petak, 24. listopada 2014.

Ljubav je na selu, 5. sezona, vol. 3

Gdje je Ljubav je na selu - tu su i Grumpy Čke. Vjerujemo da ste željno čekali naše komentare na novu epizodu, pa brzo krećemo na posao. :)


KOD DRAGANE



Zverka: Kod Dragane je bilo OKE. Najzanimljvije mi je gledati kako Dragana pokušava pričati poluzatvorenih usta.




Meow: Ne mogu nikako prijeći preko Zokijeve, pardon Hulkove (čitaju po Karadžiću), frizure i plastične krunice.

Patrik me podsjeća na Forrest Gumpa minus tridesetak bodova kvocijenta inteligencije minus znanje o tome da radi IŠTA minus simpatije koje gajim prema Forrestu. Zbilja mi nije jasno o čemu on uopće zna pričati i što uopće zna raditi osim stajati tamo, koristan kao vrtni patuljak, ponavljati "govno, gnoj" i blentavo se smješkati?

Nemanja me počeo podsjećati na Đurđu koja je bacala Zvoneta po krumpirištu. Samo što on nema poliestersku majicu, tamo nije bilo plus 40 i duplo je mlađi.

Dragana me pak podsjeća na moj profesora s fakulteta kojem je svaka druga riječ bila "ovaj". Dragani je svaka druga riječ prigušeno "mokeeej" i zanimljiva je otprilike kao kopulacija krumpirovih zlatica. Lažem, kopulacija krumpirovih zlatica je ipak zanimljivija.



KOD MATIJE



Meow: Jedini zanimljiv dio priloga kod Matije mi je bio Ivanin outfit koja se odjenula kao da ne ide na imanje već u teksaški Hooters. Njeno nanašanje zekana po imanju me podsjetilo na Dr. Evila u Austinu Powersu.


Matija i Romina su savršen par - plavi, bezlični i zanimljivi kao kolonoskopija. Ne znam samo kako to Matija ne vidi. Ipak je njemu ideja savršene večere to da cure koje su se sredile ne odvede van nego ih natjera da se natječu za njegovo srce tako da mu naprave gemišt. Zijev!

Kupusarka Mirjana se malo pritajila - nije valjda da se odljubila brže nego se zaljubila? :(


Zverka: Ivana bolje pravi gemišt nego što pjeva. :(




KOD IVICE



Zverka:

U potpunosti sam osupnuta viđenim prizorom u štali. Koze? Što koze rade u Slavoniji, pobogu!? Pa one su simbol Istre?


Meow: Poše tebe Zverko, koze u Slavoniji? Još ćeš reći da se od bundeve mogu raditi pite, juhe i variva.

Ivičina kćer se ponaša kao neka opaka svekrvetina koja je dočekala snaše i sad ih nadzire kao kobac da bi utvrdila koja je najbolja za njeno čedo (iako nijedna nije dobra kao ona, naravno).

Najzabavniji dio su mi bile patke i pijetao u epizodi "Prljave nasilne metalike", obožavam njihov izbor pozadinskih pjesama.

Biba aka Odbundeveseništanemožeskuhati ima pogled kao mala iz filma "Egzorcist", baš joj okice djeluju nekako zlobno i opako. Samo čekam kad će zapapriti jadnoj Cici.

Cica je pak predraga ženica, baš mi je simpatična i bilo mi je strašno tužno kad je pokušala zaplesati s Ivicom, a ovaj je okrenuo glavu. P.s. Zašto su kod Ivice stalno tamburaši? Na momente sam imala dojam da gledam "Tko to tamo peva", a ne "Ljubav je na selu", samo sam čekala da zasviraju: "Nesrećnik saaaam od malenaaaa".

Marijina kosa me podsjeća na Darth Maula (geek alert).





KOD DANETA



Meow: Dane, jesi li znao da je ropstvo ukinuto? Ili nisi to stigao pročitati u novinama, jednako kako ne stigneš ni očistiti sobu, brinuti se o vrtu, odjenuti nešto osim trapera, _______ (umetni po želji)?

Čini mi se da traži besplatnu radnicu i maternicu za njegove potomke, a ne ženu i ravnopravnog partnera.

Što se cura tiče, vidi se da su sve iskusne u mužnji. Čak i Kraljica Đezmin koja je očito ukrala buniku od Vite pa je cijelo vrijeme hodala po imanju s kartonskom krunom na glavi i govorila kako je ona kraljica i kako neće ništa raditi nego samo nadgledati.

Nešto je ipak napravila - plakala i kmečala jer je mislila da će Dane zaklati janjca. To joj je smetalo. Nije joj pak smetalo da sutra doveze već mrtvo janje koje je netko drugi zaklao i pojede ga. Licemjerka, kao i Dane. Dobro je Vita rekla (jedna pametna i od nje, za promjenu): "To je bila lažna scena pokroviteljstva, kao 'ja jesam ubojica, ali to ne mogu priznati pred djevojkama slabe krvi', Dane laže."

Ovi iz montaže su pak pretjerali s konstantnim kadrovima spornih neoderanih zečjih nožica u dubokom zamrzavanju.

Još je Vita i najzabavnija sa svojim dvosmislenim i pretencioznim izjavama, toliko da sam ih nekoliko i zapisala. Uživajte:

"Oni su me nukali na nemušte ogromne zečeve, ja volim male i nježne životinje."
"Duša me bolila, bila sam prisiljena držati ogromnog zeca bez jaja."
"Zna se tko kolje, što ona plače? Glupača."

Najdraži mi je dio bio kad su pustili pjesmu "Psycho Killer" kad se Vita pojavila u kadru. Kako prikladno.




Zverka: Izvirile iz zamrzivača zečje nožice i zasuzilo lice kraljice.


NOVO u slučaju Zečje nožice: ispitan je prvi svjedok obrane Susjed Komšijić. Ispitanik je posvjedočio da su sporne nožice njegove te da je zbog nedostatka mjesta u vlastitom zamrzivaču, pomoć zatražio od Dane.

KOD MARJANE



Zverka: Tek kad sam vidjela Marjaninog tatu shvatila sam koliko mi nedostaje Tatek iz prošle epizode.


Meow: Bernard je Marjani ono što je Marija bila Saši, to je sada jasno kao dan.

Doberman sigurno ne leti van, a ni Slavko jer im je on očito najbolja mušterija za cugu koju proizvode.

Stvarno mi nije jasno zašto taj tip u svakoj izjavi spominje koliko voli popiti? Kako uopće obavlja posao kamiondžije ako toliko ljubi "pijaču"? Najbolja mi je bila izjava da i on na svom imanju ima vinograd i da prodaje vino ako se ne popije (to AKO je posebno naglasio). Kome ti lažeš Slavko kad je svima jasno da nikad ništa ne ostane pored tebe?

Cijeli prilog kod Marjane mi nije izgledao kao prilog o djevojci koja traži ljubav već jeftina reklama njihovog imanja i proizvoda u produkciji Hrvatske turističke zajednice. Samo sam čekala da se negdje pojavi Rucnerica i zasvira.




Kako vam se svidjela ova epizoda? Koji je, po vama, bio najtreši moment cijele epizode?


- Vaše Grumpy Čke - 

Broj komentara: 5:

  1. Ma meni je ovaj nastavak bio predosadan, a taman sam natjerala muža da pogleda sa mnom. Kad ono - ništa. Osim što se Dragana trudila skrivati krnjave zubiće i što je je Vita bila zabavna, drugo nije ni spomena vrijedno.

    OdgovoriIzbriši
  2. svaka čast svakome tko može ovo gledati. meni je preneugodno - u smislu da ne mogu virovati šta ljudi rade sa sobom. i onda se crvenim umjesto njih

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja citam vas izvjestaj i umirem..zato sam odlucila poceti pratiti i emisije. Vjerujem da ce tako biti jos zabavnije :)
    Ps. Vita bi trebala imati vlastiti show, e to bi bilo zanimljivo

    OdgovoriIzbriši
  4. Kad vidim onog ukočenog Ivicu ( emocionalnog invalida) sve mi bude nekako gadno i depresivno.

    OdgovoriIzbriši
  5. Kaže moj prijatelj da bi on Jasminu zatvorio u kavez i milovao je tim zečjim šapicama po obrazima. Hahahahahahaha!

    OdgovoriIzbriši