srijeda, 13. kolovoza 2014.

Izgubljeni u jeziku, dio prvi

Nedavno sam postala članica urnebesne grupe na Facebooku - Jezični FAIL - Nepismenost naša svagdašnja. Nemali broj puta sam se nasmijala raznoraznim jezičnim i logičkim "failovima", odnosno pravopisnim, gramatičkim i logičkim grešakama koje su se nalazile na fotografijama koje su podijelili članovi grupe. Odlučila sam neke fotografije, koje su mi izmamile najveći osmijeh na lice, podijeliti i s vama. Sve fotografije dolaze s te stranice, barem u ovom dijelu.

Danta Alegorija i pokvareni kapitalisti
Zlaja - gazda zanju i zasebeIdemo na hodok?Crkva! Cjena - prava sitnicaNov tablet, ali puklo plastika! Jbg.
Sandey, bladi SandeyProdajem kuČuChamele broj 5Zvonimir i izgubljeni mibutelAjmo žene, još malo pa nestalo...Baš mi se jede sengvičOno kad ti pijani Yoda vodi Facebook stranicuStefane, crni Stefane...Skromnost je vrlina, a ime joj je AtinaDafuq did I just read?Sretan roDŽendanRavno u sriduFosvagen!Tražila sam patiki od Džontra Volte ili Nikole Skejdža, a naišla na ovo:
Dragi grampići, to bi bilo to u ovom dijelu. Zanima vas moj komentar? Kako slika govori više od tisuću riječi, moj će komentar biti upravo u tom obliku.Imate li vi neki jezični fail za podijeliti? Koji vam je od failova u ovom postu najsmješniji?

- Vaša Meow -

4 komentara:

 1. Odusevljena sam! Jao vidjala sam svaaasta sto po netu sto uzivo i mnogo mi zao sto sad ne mogu da se setim nicega. Ako se setim pisem!

  OdgovoriIzbriši
 2. Super post, za ''Đeni Ferlopess'' trebale su mi 4 sekunde da promućkam što su htjeli reći. hehehe

  OdgovoriIzbriši
 3. Hhhahhaahhahahahahahah, pa stomak me zaboleo. :D Mada nije smešno.
  Macxitse sxto se oko Stefanela posvadjasxe... Glava zaboli dok pročitaš. :D I Danta Alegorija, pa gde se samo toga seti! :D

  OdgovoriIzbriši
 4. Ahahaha, odmah lajkam stranicu! Već vidim kako ću provesti ostatak večeri :DD

  OdgovoriIzbriši