četvrtak, 16. travnja 2015.

Modni trendovi koji mi idu na živce, 6. dio

Želite li se prisjetiti prvih pet dijelova, nu vam linkovlje: je'n, dva, tri, č'tiri, pet.


Previše izderane traperice

Nemam ništa protiv umjereno poderanih traperica, ali ovo je previše.Osim toga, nimalo ne laska njenim nogama.Prekratke vruće hlačice

Kako se može nazivati hlačama nešto što ne pokriva stražnjicu?

Muške vruće hlačice su posebna priča. Postoji li išta primamljivije od guze alfa mužjaka ugurane u dva broja premali jeans? Postoji! Spejs šatl vruće hlačice na Ronaldu, u kombinaciji s roza majicom. Lik je toliko siguran u svoju seksualnost, da vjerujem da ćemo ga ovo ljeto imati priliku vidjeti u haljini.
Francuska pedikura

Ne znam kriju li se ispod bijelog dijela duži nokti il' je to samo optička varka, ali ne želim znati.Sovice

Nešto kao i trend s brkovima - pošast. Od nakita, torbi, odjeće do namještaja.
Nošenje čarapa na štikle

Neću slijediti ovaj trend i bit ću seljak koji nosi štikle bez čarapa. Znate li kako smo se donedavno smijali ljudima koji nose čarape na sandale? E pa, kakvo je vrijeme došlo, za koju godinu će se smijati nama koji ih nećemo nositi.

Pogledajte na ovom linku o čemu pišem.
- Zverka

3 komentara:

  1. Meni idu na živce hlačice i sove. Štikle i čarape su mi ok, osim ako nisu u pitanju debele čarape, ili štikle s otvorenim prstima.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja sam na jednom putovanju prespavala u hotelu sumnjiva izgleda (kasno smo stigli, nismo nigdje rezervirali…) i na podu sobe, pred kreveta, pronašla sam - umjetni nokat s francuskom manikurom! Bez pretjerivanja, zgadilo mi se sve istog trena. Legla sam potpuno odjevena, na vlastite ručnike. Bljak.

    OdgovoriIzbriši