srijeda, 8. listopada 2014.

Ljubav je na selu, 5. sezona, vol. 1

Dragi naši Grampići,

Prošle smo vas godine (nadamo se) uveseljavale našim komentarima na našu najdražu emisiju - Ljubav je na selu. Ove godine nas RTL nije razočarao - nova sezona LJNS je tu. A gdje je LJNS, tu su i Grumpy Čke. Također, gdje je LJNS, tu je i Marijana koja ove sezone još više nalikuje Jokeru. Zašto joj još uvijek nitko nije rekao da joj narančasti ruž nikako ne stoji? Vjerojatno se vizažistica slatko smije u sebi dok joj nanosi ruž te nijanse i dok joj govori da izgleda, kako bi Marijana rekla, "famozno".


U sinoćnjoj su epizodi kandidati koji su dobili dovoljno pisama upoznali žene i muškarce koji su im poslali pisma, a koji su naši komentari na cijelu tu priču, saznajte čitanjem ostatka teksta. 

No, idemo najprije komentirati ovogodišnje farmere.


MATIJA (24)





Meow: Bezbradi picek koji si ne može pomoći da ne gleda u bujne dekoltee i koji mi djeluje pomalo egoistično iako se želi prikazati kao milo i drago dijete.

Zverka: Čovječja ribica.

Mica Kuharica: Antine dojke imaju više karaktera nego ovaj mali. Pa pogledajte samo te nestašnice!


Najbolji trenutak je bio kad ga je ona plava sajko djevojka sa nacrtanim obrvama upitala koji su mu hobiji, Matija je važno odmahno: Ma ima ih puno, da ne nabrajam..Sajko djevojka je bila uporna pa je Matija promucao : Paaaa, volim ići u šetnju...ovaj, mhm, volim se družiti sa prijateljima, ovaj, hm, pa nekad u teretanu.
Toliko o toj hrpi hobija, mislim da je izostavio najvažniji, da se u slobodno vrijeme odijeva u maminu robu i štikle..imam dojam da je takvo nešto njegova mračna tajna, jer nitko ne može biti baš ovoliko bezličan.


MARJANA (28)




Zverka: Pobjednica showa "Hrvatska traži sajka".

Mica Kuharica: Nešto mi i sa njom ne štima, iako djeluje kao draga i duhovita ženska, jer nitko iole sabran ne može se na TV-u pojaviti u uskim i bijelim bermudama, da BERMUDAMA, te nekoj tunici a la Đurđa opasanoj stravičnim remenom, niti izabrati onog Slavka Sajko Slinavka za potencijalnog partnera.

Meow: Čini se kao draga i simpatična cura, pomalo naivna, čim je odabrala potencijalnog seksualnog predatora - Slavka.


DRAGANA (20)







Mica Kuharica: To ti je današnja mladež, zna da ode na televiziju da si traži ševca, a da ode zubaru i stavi si zub, e to ne zna. Ima socijalno danas, bona.

Meow: Tako slatka cura, a tako škrbava. Postoji li neki uvjet da možeš sudjelovati  u LJNS samo ako ti fali zub?

Zverka: Poše tebe, Meow. Kandidati koji imaju sve zube? Što je sljedeće, kandidati koji ne mirišu na parfem Desperation?


IVICA (52)





Meow: Čini se kao drag i iskren čovjek, samo mi nije jasno zašto se stalno drži kao da je imao nezgodu u gaćama.

Zverka: Hoće li više zaplakati ili ne? Neizvjesnost me ubija.

Mica Kuharica: Ja stvarno ne mogu ovog lika komentirati. Pravim se mrtva. Idemo dalje.


DANE (57)





Zverka: Napaljeni Yosemite Sam.

Mica Kuharica: Ovaj lik mora da se prestane češljati kašikarom. Strava.

Meow: Dane, ah Dane. Što reći o Danetu? Smatram da ima veći trash potencijal čak i od man-boobs Ante iz prošle sezone. Napaljeni "nije-ih-lako-gledat-a-ne-dirat" barba koji priča kao Pitija. Pitam se razumije li on sam što je htio reći. Ne znam zašto, ali ne djeluje mi kao da mu je tuš najbolji prijatelj. Najdraži trenutak epizode (što se tiče njega): kad je na partyju nosio Snježanu na ramenima dok je u pozadini odzvanjalo "Kara, kara, karanfil". Susramlje na najjače.

Samo mi nije jasno zašto Marijana konstantno tepa Danetu: "lijepi Dane". Zar nije okrutno tako hraniti čovjekov ego, bez pokrića?


UPOZNAVANJE FARMERA S UDVARAČIMA I UDVARAČICAMA



DANE & EKIPA



Mica Kuharica: Snježana izgleda kao da je majka svoje majke. Ona Vita Maslačak Dan Philipp (da, to je njeno ime) se deklarira kao ponosna zoofiličarka, a ona ljepuškasta i seksipilna Jasmina plazila je po Danetu kao ja po čokoladi, zastrašujuće.
Marija aka Tigrica je sa novim zubom dobila i novo samopouzdanje, ja ju još uvijek pamtim kao dostojanstvenu krnjozubu Mrazicu koja širokim osmijehom prikriva suze i tugu zbog neuzvraćene ljubavi. Ova nova Tigrica mi se više sviđa.



Meow: Kakav farmer - takva ekipa. Veoma osebujne dame su zainteresirane za Daneta.

Tako tu imamo Vitu Maslačak. Ne znam kakvo je to ime - zvuči mi kao umjetničko ime jedne striptizete, a ne nečije pravo ime. Ta ista žena je čudan dojam koji je na mene ostavila svojim afektiranim izražavanjem zapečatila svojim izjavama kako "ima fetiš na životinje, a pogotovo na stoku", te da "poštuje lignje, ali ne voli kad ih se lovi jer one onda plaču" (?!). Nisam se mogla ne zapitati je li pobjegla iz neke ustanove ili putujuće kazališne trupe.

Potom je na red došla nama već poznata Marija. Ovaj put je promijenila imidž iz imidža Majke Hrabrost u Fatalnu Zavodnicu. Čak mi se čini i da je napravila onaj zub koji joj je falio lani. Kako kaže moja prijateljica Katarina: "Da, da, da, Mare se sredila. Ona se očito pod svaku cijenu želi udati. "Malo" je ovaj put spustila kriterije,,,niže ni ne može." Tako je Dane pitao Mariju je li spremna da joj napravi dijete, a Marija je odgovorila: "Može odmah večeras." Koja razlika od smjerne i čedne Marije koja je plakala jer ne može biti zamjenska majka Sašinim sinovima.

Slijedila je 37-godišnja Snježana, sitna ženica kratke kose i u deficitu zubića. Da, dobro čitate. Ona ima 37 godina, a naspram Daneta djeluje kao Zvone iz lanjske sezone LJNS naspram svoje majke.

Najtreši je, ipak, bila Jasmina, slatka 28-godišnja djevojka. Dane ima 57. Među njima je ista razlika u godinama kao između mene i mog tate. Donijela mu je pola ruže na poklon i rekla da ta ruža nije cijela jer ni ona nije cijela bez Daneta. Kad mu je rekla da im fali samo "kinder" i da joj je prioritet da što prije ima dijete (s Danetom), malo sam si povratila u usta.

Pitam se samo što je Dane čekao dosad? Kaže da još uvijek "može napravit dite", ali pitam se što bi 57-godišnji čovjek radio s djetetom, a da mu nije deda.

Na kraju su ružu dobile naša Mare, Ludi Šeširdžija Maslačak i Baby Crazy Jasmina.

Zverka: Ne znam je li Jasmina izgubila okladu ili je pila čaj od bunike sa Kupidom, ali koji falus ljepuškasta 28-ogodišnjakinja traži od matore o*ebine poput Dane. Vitu razumijem, ona ima fetiš na ovce. Što se Snježe tiče, ne znam laže li za godine ili gaji ljubav prema crystal methu.



MARJANA & EKIPA



Meow: Za Marjanino srce su se borili kuhar Goran, kamiondžija Slavko koji joj je donio ružu koju je maznuo u vrtu, hipster Dario koji je lud za dobermanima, niski švaler Dominko i bezvrati, ali simpatični Bernard (zbilja, gdje mu je vrat?). Na večer kada se održao party, ispostavilo se kasnije, Slavko je uletio u sobu Mirjani (Matijinom udvaračici) i otišao je tek kad je ona zaprijetila policijom. Usprkos toj, kako je Slavko rekao, šali (bičpliz), Marjana mu je dala ružu i odabrala ga je. Osim njega je odabrala i Bernarda te Darija koji ju je osvojio time što ima dobermana. Zasad ova grupa nema tako visok treš potencijal kao Dane i njegove dame, ali hej, to bi bilo tko teško nadmašio.

Zverka: Scena dijeljenja ruža naživcirala me kao novinari Mamića. Što reći? ŠTO? Koji mrtvi penis si uopće ispitivala što je bilo, ako si mu dala šansu? Zašto? ZAŠTO? Mrziš se? Imaš fetiš na tipove koji pijani upadaju ženama u sobu?
Ovaj Bernard Pigifejsić me neodoljivo podsjeća na Andyja iz Svijet prema Jimu - LINK.

Mica Kuharica: Dosadna ekipa, jedino Slavko Sajko Slinavko obećava neki potencijalni skanadal, npr da pokuša upasti u sobu njene mame ili brata ili da ga uhvate sa ovcom u štali. Ali vjerujem kako bi Mirjana i tada našla neko razumno objašnjenje.


IVICA & EKIPA




Zverka: Apeliram na RTL da naprave spin-off  LJNS, "Davorka traži ljubav".

Mica Kuharica: Ovaj lik i njegove koke su mi misterija,a najviše ona krupna Nevenka koja je rekla da ju je na Ivici privuklo njegovo seksi tijelo i što se dobro oblači.

                                                                                 Izvor

Cica Ubica je igrala pametno, na što nahvatiti muškarca nego na loše suze.

Meow: Super mi je ova montaža gdje Ivica izgleda kao božanstvo koje blagoslivlja svoje ushićene obožavateljice. :)

Ivica mi je za vrijeme upoznavanja s damama djelovao umorno, kao da je tulumario 5 dana bez spavanja i kao da je imao malu nezgodu u gaćama. Ne samo to, Ivica mi djeluje i kao da inače plače nakon orgazma.

Prva je na redu za upoznavanje bila simpatična crvenocrnokosa Marija. Zasad prilično karakterom neupečatljiva gospođa.

Zatim je na redu bila Biserka koja je rekla da Ivica "ima ono nešto". Da, u gaćama.

Potom je došla Nevenka koja se cijelo vrijeme dok je pričala s Marijanom držala za lice kao da je boli zub, a osim toga je najbolji trenutak bio kad je progovorila svojim "ruf mich an", glasom kao da radi na seksifonu. Rukovala se s Ivicom s 5 metara udaljenosti i stalno je pri razgovoru s njim uzdisala, slala mu hejt poglede i rolajala. Stvarno mi ništa nije bilo jasno.

Nakon Nevenke, došla je Davorka, naša dobra stara prijateljica. Tko je gledao pretprošlu sezonu LJNS, dobro se sjeća Davorke i njenog bacanja po Mati i guranja istog na krevet. Još uvijek odašilje takvu vibru. I dalje djeluje rastreseno, pa je tako zaboravila da Ivica ima kćer, a ne sina.

Tada je na red došla Cvijeta ili, kako se sama predstavila, Cica za koju sam prilično sigurna da se prijavila za nekog lani, ali nije bila odabrana. Donijela je medicu Ivici, a također je donijela i "čokoladicu za njegovu curicu" (ta curica je odrasla žena, mojih godina). Bilo mi je žao Cice kad je plakala jer nema djece. :(

Na kraju su ruže dobile Cica, crveno-crna Marija i Biserka.



DRAGANA & EKIPA




Mica Kuharica: Kakvi likovi, moj favorit je onaj sa plastičnom krunicom što piše pjesmice o ljubavi i domaćim živinama.Jadan, za onakvu krunicu nije dovoljno samo razdreljiti košulju već i imati dlake, nešto kao Thompson. Lejm.
Ostali nebitni.

Meow: Najdraži Draganin udvarač mi je definitivno bio Zoran - mješanac Wolverinea i Elvisa. Pogledajte samo tu frizuru.


Poseban detalj koji je još više istaknuo njegovu frizuru je bila plastična krunica oko njegovog vrata. Draganu je pokušao osvojiti pjesmicom koje bi se posramilo i šestogodišnje dijete: "Kravica kravici kaže mu, a ja tebi ajlavju. Svinja svinji kaže rok, a ja tebi šaljem cmok." Susramljeeeee!

Idući je na redu bio slatki Nemanja, a nakon njega je na redu bio galeb Duje, specifičan po sajko pogledu i Mr. Muscolo nastupu. Djelovao je razočarano Draganom, a kasnije je i odustao od daljnjeg sudjelovanja.

Potom su na redu bili Patrik koji ne zna složiti jednostavnu rečenicu i Jasmin koji joj je poklonio 6 naušnica (ulizico!).

Baš mi je u oči upadalo Draganino ponašanje - svaki put kad bi joj dečki odgovorili ona bi promrmljala "mhm", spustila pogled i grizla usnicu. Wtf?

Na kraju je odabrala Nemanju, Zokija i Patrika. Jupi, gledat ćemo Zokijev friz i dalje. <3

Zverka: Bolje da joj je napisao: "Jedan zubić crn, drugi zubić siv, vrabac vrapcu kaže živ živ."


MATIJA & EKIPA




Meow: Četiri su se kandidatkinje borile za Matijino srce - glavata Mirjana (savjet: nemoj podizati kosu u rep ako imaš toliko čelo), plavokosa Romina, Anamarija koja hoda elegantno kao drvosječa na štulama, a koja je sama za sebe rekla kako je "mlada i lijepa" (mlada svakako jest) te Ivana Isabella koja se ne boji dubokog dekoltea i odjeće s leopard uzorkom (djeluje mi pomalo kao da se ne bi bojala poliestera na +40, kao ni naša Đurđa).

Najveće susramlje sam osjetila kada je 33-godišnja Mirjana objašnjavala 24-godišnjem Matiji kako se silno zaljubila u njega (na neviđeno). Već sam u pozadini čula glazbu iz "Psiha", ali Matija se nije dao smesti.

Na kraju je odabrao Ivanu, Rominu i Mirjanu.

Zverka: Bolje imat' dubok dekolte, nego visoko čelo. (Stara kineska)

Mica Kuharica: Ona Mirjana iz daljine izgleda kao glavica kupusa koju je Đurđa ubrala zorom i loše joj nacrtala obrve. Ali ni glavica kupusa koja je rasla na njivama oko Černobila ne bi bila onako puknuta, čuj zaljubljena na neviđeno već.




Kako vam se svidjela ova epizoda? Što kažete na farmere i farmerice? Što mislite o kandidatima i kandidatkinjama koje su odabrali? Koji je, po vama, bio najtreši moment cijele epizode?


- Vaše Grumpy Čke - 

Broj komentara: 11:

  1. Gledam LJNS samo kako bih mogla pratiti vaše postove :D
    Jedan zubić crn, drugi zubić siv, vrabac vrapcu kaže živ živ. - ovo zapisujem u svoju bilježnicu sa najdražim stihovima :))))

    OdgovoriIzbriši
  2. gade mi se svi dovoljno glupi (ili dovoljno krezubi) da se prijave na ovakav show. bljak.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ekipa prejaki ste, big lajk i suport ,pratimo vas :)))) pozdrav od farmera i ekipe iz LJNS ..... ;)))

    OdgovoriIzbriši
  4. Ipak niste dovoljno informirani,ali neka barem sam se malo nasmijala.

    OdgovoriIzbriši
  5. Patrik radi na televiziji, da li novoj ili rtl-u ja ne znam, ali radi... Vita Maslačak je preformer , vokabular joj je bogat a moć manipluacije ogromna ...

    OdgovoriIzbriši
  6. Meni nije jasno da li ovaj znojni Dane stvarno vjeruje da su ove 3 cure došle zbog njega, ili mu je fora raditi takav "show" na TV-u. A ako bi stvarno htio neku za tu stoku itd., mogao je odabrati rahitičnu Snježanu (btw, NIKAD mi nisu jasni bar 2 broja preveliki pušapovi-cice izgledaju kao neki kartonski umeci u tome), njoj je prošo voz pa bi možda stvarno nešto i sprtljali skupa.
    Marjana (bez i?) je histerična i vrti mi se u glavi od njenih ponavljanja riječi. Ostalo zasada sve onako. Vidjet ćemo.
    P.S. Vaša pjesmica o Draganinim zubićima natjerala me da plačem od smijeha. Obožavam vas.

    OdgovoriIzbriši
  7. Hahahahahahahahahahahahaha... Genijalni ste, placem!:'D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jesu li ovi kandidati iz pameti isterani. Ne mogu da pratim ovu edukativnu emisiju, al ovde cu da procitam sve raznim vrstama poremecaja licnosti. Lepi pozdrav.

      Izbriši
  8. Vrlo edukativna emisija, ma prestrašno šta ljude zabavlja.

    OdgovoriIzbriši