četvrtak, 15. svibnja 2014.

Zverkine kronike, vol. 9

Specijal: Uzvišeni glazbeni užitak uz hitove (bivših?) domaćih estradnjaka

Fifty shades of love by Josip Katalenić


Jožica se odlično snašao u ulozi g. Sivića. Apeliram na Jelenu Ožujak da napiše sapunicu po knjizi 50 nijansi sive i da Joži glavnu ulogu. Moram priznati da sam gorjela kao ruža iz ovog spota, na te krevetne scene atraktivne djevojke sa Jožom. 


I Bee, Minea & Ella - Na Jadran


Melodija zarazna poput zumbe, tekst k'o da ga je urad'la Vjeka Truljić i tri dance ikone 90-ih - kome se ovo ne bi svidjelo!? Mislim, osim Nikiti, ali nju ne računamo jer je ljubomorna.



Solange istukla Jay Z-a - LINK

Ajme, koja drama! Maldito seo, marido de mi hermana!




Maja Šuput nešto priča, frizira se i pokušava pjevati - LINK

Zašto novinari lažu ovaj napaćeni narod? Kad sam vidjela vijest, već sam pomislila skoknuti po kokice i uživati u dobroj glumi Maje u đakuziju. Na kraju sam pola minute slušala njene pokušaje pjevanja i gledala u njene usne, koje izgledaju kao da ima alergiju. 


Ivan Rakitić iskoristio priliku za šansu - LINK 



Jedna enigma za kraj: Are those reebok or nike?







- Zverka



2 komentara:

  1. Tema za nove kronike: ,.Predrasude me smetaju. Ne znam. Ja imam jako puno predrasuda. Sad sam ja djevojka nogometaša, kraljica Hrvatske i ljudi me gledaju kao da sam ja neka umišljena.'' / I am very happy girl http://www.rtl.hr/tabloid/zvijezde/1182838/rusi-li-nova-kraljica-hrvatske-predrasude-o-ljepoti-kruni-i-pameti/ :D

    OdgovoriIzbriši