka. Serija je ipak o Sulji Veličanstvenom, a ne o Musi.

P.S. Slon nije najveća životinja.

4. P: 

O: Zato što je netko ulio rakiju u nju. (Juhu, ne jabuku!)

5. P:

O: Može. Zato suzdržite se od diranja dok ste u ordinaciji. Isprika kako je zgodan ne opravdava vas. Ako to radite dok ste na pregledu, može skužiti.

6. P:

O: Kurve su iz Gajeve preselile u Plavi oglasnik. To su one "atraktivne crnke i plavuše, grudi br. 5" koje "pružaju usluge masiranja situiranoj gospodi".

7. P:


O: Zamolite jednog od Kulena da vas pretvori u biće noći (al ne ono iz prethodnog pitanja). Ja osobno bih preferirala Erica Northmana, no dobro, štono bi se reklo de gustibus...

8. P:


O: Samopouzdanje u sebe nije uopće teško steći, nije mi jasno zašto bi se ovo pitali. Puno bolje pitanje bi recimo bilo kako steći samopouzdanje u druge.

9. P: 

O: Ne. Uši su snobovi i vole samo prirodnu kosu, ili kako je one nazivaju - organsku. Uši nikad nebi mogle biti članovi PETA-e.

Ako imate još kakvih pitanja na koje vam Google teško može dati odgovor, polje komentara je otvoreno urbi et orbi.

Vaša 3,14Čićka.

Broj komentara: 7:

  1. Hahaha, odgovor na peto pitanje i trebalo bi dodat p.s. piše se masturbiram, a ne mastrubiram :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, skužila sam, ali nažalost tek kad sam objavila post. Ja izgleda nikad nisam naučila čitati kako spada. Ako prva dva i zadnja dva slova u riječi štimaju, ja ni ne provjeravam ostala. Tako se i dogodi da pročitam štošta krivo. :D

      Izbriši
  2. hahahahahahaah :D majko mila :D hahahaah

    OdgovoriIzbriši