subota, 19. listopada 2013.

Darivanje povodom 100 000 čitanja bloga

Dragi naši čitatelji, naši grampići,

Htjele bismo vam zahvaliti na svakom od 100 000 čitanja (sad je taj broj već uvećan za oko 3000 čitanja) koliko smo prešle na blogu, za svaki vaš komentar, lajk na FB, za svaku vašu sugestiju, primjedbu i komentar. Vaši nam komentari puno znače. Na kraju krajeva, tu samo za vas, da bismo vas malo razveselile, zabavile, nasmijale i informirale.



Krenule smo u cijelu priču s blogom bez nekih posebnih očekivanja i ambicija, ali nam je drago da ste nas prepoznali i da vam se sviđa to što pišemo. Upravo zato smo vas odlučile počastiti i zahvaliti vam se kroz jedno zabavno darivanje.



Što možete osvojiti?

- 2 super knjige: "Ruska zima" (Daphne Kalotay) i "Šapat" (Maggie Stiefvater) 
- veoma šik šal/maramu
- kekse by Mica Kuharica

Čke najviše vole čitati i jesti, stoga vam poklanjamo ove krasne knjige, šal i kekse kao "first aid kit" za lakše uplovljavanje u jesen. Nedostaje vam samo klupica negdje u prirodi ili topli kamin za potpuno opuštanje. ;)



Što trebate napraviti da biste osvojili poklon?

Čke ne vole darivanja na lajkove, a također želimo da paketić dođe u ruke nekoga tko ga stvarno želi i tko prati ili je tek počeo pratiti naš blog. Zato za vas imamo križaljku koju je osmislila i napravila naša 3.14 Čić, a u kojoj su pomiješani pojmovi vezani za blog i neki drugi pojmovi, koje možete pronaći i križaljkama i inače. :)


PRAVILA:

1. Biti fan naše Facebook stranice (obavezno).

2. Adresa na koju ćemo vam slati paket trebala bi biti u Republici Hrvatskoj (obavezno).

3. Poslati rješenja križaljke na naš mail (klik), dakle ne pišete rješenja u komentare na ovom postu ili na Facebooku (nema prepisivanja na satu :P). Molimo vas da pošaljete samo vodoravna rješenja (svi pojmovi), pojmovi mogu biti odvojeni zarezom. 

4. Osim rješenja, molimo vas da u tekst maila upišete i vaše ime i prezime, te ime pod kojim nas pratite na Facebooku.

5. Da podijelite fotografiju s objavom darivanja na vašem zidu (na Facebooku) s vidljivošću na "Public" tj. "Javno", kako bi i vaše prijateljice i prijatelji saznali za darivanje i sudjelovali. Budite dobre prijateljice i prijatelji - dijelite! :)

6. Jedna prijava po osobi, molimo!

7. Ako imate bilo kakva pitanja ili nejasnoće oko darivanja, pišite nam u naš FB inbox ili na naš mail.


Dakle, da sumiramo: like na našu FB stranicu, pošaljite rješenje križaljke (vodoravni pojmovi) na naš mail i "shareajte" našu objavu. :)


Darivanje traje do 31.10.2013., do 23:59h, kako biste imali dovoljno vremena za rješavanje križaljke, a dobitnicu ili dobitnika objavljujemo u najkraćem mogućem roku.

Dobitnika ili dobitnicu bira Random.org među svim točno poslanim rješenjima, uz koje su ispunjeni svi uvjeti.


Nagradna križaljka





VODORAVNO: 1. Vaš najdraži blog, 2. Poznati arhitekt, Drago – Šala, pošalica, 3. Rimski: 1000 – Američki glumac, Gary („Točno u podne“), 4. Sjeverna Dakota – Najpoznatiji engleski barokni  arhitekt, Christopher – Kisik, 5. Povišeni ton „a“ – Čin otpuštanja s radnog mjesta, 6. Čka koja o sebi kaže da je „Sajko bijač“ – Jack Nicholson, 7. Južnoamerički narod (Machu Picchu) – Turska ili Nes, 8. Pjesnik Pupačić – Cvijet iz kojeg se dobiva opijum, ali i sastojak za kolače Mice Kuharice, 9. Austrija – Isidorova imenjakinja.


OKOMITO: 1. Prirodoslovno-matematička ili klasična škola, 2. Rubidij – Kako kuha Mica Kuharica, 3. „Unlimited Liability Corporation“ – Što muški dio čitateljstva prvo pomisli kad se sjeti GrumpyČki, 4. Čka koja voli gifove u tri posta – Gusar, admiral i kartograf, Piri, 5. Religijski tumač volje bog(ov)a – Čka križaljkašica, 6. Itrij – Najdraži dan većini zaposlenih ljudi – Njemačka, 7. Ljubavni sastanak (žarg.) – Na ovu stranu, ovamo, 8. Osnivač Perzijskog carstva – Zimnica s paprikom, patlidžanom i rajčicom, 9. Ekvador – Ploča ili simbol, koja se stavlja da bi se na što uputilo ili se što pojasnilo.

Ukoliko želite preuzeti križaljku i isprintati je za lakše rješavanje, možete to učiniti na ovom linku (klik). 


Ako želite (nije uvjet za darivanje), možete nam u komentarima napisati koji su vaši najdraži postovi na našem blogu ili o čemu najviše volite čitati. Također možete napisati i vaše sugestije, kritike i pohvale. Hvala unaprijed! :)


Kako vam se sviđa ovo darivanje i nagradni zadatak?

- Vaše Grumpy Čke -

Broj komentara: 7:

  1. čestitam cure :D
    ovo je sigurno najoriginalnije darivanje u hrvatskoj blogosferi :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :)

      Drago nam je da ti se sviđa ideja. Htjele smo napraviti nešto fora, a kako je naša 3.14 stručnjakinja u pisanju križaljki, odlučile smo se za to, a 3.14 je pripremila križaljku. :D

      Meow

      Izbriši
  2. Čestitam! :D I ja mislim da je ovo najoriginalniji zadatak kojeg sam vidjela :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Obožavam križaljke :) Bravo za super ideju!

    OdgovoriIzbriši