nedjelja, 28. srpnja 2013.

Freš treš (ep.12)

Što je sočnije: gole grudi Aleksandre Grdić ili lubenica? - LINK



3.14. Čić: Nisam znala da sise mogu bit sočne. Sad sam zbunjena. Molim muške čitatelje da se izjasne, a do tad glasam za lubenicu.

Zverka: Ova lubenica mi i nije nešto. Bolja je ona s Thompsonovim likom.

Meow: Neš' ti pokazivanja "sočnih sisa", ionako nisu njene, što je briga. Da su prirodne i u prirodnom stanju za njene godine i životne navike - to bi već bila vijest! Lumbarica mi izgleda neobično razdragano s Aleksinom bradavicom u uhu. Novi skandal na pomolu?

Mica Kuharica: Miss Praxiten je opet na tržištu, mijenja svoje sočne lubenice za stan, hranu i pokoji par fejk Louboutinki i Chanel kineskih torbica. Fer robna razmjena, ako me pitate.   




Bruna Sanader diplomirala s prosjekom 4.9 - Jedinu četvorku u indeksu ima iz predmeta koji predaje Sanja Musić Milanović - LINK


Mica Kuharica: Ganuta sam. Uz ulazak Hrvatske u EU i diplomu sina Igora Štimca, ovo je treća pozitivna vijest koja je obilježila ovu godinun. Odoh se zagriliti s ukućanima uz neku Škorinu pjesmu i nataknuti janjca na ražanj da proslavimo ovaj događaj kako i priliči u zemlji u kojoj ovakve stvari vrište s naslovnica novina koje sadrže više od 25 000 riječi.  

3.14. Čić: Mislim da je ipak veći uspjeh diploma sina Igora Štimca. Neš ti tu neke medicine kraj privatnog švicarskog fakulteta.

Zverka: Umjesto da bude buntovna jer je tata u ćuzi, ona uči. E, ta današnja mladež!

Meow: Nadam se samo da neće krenuti ćaćinim stopama i skupljati plave kuverte tijekom svoje doktorske karijere. Ove isprike vezane za tu jednu nesretnu četvorku su uvjerljive kao Ava Karabatić kad kaže da je izrazito inteligentna. 



Miranda: Orlando je potpuno lud za mojim seksi stopalima - LINK


Meow: Zašto, oh zašto sve vizualiziram? Mentalna slika Orlanda i Mirande kako si ližu nožne prste i nokte nije nešto što želim imati u svojim mislima. 

Mica Kuharica: On je lud za njenim stopalima, a ona za noktima na nogama. Ne želim ni razmišljati kakve kinky perverzije rade kad jedno od njih ima gljivice, kurJe oko ili bradavice na stopalu. 

3.14. Čić: Stopala ne mogu biti seksi i amen. Stopala su odvratna svih boja, oblika i veličina. Baš kao i sljedeća vijest.

Zverka: Ako već žele biti kul, trebali su izmisliti drugi fetiš. Foot fetiš je već isfuran u celebrity vodama.



Rasputinov penis u muzeju? - LINK



Zverka: Ccc, i danas svaki kurac ide u muzej.

Meow: Odvratno izgledajući penis i odvratna ideja sama po sebi. Treš svih treševa je ideja da držiš nečiji penis u formalinu, a još je veći treš da odeš pogledati taj isti penis i udubiš se u gledanje istog kao dama na fotografiji u linku. Nemojte otvarati link ako ste upravo jeli. Smatrajte se upozorenima.

Mica Kuharica: Aukurac, di otvori ovaj link i ugleda ovaj praseći butić u formalinu? Zlo mi je, nemam komentara.  

3.14. Čić: Odvratno. Ne što drže penis u muzeju, već što stvarno izgleda odvratno. U taj muzej definitivno ne idem.




Je li ovo najvrući novi hrvatski par? - LINK


3.14. Čić: Slika navodno govori tisuću riječi. Meni je rekla da je njemu vruće, ali ne i njoj. Pogledajte samo to znojno čelo i te duge rukave. 

Zverka: On pisac? WTF? Ja sam mislila da je on piše kratke, ali mudre facebook statuse na koji se kućanice diraju. 
Njen osmijeh je umjetniji od sisa Đane Apostolski.

Meow: Da ne znam tko su ove dvije persone, pomislila bih da gledam fotku ponosnog oca koji je izveo svoj ponos i diku, svoju kćer jedinicu, na piće nakon maturalne večeri. 

Sad kad sam otvorila link moram priznati da mi Šalković zvuči kao da je imao moždani udar: "Izađeš van, pa onda bla bla bla bla bla i za dva dana te svi zaborave - e tako se to radi...Ouuuu yeah." i "Umjesto maturske slike u izlogu i umjesto onog - hez čejnđd status u ovo ono kukac pajac...Ouuu yeah". Hrvoje, preporučujem posjet neurologu i lakše malo s Viagrom.

Mica Kuharica: Iskreno, ovo je najgori članak koji sam IKADA pročitala. Na stranu ovo dvoje antipatikua, ali ovo je horor. Moj favorit je rečenica: "Par izgleda naprosto predivno, ona u bijeloj majici i zlatnoj vesti sa šljokicama, a on u crnom T-shirtu". Seriously?





Nema joj kraja! Ava Karabatić postala je fatalna zavodnica - LINK


Mica Kuharica: Ovaj disko džokej koji je samovoljno uzeo Avu da mu gllumi zavodnicu u spotu i baca se po tom autu i pod njim, vjerojatno je popušio neku opaku okladu ili slično jer Avin legendarni teleći pogled može mu biti samo antireklama.


3.14. Čić: Skoro sam i ja završila fatalno nakon što sam pročitala ovaj naslov. Pala sam s kreveta od smijeha.

Zverka: Postala zavodnica? Ma dajte, cura je rođena zavodnica! Malo što može napaliti muškarca kao velike sise u kombinaciji sa tupim pogledom.

Meow: Izraz "fatalan" bi se kod Ave mogao primijeniti samo u obliku "fatalno neinteligentna", da ne kažem nešto gore. Kaže Ava da trenutno čita Dostojevskog kojim je opčinjena. Kasni samo 8 godina s čitanjem Dostojevskog, koji se inače čita u 4. razredu srednje škole. Pretpostavljam da je i to neki napredak za nju.

P.s. Ne vjerujem da Ava u svom vokabularu ima riječ "opčinjena". Dokaz, molim.


- 3.14 Čić, Zverka, Meow i Mica Kuharica -

2 komentara:

  1. Gde uopste nalazite ovakve vesti hahahahaha :) Odlicno :)

    OdgovoriIzbriši
  2. onaj tko misli da alex grdić ima dobre sise, u životu je ugledao 2 para sisa.

    OdgovoriIzbriši