ponedjeljak, 30. prosinca 2013.

Pitajte Grumpy Čke (epizoda 4)

Drage Čke,

imam jedan problem o kojim ne mogu s nikim pričati, jer mi je baš bed pa ću zamoliti vas za pomoć. Naime, lezbijka sam. To nije problem. Živim s mamom i sestrom i znaju to. U vezi sam 2 godine s najdivnijom curom ikada, ali... Dok sam bila u Zadru na moru sa sestrom na ulici sam naletjela na Vucu. Kao da me grom ošinio. Nikad u životu takvu kemiju s nekim nisam osjetila. Totalno sam se zacrvenila i srce mi je divljački lupalo. Osjetila sam snažan pritisak u međunožju. Morala sam sjesti na klupu. Sestra me pitala jesam li dobro. Nije ništa skužila za Vucu i to, ali sam joj bila full čudna. Od toga dana je prošlo skoro dva tjedna i stalno mislim na njega. Gledam njegove intervjue i spotove na yt. Čak sam se malo dirala.Ne znam što mi se događa. Što je najgore, cura je primjetila da nešto ne štima, ali kako da joj priznam... Šta da radim?! Help!

Nina


Meow: Draga Nina, nismo li se sve barem jednom zapalile za Vucu? Ja, moje prijateljice i sve žene koje poznajem definitivno jesmo. On je jedini frajer koji liječi čak i homoseksualnost. Pokušaj ga zaboraviti. On je jednostavno predobar da bi pripadao samo jednoj ženi, pusti ga da ide dalje solo po svijetu i liječi mlada ustreptala ženska srca od posljedica loših veza, lezbijstva, vegetarijanstva, ateizma i pohođenja cajki. Zrno utjehe za one hladne samotne noći, uvijek ćete imati Zadar i onaj poseban pogled koji ste zacijelo razmijenili...3. 14 Čić: Eh taj Vuco, lomitelj ženskih srdaca. Znam da je teško prihvatiti kako Vuco nikad neće biti tvoj, ali eto tako je. Puštaj ovu pjesmu opetovano dok ne shvatiš da pjeva o tebi Nina:Zverka: Ovo što si ti osjetila ja zovem "Vucin sindrom". Iste simptome imala sam i ja na njegovom koncertu. Kao i većina žena uostalom, neovisno o godinama, bračnom statusu i seksualnoj orijentaciji. Bojim se da je neizlječivo, ali naučit ćeš živjeti s tim. I ja sam. I dan-danas me štrecne kad vidim janjetinu.

Mica Kuharica: I hear ya, sister! U ovom slučaju ne postoji pametan savjet, ne postoji način da se oporaviš ili zaboraviš, samo da pokušaš naučiti živjeti s tim.
Vjeruj, svaka poštena žena-majka-kraljica je iskusila ovo o čemu pričaš, ja također i iz svog primjera ti mogu dati najbolji savjet - nađi nekog poštenog, glasnog i dlakavog Hrvata i udaj se, tako ćeš biti jedan korak bliže Kralju.
Evo, dijelim s tobom i ovu svoju tajnu fotografiju Kralja koju gledam krišom dok mi muž spava i maštam da je ovaj vreli komad janjetine pod njegovim hlapljivim usnama jedan dio mog tijela..
(isto je mastan).
Ah Vuco.

                                                                                                   Izvordrage grumpičke, vidila sam da ste drugima pomogli sa savjetima pa bi i ja zamolila za pomoć oko mog problema. dečko mi radi već 6 mjeseci u jednoj firmi i ima ta kolegica koja ga stalno bari i opsjeda. izazovno se oblaći i ima kurvanjski pogled i vidim da mi ga želi oteti. stalno mu lajka poveznice na fejsu, šalje neke smješne mejlove, nekad na poslu zajedno naruće pizzu i jedu!!! alo! ima curu. kako su neke žene drolje, to je strašno. prićala sam s dragim i on kaže da umišljam, da sam luda.... bla bla.... rekla sam mu da ću ga ostaviti ako ju ne obriše s fejsa i nije jer kaže da je to glupo i da su dobri... pa smo prekinuli na dva tjedna, al smo se pomirili jel se previše volimo. ne znam više šta da radim?? da njoj pošaljem poruku? šta mislite? 

tenaMeow: Koja fufa! Nije ti lako draga Tena, nipošto ti nije lako. Savjetujem ti da tome pristupiš pametno. Nazovi je, pritom plačući i reci joj da znaš da ima nešto među njima i da je ne kriviš jer znaš da je njemu preteško odoljeti, ali da si je samo htjela upozoriti da ti je prenio klamidiju i HPV. To će sigurno ohladiti tu kurvaćetinu i opet ćeš imati svog muškarca samo za sebe. Ako to ne upali, javi nam se ponovno, pa ćemo smisliti nešto opako za tu besramnicu. Sretno!3. 14 Čić: Ajme koja droljetina. Kako ju nije sram lajkati statuse TVOG dečka. Svi znamo da to nije samo lajk, već da tim lajkom te otvoreno izaziva na dvoboj. Nego pitanje: zašto si ti od njega tražila da ju izbriše s liste prijatelja kad si mogla to učiniti sama? Ili nam kroz ovo pismo želiš suptilno natuknuti da sve ovo vrijeme on ti nije dao passworde za sve svoje accounte?! Ako je tako, onda sestro ne bi me začudilo i da šara sa više cura iz ureda.

Kad već oboje ne razumiju lijepo, mislim da je vrijeme da rat otvoreno preneseš na internet. Objavi nekoliko statusa o njoj, ali nemoj napisati njeno ime (jer svi ionako znaju o kome je riječ), i tvoj dečko će preko lajkova shvatiti da si u pravu. Također, ulogiraj se na njegov account i pošalji sebi par ljubavnih poruka pa nek ta radodajka shvati kako on voli samo tebe. Ako ti ne da lozinku sam od sebe, postoji jedan zgodan trik kako ju saznati:
Zverka: Ta drolija ne razumije lijepi način. Pošalji joj nekoliko prijetećih poruka, a ako to ne upali, suoči se s njom uživo i daj stari narodni lijek Šamaromicin.

                                                                          Izvor

Mica Kuharica: Nije problem u toj djevojci, problem je tebi nesretnice! Da li ti je MOŽDA palo na pamet da si ti kriva jer očito ne pružaš svom dečku sve što bi trebala pa je prisiljen tražiti to na drugim mjestima?!
Saberi se i prestani kriviti druge za vlastiti neuspjeh!
Kreni se napokon i ti odijevati kao žena, ostavi se sakoića, košuljica, traperica (bože sačuvaj!), pronađi seksi ženu u sebi i tvoj dečko će gledati samo tebe.
Evo, pošto vidim da si jadna sva operirana od ženstvenosti i dobrog ukusa, pomoći ću ti s par fotografija koje će ti reći u kom smjeru moraš ići.

Ako si crnka i voliš eleganciju najbolje ti je da odgledaš posljednju sezonu Ljubav je na selu i skineš sve pokrete, ponašanje i stil odijevanja  od Đurđice, tajanstvene i strastvene crnke, jer ona je ideal kojem svi težimo.
Znači, ako si tamnija, samouvjerena, poslovna, jaka žena koja želi odisati seksipilom i samouvjerenošću onda je ovaj stil tigrice savršen za tebe :                                                                                                       Izvor


U slučaju da si plavuša onda je ružičasta tvoja boja i trebaš igrati na kartu nježnog, ali vrckasto-veselog izgleda s pristojnom dozom seksipila, najbolji primjer takve krhke, ali seksi plavušice je naša Sandra Dabo, dečko neće skidati ruke s tebe niti će mu pasti na pamet jesti pizzu s nekom fufom iz ureda ako iskopiraš ovaj slatko-seksipilni stil :
                                                Izvor


Mislim da sam ti i previše pomogla, sretno.- Grumpy Čke
2 komentara: