ponedjeljak, 5. siječnja 2015.

Modni (s)hit, vol. 2

Jelena Rozga
Izvor

3.14 Čić: Visok stuk, a ispalo pola guzičice. Možda Jele planira pohod na japansko tržište? 

Mica Kuharica: Ajde, bar je skupila noge ako ništa drugo.
Inače, ovaj isprani mejkap i zalizana kosa joj ne laskaju čelu, majke mi , imam dojam da bi joj se na istom dalo ispisati čitav Zločin i Kazna od Dostojevskog.

Zverka: Na ovoj fotki, Jele mi baca na Trapermiru iz Ljubavi na selu - zalizana kosa, visoko celo i rakun ocni makeup. Sto se looka tice, granny meets bicurios biker girl.

Meow: Nije mi jasno što je Jele željela postići ovim lookom - možda da se približi svim dobnim i društvenim skupinama? Majica idealna za wet T-shirt natjecanje, za kamiondžije - check. Čizme za rockere - check. Visoke čarapice za nestašne školarke, za djevojčice i fetišiste - check. Fejk kožne hlačice za zaljubljenike u motore - check. Vuneni kaputić - vestica, za romantične dušice - check. Zalizana kosa i ogromno čelo, za zaljubljenike u Star Trek i Borgove - check. Manje je više, Jele, jesi li ikad čula za to?



Iva Šulentić

3.14 Čić: Zaboga, šta se njoj dogodilo? Jel' greškom upala u ormar Josipe Lisac? Nikako ne uspijevam dokučiti koji su to komadi odjeće (ako se to može nazvati odjećom) na njoj.

Mica Kuharica: Tužno za reći ali ja sam sa 7godina bolje odijevala svoje Barbike.
Moraš biti ludo napušen da na sebe navučeš plastični stoljnjak ili ti vreću za krumpire aka suknju i kombiniraš ju sa ovim xxl bolerom koji si našla u nekom sekond šopu a tamo je dospio kao ostavština domino dive koja je glumila u njemačkim pornićima sedamtesetih, te uz to još skombiniraš salonke i čarape 100den svoje babe Mande koja ih čuva za pogreba.
Ajde, bar se potrudila upariti boju kose sa bojom plastičnog stolnjaka aka suknje, potrudila kažem, jer nesretnica ni u tome nije uspjela.

Zverka: Pokusava se furati na sestru bivseg. Ne svidja mi se ta Crvenkapavica instalacija/pregaca.

Meow: Što je, pobogu, ovo? Izgleda kao ljubavno dijete Nečastivog, Drag Queena, Drakule i disko kraljice na psihoaktivnim drogama. O'ladi malo s tim LSD-om, Iva.



Bleona Qereti


Izvor

3.14 Čić: Deblja, starija, jeftinija kopija RiHane. Sad sam išla guglat tko je dotična - gugl kaže da je pjevačica i da ima 29 godina. Il' gugl laže, il' ona s godinama, al djevojka pod hitno mora promijeniti frizera i šminkera jer izgleda kao da joj se bliži 40, a ne 30 godina.

Mica Kuharica: Jel ima ova oružani list za ove bradavice?
Inače, vrijeme kolinja je prošlo.


Zverka: Haljina koja se igra veriznjace (<= klik). Umjesto tangi trebala je staviti pojas nevinosti da joj se slaze s haljinom.

Meow: Operacija: "Recesija". Kodno ime misije: "Kako se odjenuti u jednu samostojeću čarapu bez jebemti". Malo mi baca na Gordanu "Morsku sirenu" Buzov.






Heidi Klum


Izvor

3.14 Čić: Haljina joj okračala. Nikad neću razumjeti žene u tri broja premalim ili prevelikim sandalama ili cipelama. Ima para da joj se svaki dan ručno izrađuje novi par cipela, a ona jadna hoda u ovome. 

Mica Kuharica: Jeftina haljina rumunjske maturantice i bar broj manje sandale koje izgledaju kao kineska igračka nisu dobar izbor za ikoga, a najmanje za tebi Hajdi.

Zverka: Gdja Smith zeli biti Pink Power Rangerica.

Meow: Mislila sam da su ovakve odjevne kombinacije ostale u 90-ima, zajedno sa scrunchie gumicama za kosu, platforma tenisicama i Victoriom Beckham dok je još bila Posh Spice.







Zendaya Coleman

Izvor

3.14 Čić: Meni se čini da su ona i Heidi greškom zamijenile odjeću, barem što se veličine tiče. Il' joj je naprosto, k'o što Mica kaže, uzor Cher. P.S. Pojedi nešto, drago dijete. :baba_mode_off:

Mica Kuharica: Bokte, ova doma nije morala kititi bor za blagdane, sjaji se ko Betlehem. A kosa je preočajna, Cher bi joj pozavidjela.

Zverka: Djevojka ima fetis na plahte. Nakon sto je prosle godine na AMA zabljesnula u haljini sasivenoj od obicne bijele plahte (klikenzi),  i ove je godine odlucila biti stedljiva te od bakine plahte iz 70ih sasila hlace (?) i baloner. Ipak, ove godine je pokazala malo gole koze zavezavsi zavoj oko grudi.

Meow: E Zendaya, tko god bila, zaboravila si odjenuti majicu! I pazi kako hodaš na tim štulama! Što kažeš? Ma da, naravno da se primijete, za razliku od tvojih stopala. Nikoga nisi prevarila tim širokim hlačama.



Kako komentirate ove modne kombinacije - modni hit ili modni shit?

- Vaše Grumpy Čke - 

1 komentar:

  1. isuse, za rozgu sam mislila da je neka debela 15godišnjakinja, ali iva šunlentić je 100 puta gora. možda žena ima ozbiljnih problema s vidom?

    OdgovoriIzbriši