subota, 28. rujna 2013.

Meowina lista najzgodnijih celebrity frajera (vol. 1)

Već prilično dugo nisam napisala neki novi post i strašno mi je žao zbog toga. Nažalost, život i obaveze ne pitaju bih li radije pisala post na blogu ili obavila hrpu drugih stvari koje se moraju obaviti ne danas, već jučer. Ipak, danas sam napokon uspjela sjesti i napisati par postova. Nadam se da će ovaj, za početak, biti dovoljna isprika, barem za naše ženske čitateljice. :)

Naletjela sam tako na ovaj meme kod Ribafisha, na Facebooku, a isti me ponukao da sastavim svoju listu najzgodnijih celebrity frajera. Ovaj put ću se usredotočiti samo na moju top listu glumaca (iako ovdje neće biti potpuna lista, nastavljam s njom u vol. 2).


Kod ovakve teme, mislim da definitivno vrijedi ona parola "manje teksta, više slika", pa krenimo...



JASON MOMOA

Ah Jason, Jason, meni najzgoniji frajer ikad. Nisam se navukla na njega tek nakon njegove uloge u Game of Thrones, slinim na sam pogled na njega još otkad je bio mladac koji je trčao okolo po plaži u Baywatchu. Frajer sa sto različitih lica od kojih je svako podjednako seksi. Palim se na njega više nego piroman na požare, potrošila bih ga kao poljoprivrednik poticaj, zapalila kao Hepo kockicu, bacala bih se po njemu kao đubre po njivi...nijedan izraz ne iskazuje do kraja ono što osjetim kad vidim Jasona. Dajte mi ga samo na jednu noć i mogu umrijeti sretna. :)









ROBERT DOWNEY JR

Još kao klinka, pogledala sam hrpu filmova iz 80-ih i 90-ih, a u nekima od njih je glumio i RDJ, koji mi je još tada bio poseban. Kako sam odrastala, tako se i RDJ mijenjao, no po mom mišljenju, on je kao vino, što stariji, to bolji. Bila sam oduševljena kad je odabran da glumi Sherlocka Holmesa jer je to spojilo moje dvije "ljubavi" - Roberta i ljubav prema romanima Arthura Conana Doylea. Mislim da sam pogledala većinu filmova u kojima on glumi, što zbog toga što ga cijenim kao glumca, što zbog toga što se doima kao nepopravljivi šaljivdžija (smisao za humor je seksi), što zbog nečega što ćete shvatiti kad pogledate ove fotke.









CHRISTIAN BALE

Ah, Christian, Christian...Fantastičan glumac kojem super idu nevjerojatne transformacije za uloge i seksi komad. Nedavno sam s prijateljicom gledala "Equilibrium" u kojem on glumi i ponovno se podsjetila zašto mi je Christian "oh, tako prokleto privlačan". Možda nije lijep u nekom klasičnom smislu, ali nitko ne može osporiti da je "sexy as hell". Zar ne?









JOHNNY DEPP

Jednostavno obožavam sve filmove gdje glumi Johnny Depp, pogotovo ove uvrnute koje je režirao Tim Burton. Često glumi neke neobične likove i po mom mišljenu to fantastično radi. Iako u zadnje vrijeme imam dojam da su poroci došli na naplatu i iako djeluje prilično nenjegovano i zapušteno, on će mi uvijek biti pri vrhu top liste. 









TRAVIS FIMMEL

Moram priznati da sam ga gledala samo u ulozi Ragnara Lothbroka, u seriji "Vikings". Ipak, i to je bilo dovoljno da dobije svoje mjesto na ovoj top listi. U ulozi Vikinga je tako prokleto seksi, no zamijetila sam ga još prije nekoliko godina, u reklami za Calvin Klein. Tada je bio više "pretty boy", a sad dok ima tu neku "bad boy" vibru, još je i više seksi. Zar ne?








Ovo je bio prvi dio moje top liste i mog odgovora na pitanje na prvoj slici u postu. Sada je red na vama.



Koji je vaš odgovor na ovo pitanje? Koji su frajeri na vašoj top listi? Koji su vama najseksi glumci? Isto pitanje vrijedi i za dečke - koji je vaš odgovor na ovo pitanje i koje su žene/glumice na vašoj top listi?


- Meow -










Broj komentara: 9:

  1. Meni je Vin Diesel uf,oh,i ostali uzdasi,glas,stas i sve sto treba;)
    Nakon njega idu RDJ,(najbolji mi je bio u Ally McBeal),a ne bih se zalila ni da me zapadne Jason M.,David Duchovny(u Kalifornikaciji),ima ih jos par,jebi ga,volim bad boyse ;))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj, meni Vin nikako ne sjeda, ali slažem se za RDJ u Ally McBeal <3

      Izbriši
  2. Da slažem se sa Ninom, Vin Diesel ima glas strava. :D
    Ali Robert D.J. mi je <3, uz Javiera B. i Hugh J.

    OdgovoriIzbriši
  3. slažem se da je Khal Drogo najsexi lik ikad (mljaaaaac!), dodala bih još Jaxa iz sons of anarchy, i naravno, bali-bega iz sulejmana (kada se prvi put pojavio, sad je postao dosadan)...oh da, i glumac koji igra Thora (chris hemsworth)...ili njegov mlađi brat Liam...ili obojica....ajoj, ova tema je loša za mene hehehehehehehe

    OdgovoriIzbriši
  4. Mark Wahlberg, samo da je malo višlji. :rofl:

    OdgovoriIzbriši
  5. Moj trenutni favorit je Michale Fassbender, meni je taj covjek hodajuci sex, a uz to i sjajan glumac.
    Sa tvoje liste mi Christian Bale najbolji, on mi bas ima ono nesto. :-)
    Prosle godine sam bas pisala jedan post na ovu temu, ako te zanima baci pogled. :-) Ostao mi je post i o hot zenama iz moje zenske perspektive
    http://snow81s.blogspot.com/2012/11/hot-hotterim-drooling.html

    OdgovoriIzbriši
  6. Jedan Johnny, jedan Robert.. hvala, to je sve! :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Auuuu dobra ti je listaaaa. Jasona Momou volim jos od Stargate-a, mada on nije ipak u vrhu moje liste. Travis Fimmel nikako nije bio na mojoj listi dok je bio sa bebecim facama, ali od Vikings-a se vala popeo visoko. Zapravo navela si sve po meni najseksi glumce osim mog prvog pesta. Evo kogga ja volim :
    1.Hugh Jackman
    2.Robert Downey Jr
    3. Johnny Depp
    4.Travis Fimmel
    5. Adrien Brody(za kraj jedan ruzan koji je meni lep)

    OdgovoriIzbriši