ponedjeljak, 15. srpnja 2013.

Fenomen zvan the Kardashians - Zverkin osvrt na reality emisije


Znatiželja i ljubav prema lošim rijalitijima nagnala su me da prije nekih dvije godine bacim oko na reality o ovoj obitelji, koja puni novinske stupce. Isprva mi nije bilo jasno zbog čega je Kim toliko popularna. Mislim, čula sam za kućni porno uradak, ali budimo realni, svaka prava starleta ga mora imati. To je kao da manekenka nema Book. Znam da je da njen (pokojni) otac, Robert, bio odvjetnik na suđenju O. J. Simpsonu, ali i dalje ne kužim zašto su toliko popularni. 

I tako, pogledah ja koju epizodu planetarno popularnih rijalitija (poneku epizodu od svakoga). Moram priznati da mi nisu toliko zanimljivi. Očekivala sam puno više od njih, s obzirom na slavu koju su stekli. Gluma i scenarij vonabi rijalitija su mi nekako otužni i dosadni. Brijem da bi rijaliti Grumpy Čke bio skandalozniji. Viđala sam bolje glumce u Krv nije voda. 

Kris Jenner (majka aka milfača): navodno je upravo ona plasirala Kimin kućni uradak u javnost. To je žena kojoj je lova najbitnija, ističe da Kim voli najviše od sve djece i menadžerica je kćerima. Nedavno sam čitala na netu da je i ona snimila pornić. Morat ću pogledati oba i ocjeniti koja bolje glumi. Šuška se da je glavni glumac njen bivši ljubavnik Tod, s kojim je imala aferu 80-ih. Rodila je šestero djece sa dva, zapravo tri različita muškarca (Khloe navodno nije Robertova kći). 
Super-moć: Sve što dodirne pretvori u dolare. Bejbi mašina. 


Bruce Jenner (očuh/otac): Ovaj lik mi ne djeluje kao neki sajko-atenšn-hor-sve-za-pare-dajem (kao ostali) pa mi nije jasno zašto je oženio Kris. 
Super-moć: Strpljenje.


Kim Kardashian: Prečedna mi je za ženu koja je snimila pornić. Sva je prefina i pomalo glupasta. Nedavno je postala majka kćerkici North, koju ima s reperom Kanyeom Westom. Originalno ime za dijete (North West), nema što. Super mi je kad ostali članovi obitelji pričaju o njenom smislu za humor, kojem ne vidim traga. Zajebancija joj je otužna i infantilna (pročitati još jednom ime njenog djeteta). Ono što je smiješno jest njeno plakanje - ženska se totalno izobliči i suze kao da joj frcaju iz očiju.



Super-moć: Osvoji svako srce britkim smislom za humor, ljupkošću i suzama.


Kourtney Kardashian: Najstarija kćer. U vezi je sa Scottom i imaju dvoje djece. Ona je kontrol frikuša i djeluje mi kao sajkača. Scott glumi buntovnika i alkoholičara, pravog bad boya. Mislim da sam ja bila opakija od njega kad sam imala 15.


Super-moć: Glas koji umara.


Khloe Kardashian Odom: 


Piggy face. Opsjednuta je kilama, iako se pravi da ju boli kuki. Doduše, nije lako kad ti vlastita majka govori kako si predebela i sramotiš obitelj. Udana je za košarkaša Lamara Odoma i glumi pravu ŽMK, što je poprilično smiješno kad uzmete u obzir u kojoj vili živi i čime se bavi. Muža tretira kao dijete.
Super-moć: Iritantna iskrenost i zabadanje nosa.


Robert (sin): 

Živi u sjeni, a i na grbači, mnogo popularnijih sestara. Pokušava pokrenuti neki biznis s čarapama - ne znam je li foot fetišist ili osobenjak. 
Super-moć: Nevidljivost.


Kendall & Kyle Jenner: Stalno zaboravim koja je koja. One su mi previše teen da bi bile zanimljive.


Ovim postom samo sam zagrebala površinu ove celebrity obitelji. Ako ne znate što ćete sa sobom od dosade, a inače volite treš reality emisije - pogledajte neku od njihovih. Ima i lošijih načina za potrošiti sat vremena.


Pratite li vi realityje o ovoj obitelji?

Kako vam se sviđaju?



- Zverka


2 komentara: