utorak, 20. kolovoza 2013.

Zverka u epizodi: 'Kronike sa Zrća'

Dvojica heteroseksualnih (?) mladića - Kristian i Mateo pod vodstvom Mentora, uspješnog poduzetnika (?) i markantnog zavodnika poznatog pod nadimkom Hrvatski Mr. Big, bore se za ulogu najvećeg hrvatskog zavodnika. Recept za dobru zabavu i ljetnu dozu treša. Odgledala sam sve epizode odjednom i lagano se predozirala ovim trešom. Osjećam se kao Tomica Kruz kod Opre. Moram to podijeliti s vama. Moram.

                                    izvor


Krenimo redom. Pokraj naslova svake epizode je link na youtube klip. 

Epizoda 1. - LINK

Postoji li žena kojoj se nisu ovlažile gaćice na Mentorov izlazak iz helikoptera? A sad, zaustavite video na 1:20. Nema na čemu. 

U prvoj epizodi dečki se upoznaju s Mentorom. Naravno, svi imaju sunčane naočale iako su u zatvorenom prostoru. Mentorova military raskopčana košulja i kratke trapke još jednom pokazuju zašto je poznat kao markantni zavodnik i zašto je baš on odabran kao mentor.

Mentor im daje zvučne nadimke Vanilla i Porter. Vanilla, because you taste like it - reče Mentor. Ne znam nagađa li on ili je zaista probao?

                                   izvor


Epizoda 2. - LINK

U ovoj epizodi Vanilla i Porter dobivaju muževan sponzorski auto i prilaze curama te ih zamole da ocijene njihov izgled (eng. rate my apirigejz). Mentor i dalje nosi military košulju, ali ovaj put ju je raskopčao. Upalili su svijetlo u sobi jer i dalje nose sunčane naočale. 

                                             izvor


Epizoda 3. - LINK

Zadatak ove epizode je zavesti cure pričajući o sebi. Vanilli je ovo teško palo, jer je očito da nije tip koji voli pričati o sebi. Drugi zadatak je bio negacija - spuštanje cure da bi ju ponovno digli, kako kaže Mentor. Porterovo nuđenje popravka zubi na engleskom je očaravajuće na toliko nivoa.

                                           izvor


Epizoda 4. - LINK

Put your number in his phone. Hm, zvuči kao loš dirty talk.

                                            izvor


Epizoda 5. - LINK

Pouka: sve žene možeš zbariti sa spikom nuđenja besplatnog pića i zabave u bazenu.

                                              izvor



Epizoda 6. - LINK

I na kraju, najdosadnija epizoda u kojoj Mentor hvali dečke. 
   
                                            izvor




Jeste li gledali ovaj "show"?

Ako jeste, kako Vam se svidio?



- Zverka

2 komentara: