četvrtak, 24. listopada 2013.

Zverkini omiljeni drogerijski proizvodi vol. 1

Manhattan Trio Effect Blush rumenilo

 




Ovo 3 u 1 rumenilo oduševilo me prije pola godine, kad sam ga prvi put ugledala na polici Bipe. Inače sam sucker na te 3 u 1 proizvode pa mi je ovo upalo u oko. Iako sam mislila da se sastoji od rumenila, bronzera i highlightera, riječ je zapravo o dva rumenila i highlighteru. Kako god, tamniji dio ionako koristim kao bronzer (čak i kao sjenilo). Ovo 3 u 1 rumenilo dolazi u dvije nijanse: 355 Pink Cupcake i 949 Cherry CocktailJa imam ovo drugo (također, drugo na slici). Svilenkaste je strukture i dugotrajno. Definitivno proizvod od kojeg se ne odvajam. Jedini minus je kutijica na kojoj sam okrhnula nokat (damn!), ali se nakon mjesec dana očito predala pa se sad otvara bez problema.

Cijena: Platila sam 15ak kuna više u Bipi, jer sam bila lijena usporediti cijenu s DM-om, gdje je 53, 90 kn. 

Težina: 7 g. 


Kozmo maska za lice sa zelenom glinom i maslinom



Nakon toliko pohvala ove maske na raznim beauty blogovima, jednostavno sam morala u Kozmo po svoj primjerak. Pridružujem se pohvalama. Maska se lako nanosi i skida, unatoč činjenici da je od gline, jer sadrži ulja. Koža mi je nakon nje jako glatka i meka. Minus joj je miris, ali zaista nije tako strašno. Maska se sastoji od maslinovog ulja, orahovog ulja koje sprječava nastanak akni, matičnjaka koji umiruje i osvježava kožu te zelene gline koja ljušti mrtve stanice i površinski sloj kože. Ovaj proizvod sadrži eko certificirani konzervans, a ne sadrži parabene i formaldehide, silikone, umjetne arome i bojila. Za Kozmo proizvodi (puni) Olival.

Cijena: 19, 90 kn

Težina: 50 ml


Balea colorglanz  2minutna kura za kosu sa kokosom i cvijetom tijare


                                                                             Izvor


Kura je za obojanu i toniranu kosu, ali preporučila bih ju i curama koje ne bojaju kosu. Dolazi u praktičnom  pakiranju od mekane plastike, što je kod mene veliki plus jer mrzim maske u posudama. U uputama piše a se nanosi na opranu, ručnikom posušenu kosu i ostavi 2 minute da djeluje, ali ja ju ne sušim ručnikom. Kura sadrži UV zaštitu, a ne sadrži silikone. Kosa nakon korištenja bude meka i glatka te se lako raščešljava.

Cijena: 11, 90 kn

Težina: 150 ml





- Zverka


4 komentara:

  1. ne volim ni ja maske u kutijama, ali sam na preporuku jedne drage mi blogerke isprobala Stilla pakovanje sa medom i čokoladom. osim što predivno miriše košta 4,5 KM (manje od 20 kn) za 500 ml i nakon tri korištenja sam prezadovoljna. ne znam ima li Stilla u Hr, kod nas u BiH je ograničen asortiman pa nemamo nešto puno njihovih proizvoda, a čula sam da su pravo dobri, i žao mi je što ih nema jer su prejeftini.
    kod nas se kozmo povukao pa nemam gdje kupiti tu masku od gline a rado bih, da je mogu koristiti kad mi lice dođe u malo bezvezno stanje. inače nemam nekih problema, ali bih je koristila s vremena na vrijeme. sad koristim himalaya maske, one su mi super, a nisu skupe :D
    eto ja se raspisah, i super mi je ovaj post, i jedva čekam one "standardne" da se smijem :DD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probat ću naći tu masku kad budem išla u BiH.

      Hvala. ;)

      - Zverka

      Izbriši
  2. Ovaj Manhattan trio sam baš jučer gledala u Dm-u i vagala da li mi treba ili ne, jer sam se opskrbila s nekoliko rumenila u zadnje vrijeme, ali očito da mi treba :DD I isto ne volim maske u posudama, kad moram uranjati prste u njih, ali trenutno imam crnu gliss kurr masku i stvarno mi je odlična, pa joj gledam kroz prste :)

    OdgovoriIzbriši