srijeda, 3. prosinca 2014.

Čke osobno: Celebrity crushevi kojih nas je sram

Zverka


Bilo je to davne 1998. za vrijeme svjetskog prvenstva u nogometu. Moje frendice poludjele su za plavokosim Simicem, a moje nevino srce oteo je Igor Štimac.

Izvor - ovdje mozete pogledati kako je izgledao ostatak reprezentacije

Skupilo bi se nas 4 - 5, nasminkanih crvenim ruzem i plavom Niveom (bijele boje), sjelo kraj terase kvartovskog birca i gledalo nase decke. Priznajem, ne pratim sport, ne zanima me, ali te godine sam pobozno pratila svaku tekmu koju su igrali. 
Ako ste mislili da je zavrsetkom spomenutog SP, prestao i moj crush, prevarili ste se. Igor mi je bio najseksiji (da, izmislila sam ovu rijec) ikada i dugo nakon toga. Jepika, vjerna sam.
Imala sam 21 godinu kad sam ga prvi puta vidjela. Bila sam u jednom nocnom klubu i usao je on. Presjeklo me. Stao je desetak metara od mene, pogledao me i nasmijesio se (kao na slici ispod).


Primijetila sam da cesto baca pogled, ali bila sam kul igracica, iako su se leptirici u mom trbuhu pretvorili u sjekire. Uspalila sam se kao djevojke iz ruralnih krajeva kad cuju turiranje nabrijanog golfa dvice. O, ti seksi ozenjeni covjece koji jebe okolo, ti procelavi Hektore, proklet bio! Alka, Alka, sestro po muci! Oh, Igore, kako li da budem tako blizu tebe, a spolno te ne napadnem? Ne mogu, pomislila sam i promijenila mjesto nocnog boravka (otisla u drugi klub).
Bojim se da ni dan-danas nisam u potpunosti imuna na njegov sarm. 

Meow

Za razliku od Zverke i Mice Kuharice, aj sam oduvijek imala oko za muškarce koji nisu iz Rvacke. Nisam rekla profinjeniji ukus, samo drugačiji. Jer neki s ove liste su itekako sramotni, barem što se mene tiče.

Dok je u osnovnoj školi vladala pomama za Backstreet Boysima i dok su cure ludjele za Nickom, Kevinom i Brianom (A.J. se nikome ne može sviđati, let's be real), ja sam se palila na Howieja.

Da, Howieja. Evo ga. Howie.


Ah, kako sam samo izlizala VHS na koji sam snimila spot "Quit playing games with my heart" gledajući mokrog i *ebozovnog Howieja, razdrljene košulje. Sanjala sam da sam tamo s njim, na kiši, da ga privijam na svoje nerazvijene grudi broj -1.



Možete li zamisliti najaseksualniji film? Ne možete se sjetiti? Evo vam pomoć - što kažete na Harry Pottera? Što mislite, jesam li se kao nejako djevojče uspjela popaliti na nekoga u najaseksualnijem filmu ikad? Možda i na više osoba? Bingo!

Dakle, moja Harry Potter "vrući snovi" postava sramote:

Ne znam, inače mi Đinđeri nisu nešto napeti, ali ovaj mali me osvojio. Rupert Grint aka Ron Weasley. Da sam bila malo starija, vjerojatno bih fantazirala o tome kako me magičnim štapićem veže za krevet i hrani me grahom sveokusnjakom dok iznad nas lete magična stvorenja. Ovako sam bila mlada i jedino što mi je treperilo je bilo moje mlado srce, svaki put kad bi vidjelo malu, đinđerastu, blesavu facu.


Drugi, a ovo je fakat sramotno. Đinđer je ništa naspram toga. Alan Rickman aka Severus Snape.

Taj patnički izraz lica, ta emo frizura, taj bljedunjavi ten... Ufff, već u glavi vidim video u kojem smo glavni glumci on i ja, u jezivoj i maglovitoj šumi, a u pozadini svira Placebo. Da, znam da je stariji od moje mame 20 godina, no ako može Pokosica, zašto ne bih mogla i ja?


Palila sam se i na Sirius Blacka aka Garyja Oldmana, ali on je prokleto seksi i ne sramim se toga. Tko kaže drugačije - bacam na njega kletvu da ima partnera koji izgleda kao Josip Katalenić i ponaša se kao Toni Cetinski ("Duda, udaj se za mene triput!").

Ovog se najviše sramim i ne mogu nikako objasniti. Svjesna sam da se frajer dno dna kad je u pitanju karakter + da je akrap posebne kategorije. Jest da mi je zgodan i njegov sin (punoljetan je), ali kad isplazi jezičinu i kad vidim tu natapiranu, ofarbanu kosu, gotova sam.

Ladies and gentlemen - Gene Simmons, frontmen grupe Kiss.


Sad sam tek guglala kak je izgledao kao mlad. Come to mama...mmm...



Ovdje je moja opsesija najdalje otišla. Malo sam ga stalkala preko Twittera (mužu, to je bilo prije nego sam tebe upoznala), učlanila se u Twitter grupu njegovih obožavateljica i sprijateljila se s jednom Britankom koja mi je kupila (poklonila) i poslala doma njegovu biografiju. Još je imam. Eh, da, kad je glumio u filmu "Forgetting Sarah Marshall" i pjevao, skinula sam te pjesme i sve ih naučila napamet.


Kome sam god spomenula ovaj crush, nikome nije bilo jasno, stoga vjerojatno spada u sferu "guilty pleasure crush". Strašno je mršav, loših manira, ovisnik o seksu, vjerojatno se i drogira (ne možeš onakav biti bez droga). On je - Russell Brand.


Da budem poštena, počesto ipak ovako izgleda.





Mica Kuharica


Prvo velika napomena: ja sam danas sretno udana žena, za divnog, normalno izgledajućeg muškarca, ni sličnog po izgledu, ponašanju ili karakteru ovih nesretnika dolje navedenih (evo mi ostalih Čki kao svjedoka). Ovo je samo jedan dio mojeg sramotnog popisa, ali u moju obranu, moglo je biti i gore, mogla sam čeznuti za Josipom Katalenićem ili Tončijem Huljićem.

Pripisati ćemo ovo mladosti i pubertetskim te adolescentskim hormonima. Ili teškim drogama, ako vam je tako lakše vjerovati.

Broj jedan je, kao i kod Zverke, Igor Štimac, prema kojem i danas, iako je oronuo i sav ofucan i dalje gajim veliku naklonost, što se ne može reći , hvala Bogu, za ove nesretnike dolje, Zverka je i više nego odlično opisala osjećaje koje i kod mene Štico izaziva.


Broj dva je moja prva selebriti ljubav, bila sam na pragu puberteta, rat je završavao, ja panično pratila i gutala sve političke emisije i redovno čitala ćaćine sve novine. Ne mogu se sjetiti kada sam prvi puta ugledala to milo lice, lice tada mladog osječkog političara, kasnijeg gradonačelnika Osijeka, Zlatka Kramarića, ali se sjećam kako sam milovala sličice u tiskovinama kad bi se on nalazio na njima. Ne znam koja me je sila sačuvala, valjda još uvijek mlade godine, da ne postanem od onih bolesnih obožavatelja koji ga uhode, prave sačekuše pred kućom i slično.
Zlajo - moja prva ljubav. Možda ga mogu opravdati kao posljedicu proživljenog rata, jer iskreno nemam pametnije objašnjenje.

Evo, ovo je fotka njega novijeg datuma, u moju obranu, u mladosti je bio, pa...normalniji,

                                                                                            

Idemo dalje, broj tri. Jednom sam javno priznala svoju strast prema broju tri, bila je to kobna pogreška, jer reakcije koje su uslijedile nakon tog priznanja su mi i danas jedno od najtraumatičnijih iskustava, bilo je jednako kao da sam im priznala npr prakticiranje seksa sa životnjama ili nešto slično. Bilo je bolno, s tim više što sam ovaj crush osjetila u svojim dvadesetima i nisam mogla okriviti ratna zbivanja za tu anomaliju , nisam se ni drogirala ili slično. Bila sam samo djevojka kojoj se sviđao on, Mislav Bago.

                                                                                               
Što reći  a ne zaplakati, znam, opravdanja nemam. Ali ima nešto slično u tim sitnim mišjim očicama. Ohladilo me nakon par godina, kada sam saznala da je imao aferu sa Elizabetom Gojan.
Hvala Elizabeta. Ipak, ne mogu reći da se i danas ne zadržim dulje na Dnevniku Nove tv, gledajući ga kako mlatara onim svojim ručicama po videozidu.


Broj četiri, Zdravko Mamić.
Jebiga, zgodan mi je.
Prošlo me. Majke mi. Ne lažem. Nije fora se paliti na sajko djedicu više.
Jesam li rekla da me prošlo? Jesam. Stvarno jeste.

                                                                                     
I najgore ostavljam za kraj.
Na svu sreću, prema broju pet, kad bih ga vidjela na TV-u, sam osjećala samo neku uznemirujuću i neobjašnjivu privlačnost povezanu sa gađenjem.
Ali bilo je jače od mene.
Sva sreća pa ga više nema na vlasti niti u medijima, pa ova mračna tajna ostaje samo dio prošlosti. Ostaviti ću vam samo sliku. Riječi i opravdanja su suvišna.
Možda bih trebala krenuti na neku psihoterapiju zbog njega ili mi je netko bacio uroke, možda bolje da posjetim egzorcista ili Vidovitog Milana. Ili da krenem piti, jer vjerujete ni samoj mi nije lako živjeti sa ovim saznanjem.
Dame i gospodo, Darko Milinović.

                                                                                  
I još jedna, za bolji dojam i veću sramotu.

                                                                                          

                         

3.14 Čić

Draga Meow, cijeli svijet se slaže da Alan Rickman je apsolutna faca. Nema razloga da se osjećaš guilty zbog njega. Inače, meni je EjDžej bio ljepši od Howieja. :-P Kad smo već kod Harryja Pottera i glumaca u istoimenom filmskom serijalu, meni je (uz braću Phelps) Tom Felton od šestog nastavka skroz fin, makar na momente bacao na Macaulaya Culkina.



Hm da, meni je trebalo dugo da se sjetim nekoga koga se fakat sramim priznati da mi je zgodan (jer ja besramno priznajem kojekakve gluposti). Ali, prije više godina taj netko je bio ni manje, ni više nego Rafo - lud k'o šlapa, u glavi mu klapa!


Pjevajući one natjecateljske pjesme, djelovao je privlačno, koliko god to i samoj meni sada čudno zvučalo. Ali brate kad bi otvorio usta i počeo se smijati, mene bi hvatalo susramlje. 
A propos bivših izbornika, meni je ljepši bio Štimčev prethodnik. Slaven Sulejman Izbečioočik'oRominaKnežić Bilić:



Tko su vaše sramotne celebrity simpatije? Gajite li simpatije prema nekome od navedenih u ovom postu?

- Vaše Grumpy Čke - 

Broj komentara: 8:

  1. Za tvoju info Zverka, Ej-dzija (1995., bez poznavanja engleskog :-D ) je jako voljela jedna djevojcica, kme :-D

    OdgovoriIzbriši
  2. Zlatka Kramarića... a neee, plačem :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Frendica se palila na Snapea, ja na Malfoya, ah kakva je to ljubav bila :D
    Mislim da mi je najneobjasnjivija "simpatija" bio Danny Trejo u machette, oh boze :D

    Milinovic ;'D

    OdgovoriIzbriši
  4. Miljenko Kokot kad je vodio Alpe, Dunav, Jadran <3 :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Pa ja cu umrijet tu s vama xD Nikad se nisam palila na ružne... Majke mi! Evo ne mogu se sjetit nijednog koji je meni lijep, a da se većina ne bi složila s tim... Zabrinjavajuće :D Ček..... Noup....

    OdgovoriIzbriši
  6. Šomi iz Neki to vole vruće. Onaj plavi, ne crni. Ima(o) (je) neku groznu kombinaciju bolesnog pogleda i ženskih hormona. Kad sam bila jaaako mlada nisam ni sebi to priznala, a kamoli drugima. Neku večer je bio u jednom showu. Joj, malo srce mi je zaigralo!

    OdgovoriIzbriši