srijeda, 29. listopada 2014.

Ljubav je na selu, 5. sezona, vol. 4

Da, da, znamo...Svi željno iščekujete novi post o sinoćnjoj epizodi emisije Ljubav je na selu. Ne možemo vas razočarati, zar ne? ;)




KOD DRAGANE


Meow: Patrik je ponovno nastavio u revijalnom tonu svoju malu školu "Pračovjek uči govoriti". Sinoćnja lekcija: riječi govno, krava, smrdi, strašno i selo. Ponovljeno puno puta, kako bi se pobrinuo da ih naučite. Svojim isprekidanim načinom verbalnog izražavanja, podsjeća me na Stevieja iz serije "Malcolm u sredini".


Jedva čekam Zokijev "redneck breakdance" ples idući put.


Zverka: Oke. Znači. Lički Brokeback Mountain. Scena Zoran i Patrik. Skidanje s prikolice. Pišem isprekidano. Onako kako Dragana priča. Ti sad tako čitaš. 



KOD MARJANE


Zverka: Povjerenje zbog pijanog ulaska drugoj kandidatkinji u sobu vratit ćeš ako budeš dobro obavljao fizičke poslove - zanimljiva logika.
Dario je bio simpatičan sa izjavom da dosad nije jeo tartufe uživo. A kako si ih jeo, majstore!?


Meow: Ako ste dosad sumnjali u to da Slavko voli piti alkohol više nego nasilno upadati u sobu djevojkama, muhe koje su stalno slijetale na glavu su otklonile svaku sumnju. Ok, ok...vinske mušice su manje. No, kad toliko voliš zaviriti u čašicu da ti je to 90% svih tema razgovora, onda ti oko glave lete vinske muhe černobiluše.

Super mi je bio Marjanin sjaj u očima kad je pričala o tartufima i silnim eurima koje zarađuje na njima. I kad je hvalila svoj restoran. I kad je rekla da je kuhanje ženski posao. Yay za emancipiranu Marjanu.

Skužila sam da čak i Dariju fali zub. I da Marjana u svakoj emisiji izgleda par godina starije nego u prethodnoj. Umor od malih, pijanih, noćnih Slavkovih nasrtanja?




KOD MATIJE


Meow: Romina se ustala ranije da impresionira Matiju doručkom, ali džabe njoj rano dizanje kad je Ivana digla Matijinog...ovaj Matiju. Dekolte i prigodne "sarmice" koje su se nestašno prelijevale ispod pazuha su ipak jači adut od marljivosti i samozatajnosti koje nudi Romina.

Mirjana, dobronamjeran savjet - okani se cajka rozog ruža. I crne olovke za obrve + ravnala kojeg očito koristiš kad iscrtavaš obrve. I zalizanog repa. Samo privlači pažnju na tvoj najrazvijeniji dio. I pod time ne mislim na grudi.

Moram se ponovno vratiti na Ivanu i njene odjevne "hipi - Esmeralda" kombinacije - kad su vodile koze na ispašu, zaboravila je odjenuti hlače. Nadam se da ipak nije zaboravila odjenuti gaće. Iako bi to objasnilo dosta toga - primjerice, zašto koze tako panično bježe od nje kad čučne i mami ih da joj priđu kako bi ih pomazila.


Zverka:  Ivanin panda eyeliner, prozirne bretele, Mirjanine obrve... 


Scene Ivane sa medvjedićem u mrežastim čarapama i ona u Lolita haljini u kombinaciji sa visokim čizmama među životinjama na livadi, djeluju mi poput početka trećerazrednog triler pornića.




KOD DANE


Zverka: Ova sezona LJNS očito je u znaku prozirnih bretela.


Izvor



Cijela situacija kod Dane mi je toliko inscenirana i nimalo zabavna - Jasmina u ulozi kraljice, Vita provokatorica i Marija Kedžo imaju glumačke sposobnosti poput aktera u Krv nije voda.


Meow: Haha, već sam zaboravila na usporedbu Marije s Kedžom. :) 


Đezva (sama je predložila novi nadimak na našoj Fejs stranici) je i dalje nastavila s nošenjem krune i glumatanjem kraljice. Ne znam kakav plan imaju ona i Kedž...ovaj, Marija, ali ne čudi me da je Marija opet dobila ulogu sluškinje. Makar mi nije jasno zašto si jedna samoprozvana Tigrica dopušta takvo nešto.

Dane je posrao Đezvu podbadanjem da je debela. Dane "Bazdi" Traperić, koji se nije presvukao od prvog predstavljanja kandidata. Nekako mi se čini da neću puno fulati ako pretpostavim da se nije ni oprao od tada. Jedini višak koji Đezva ima je višak u usnama koji joj očito nije dala Majčica Priroda. 

Kad su šišale ovce, Marija se odjenula kao šizofrenična križanka između klauna i Indijanke na halucinogenim gljivama. Mare, nemaš više tlinaest da ti to može proći. U tvojim godinama to izgleda...pa, žalosno. Đezva je pak za tu prigodu odjenula najkraći minjak u stilu: "Ti š' meni govorit da sam debela. Gledaj sad!" Pritom se brinula za trudne ovce i ovčju nejačad. Prava humanitarka, nema šta.

Vita je cijelu emisiju bila u điru zafrkavanja ove dvije, pa ih je tako za kraj zalila vodom, a naša kraljica je taman oprala kosu. Kakva drskost! Pa bile su "gotove, pomokrene (?!) do kraja", kako je kraljica rekla.

P.s. Marija, dobro ti Zverka kaže, te tvoje "nevidljive naramenice grudnjaka svi vide. Svi.



KOD IVICE


Meow: Najbolji dio scene doručka su mi bile 3 stvari:

1.) Ivica koji je za vrijeme izgovaranja rečenice "Bože, daj nam snage za današnje napore." izgledao kao da samo što nije otišao na vječna lovišta. Taj čovjek mi stalno izgleda kao da nema snage ni prdnuti.

2.) Kćerka Svekrvetina koja je pozivala na red žene najmanje duplo starije od nje jer im je morala napraviti doručak i ustati prije njih. J...., pa one su njihove gošće. Gdje je ta slavna slavonska gostoljubivost? Pred ovom malom bi se i Cruelli de Ville tresle gaće.

3.) Ivičino podbadanje Bundeve Biserke: "Ovca koja bleji, gubi zalogaj."

Biba je pak kasnije zapečatila svoj status hvalisavice bez pokrića izjavom da su branje kupusa okruženog blatom podnijele, ako sam dobro čula, "STOJEĆKI", umjesto stoički.



Zverka: Doručak kod Ivice bio je zabavan i smiješan kao hrvatska humoristična serija. Bože, daj mu snage da dovrši rečenicu - to bi bila moja molitva da sam bila za njihovim stolom.


Kako vam se svidjela ova epizoda? Koji je, po vama, bio najtreši moment cijele epizode?


- Vaše Grumpy Čke - 

Broj komentara: 6:

  1. totalno se slazem sa ovim (mislim i sa svim :D ) oko Ivičine kćerke...ono kad je rekla ''upregni svoje snaše...'' wtf??
    A zurka joj je postojana vec dva dana

    Kak to da se niste dotakle Dankovog pastira Zoreta? ahahaahhahaha koji lik, ne znam sta mi je bolje kod njega način govora ili nedostatak zubi

    OdgovoriIzbriši
  2. Vita je muško, guglajte

    OdgovoriIzbriši
  3. Čitam vas redovito i upravo sam se skoro ugušila vodom na sliku Marije i Kedže :D

    Cure zakon ste :*

    OdgovoriIzbriši
  4. Biba je rekla stoički, pratila sam u reprizi ;) ali je Mirjana zato najmanje dvaput asocirala na cure, umjesto aludirala :p
    Inače, super ste mi, baš se slatko nasmijem dok vas čitam.

    OdgovoriIzbriši
  5. Cure, super ste! Vaši komentari su mrak. Svaki puta otkidam kad god vas čitam!

    OdgovoriIzbriši
  6. hahahaha, gledala sam ovu sezonu! Bas sam se nasmijala :D :D

    OdgovoriIzbriši